Jump to content

Myyty: Specialized S-Works Tarmac SL2, ovh. 7000 € 6,7 kg!


rollthrough

Recommended Posts

7 000 euron 6,7 kg:n S-Works-hiilikuitu-unelmapyörä edullisesti - Palautusoikeus - Hintaa alennettu 1 200 euroa! - Tee tarjous!

Hanki tästä erittäin edullisesti hiilikuituinen vuoden 2009 Specialized S-Works Tarmac SL2. Kyseessä on vähän käytetty, erittäin hyvässä kunnossa oleva, 6,7 kg:n painoinen huippumaantiekilpapyörä! Pyörä edustaa maantiepyörien suunnittelun ehdotonta huippua. Specializedin FACT 11r -hiilikuituteknologia tekee rungosta keveän, erittäin jäykän ja siten nopean ajettavan. Samalla kuitenkin hiilikuitu materiaalina vaimentaa tärinää ja tekee siten ajosta nopeuden lisäksi muutenkin miellyttävämpää verrattuna alumiinirunkoisiin maantiepyöriin. Tärinänvaimennus toimii ja se on havaittavissa esimerkiksi ajettaessa mukulakivetyksellä, nimenomainen pyörä on kovillakin rengaspaineilla yllättävän mukava niinkin epätasaisella alustalla. Tällä pyörällä kun ajaa, ei helposti enää koskaan suostu turruttamaan käsiään alumiinipyörän tärinässä.

Pyörän osasarja on kauttaaltaan Shimanon maantieosien lippulaiva, Dura-Ace. Etu- ja takavaihtajien, vaihdevipujen, jarrujen, kampisetin, ketjun lisäksi myös kiekot ovat Dura-Acet. Osissa ei ole siten tehty kompromisseja, kun S-Works-satulatolppakin on hiilikuitua. Siinä oleva Zertz-upote auttaa eliminoimaan tärinöitä pelkkää hiilikuitusatulatolppaa huomattavasti paremmin. Pyörään on päivitetty kevyt Fizik-satula, jonka Wing Flex -teknologian mahdollistama ergonomia tekee satulasta mukavan pitemmilläkin lenkeillä.

Maailman parhaat ajajat ajavat Specialized S-Works -pyörillä. Pelkästään tänä vuonna maailmanmestaruuksia S-Works-pyörille tuli peräti 12 kappaletta! Mm. miesten maantiepyöräilyn (Mark Cavendish), miesten ja naisten maantieaika-ajot (Tony Martin ja Judith Arndt) ja viisi triathlonin maailmanmestaruutta menivät S-Works:lle. Kyseessä on käsittämätön yhden merkin ylivoima:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_trainer

Harjoitusvastuksen kanssa ajettaessa pyöräilyssä on aivan eri tavalla aito tuntuma verrattuna kuntopyöriin. Harjoitusvastus on suhteellisen edullinen hankinta:

KEULA

S-Works FACT carbon, monocoque construction, OS race for 1.5" bearing, full carbon legs, crown and steerer

KAMMET JA RATTAAT

Shimano Dura-Ace, rattaat 53/39

KESKIÖ

Shimano Dura-Ace

VAIHDEVIVUT / JARRUKAHVA, OIKEA

Shimano Dura-Ace STI, 10 speed, Flight Deck

VAIHDEVIVUT / JARRUKAHVA, VASEN

Shimano Dura-Ace STI, 10 speed, Flight Deck

TAKAVAIHTAJA

Shimano Dura-Ace, 10 speed

ETUVAIHTAJA

Shimano Dura-Ace, 10 speed

JARRUT, EDESSÄ

Shimano Dura-Ace

JARRUT, TAKANA

Shimano Dura-Ace

VANTEET

Shimano Dura-Ace

NAVAT

Shimano Dura-Ace

PIKALINKUT

Shimano Dura-Ace

KETJU

KMC X10-93

OHJAINLAAKERI

S-Works Campy style, 1-1/8" to 1.5" lower bearing, integrated threadless, sealed cartridge ceramic bearings w/ stainless steel races, 8mm carbon cone w/ one 10mm and two 5mm carbon spacers

SATULATOLPPA

Specialized S-Works SL, FACT carbon with Zertz vibration-damping technology, 27.2x350mm

SATULATOLPAN KIRISTIN

Specialized S-Works CNC alloy, 32.6mm

ETURENGAS

Bontrager Race Lite, 700x23c, folding

TAKARENGAS

Michelin Pro Race 3, 700x23c, folding

SATULA

Fi'zi:k Wing Flex Arione

KOKO

54 cm (soveltuu 167 - 185 cm, satula asetettu kuvissa 184-senttiselle vaadittavalle korkeudelle)

HINTA

Nyt 2370 €, aiemmin 3570 €

6,7 kg:n painon (yllä olevasta poiketen Continental GP4000 Supersonic -renkaat, Supersonic-sisärenkaat, Recon 11-23 -rataspakka ja MT Zoom -pikalinkut, kaikki nämä tulevat kaupan päälle) myötä pyörällä voi suoraan kilpailla Tour de Francen ja maailmanmestaruuden voitosta.

