Jump to content
 • Ohjeet

   

  Kielen vaihtaminen?

  Sivuston alereunasta löytyy kohta "Language".

   

  Uuden käyttäjätunnuksen vahvistussähköposti ei tule perille?

  Tarkasta roskapostikansio. Ylläpito tarkastaa vahvistamattomat tunnukset päivittäin (lomat yms. aiheuttavat viivettä) ja hyväksyy ne käyttöön manuaalisesti. Tunnuksen hyväksymisestä yritetään lähettää sähköpostia uudelleen.

   

  Ilmoituksen merkkaaminen myydyksi/ostetuksi/vaihdetuksi?

  Avaa ilmoitus, ilmoituksen yläpuolelta löydät nappulan "Vaihda ilmoituksen tila". Valitse sopiva tila.

   

  Viestin muokkaaminen?

  Avaa ilmoitus, ilmoituksen yläpuolelta löydät nappulan "Muokkaa ilmoitusta".

  Rajoittamattoman muokkauksen, ilman lomakenäkymää, saat käyttöösi ilmoituksen oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen takaa aukeavasta valikosta.

  Vain toinen muokkaustavoista kannattaa valita, sillä toiminnot tallentavat muutokset toistensa tietojen päälle.

   

  Ilmoituksen poistaminen?

  Avaa ilmoitus ja valitse ilmoituksen yläpuolelta "Viestiketjun hallinta", jonka jälkeen valitse "Piilota pysyvästi". Virheilmoitus toiminnon jälkeen on normaalia, sivu koittaa latautua uudelleen, mutta se ei ole enää mahdollista.

   

  Käyttäjätunnus on lukittu?

  Kahdesti väärin syötetty salasana lukitsee käyttäjätilin 10 minuutin ajaksi, jonka jälkeen tunnuksen saa käyttöön syöttämällä oikean salasanan.

   

  Salasanan resetointiposti ei tule perille?

  Tarkasta roskapostikansio, tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon.

   

  Uuden ilmoituksen luominen?

  Valitse tuotteellesi sopiva osasto ja klikkaa se auki. Oikeasta laidasta löytyy nappula "Uusi ilmoitus" (englanniksi New Classified), klikkaa sitä ja täydennä tiedot. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sivuston ylälaidasta löytyvää painiketta "Uusi", jonka alta valitse "Ilmoitus" (englanniksi Classified).

   

  Ilmoituksen nostaminen ensimmäiseksi?

  Avaa ilmoitus, ilmoituksen yläpuolelta löydät nappulan "Nosta ilmoitus". Ilmoituksen nostoväli on 7 vuorokautta.

   

  Uusimmat viestit?

  Sivuston yläosasta löytyy painike "Sisältö", valikon alta löytyy valmiita sisältösyötteitä, mutta voit luoda myös omiin tarpeisiisi soveltuvia uusia syötteitä.

   

  Sivuston merkkaaminen luetuksi?

  Etusivun oikeasta ylälaidasta löytyy painike "Merkitse sivusto luetuksi". Aluekohtainen toiminto löytyy hieman alempaa ollessasi jollakin alueella/osastolla, painikkeessa lukee "Merkitse alue luetuksi". Mahdollista on myös klikata alueen otsikon edestä löytyvää sinistä ympyrää, jonka jälkeen alue muuttuu luetuksi ja ympyrä harmaaksi.

   

  Käyttäjätilin poistaminen?

  Mene käyttäjätilin asetuksiin, josta valitse "Turvallisuus ja yksityisyys". Syötä salasana ja pyydä käyttäjätilin poistoa. Lisäksi vahvista pyyntö sähköpostiisi saapuvasta linkistä.
  Vaihtoehtoisesti ilmoita pyyntö ylläpidolle yhteydenottolomakkeella (löytyy sivun alaosasta) tai yksityisviestillä (vastaanottaja: Sulo).

×
×
 • Luo uusi...