Kaupan päälle tulee erittäin kevyet, hiilikuituiset Specialized-pullotelineet, jotka näkyvät kuvissa. Pyörän yhteydessä on mahdollisuus tarvittaessa ostaa Look KEO -polkimet 19 euroon.

Pyörässä ei ole yhtään murtumaa, lommoa, halkeamaa tai muutakaan rakenteellista vauriota, ylipäätänsä pyörä on erittäin hyvässä kunnossa kuten alla olevista kuvistakin voi päätellä. Runko on käytännössä uusi.

Pyörä on paitsi kovan luokan ammattilaistason kisakone, myös erittäin tyylikäs kokonaisuus mustaa, punaista, valkoista ja harmaata. Huomaa pyörän hieno mattamaali. Mattaa käytetään uusissa Specializedeissa ja se onkin nykyinen tyylistandardi.

P1210802.JPG

P1210789.JPG

P1210800.JPG

P1210805.JPG

Katso kaikki kuvat:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Viestejä 20
  • Luotu
  • Edellinen viesti

Eniten kirjoittaneet

tyylikäs pyörä näyttää olevan. koko juuri rajamailla 168cm kuski kyselee keskisuomesta. miten tuo lähtis, kun ei pääse koeajolle.

Kokotaulukoiden mukaan 168 cm on tosiaan mittataulukon toisessa päässä, mutta esim. satulatolpassa joka tapauksessa löytyy hyvinkin säätövaraa pituisellesi. Toisaalta mitä pitempi runko on, sitä aerodynaamisempi sillä on ajaa, esim. 177 cm Lance Armstrong voitti TdF:n 58 cm -pituisella rungolla, vaikka siis oli vain yhdeksän senttiä sinua pitempi.

Teksteissä ei pitäisi olla mitään väritettyä, jos nyt ei lasketa noita punaisella kirjoitettuja hintamerkintöjä. :) Nyt hintaa on laskettu jo 1 200 euroa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kommenteista olen hiukan pihalla näistä nyky trendeistä ja vain hiili kuitu runko kuinka arka ja onko korjattavissa jos vahinko sattuu.

Hiilikuiturungot kestävät hyvin normaaleja iskuja ja kaatumisia, lakkapinta saattaa toki kärsiä ja sitähän voi sitten paikkailla ihan itsekin. Onnettomuudet ovat toki sitten erikseen, rekan alta tietysti mikään runko ei todennäköisesti selviä. Periaatteessa hiilikuituun myydään korjaussarjoja, mutta vakuutukseenhan noiden mahdollinen hajoaminen menee ja jos rakenteellinen vika on kyseessä, niin valmistajahan vastaa virheestä. Specializedin hiilikuiturungoilla on elinikäinen takuu eli ne on tehty kestämään.

Kannattaa huomioida, että vakuutusyhtiöt korvaavat uushankintahinnan eli jos pyörä on 7 000 euron arvoinen uutena, siitä korvataan 7 000 euroa, jos se on esim. vuoden 2009 malli, jolloin siitä ei vielä mene tänä vuonna ikävähennyksiä (kaksi ikävähennyksetöntä vuotta, Tapiola). Ikävähennykset ovat sitten 10 prosenttia vuodessa, joten 2008 vuoden pyörästä korvattaisiin 6 300 euroa, vaikka siitä olisi itse maksanut vain 2 300 euroa, "voitto" olisi siis 4 000 euroa esim. varkaustilanteessa. Vakuutusrahoilla ostaisi siis sitten kolme vastaavaa pyörää tilalle.

Link to comment
Share on other sites

Näinhän asia ei mene teknisesti. Vakuutusyhtiö haluaa toki nähdä ostokuitin pyörästä ennen korvauspäätöksen tekemistä, varsinkin jos pyörä on ollut erityisen kallis. Valehtelu asiassa saattaa johtaa vakuutusetsivän vierailuun. Hekin lukevat näitä palstoja ;-) Eri asia on jos Yosemite katoaa pihasta, niistä maksavat korvaukset mukisematta. 5000 euron fillaria taas etsitään kissojen ja koirien kanssa. Uskokaa tai älkää, niitä jopa löytyy aika ajoin.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.

×
×
  • Luo uusi...