Jump to content

Kielen vaihtaminen?

Sivuston alereunasta löytyy kohta "Language".


Uuden käyttäjätunnuksen vahvistussähköposti ei tule perille?

Tarkasta roskapostikansio. Ylläpito tarkastaa vahvistamattomat tunnukset päivittäin (lomat yms. aiheuttavat viivettä) ja hyväksyy ne käyttöön manuaalisesti. Tunnuksen hyväksymisestä yritetään lähettää sähköpostia uudelleen.


Ilmoituksen merkkaaminen myydyksi/ostetuksi/vaihdetuksi?

Avaa ilmoitus, ilmoituksen yläpuolelta löydät nappulan "Vaihda ilmoitukset tila". Valitse sopiva tila.


Viestin muokkaaminen?

Avaa ilmoitus, ilmoituksen yläpuolelta löydät nappulan "Muokkaa ilmoitusta". Voit myös muokata ilmoitusta ilman lomakenäkymää ilmoituksen alapuolelta löytyvästä "Muokkaa" linkistä.


Ilmoituksen poistaminen?

Avaa ilmoitus ja valitse ilmoituksen yläpuolelta "Viestiketjun hallinta", jonka jälkeen valitse "Piilota pysyvästi". Virheilmoitus toiminnon jälkeen on normaalia, sivu koittaa latautua uudelleen, mutta se ei ole enää mahdollista.


Käyttäjätunnus on lukittu?

Kahdesti väärin syötetty salasana lukitsee käyttäjätilin 10 minuutin ajaksi, jonka jälkeen tunnuksen saa käyttöön syöttämällä oikean salasanan.


Salasanan resetointiposti ei tule perille?

Tarkasta roskapostikansio, tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon.


Uuden ilmoituksen luominen?

Valitse tuotteellesi sopiva osasto ja klikkaa se auki. Oikeasta laidasta löytyy nappula "Uusi ilmoitus" (englanniksi New Classified), klikkaa sitä ja täydennä tiedot. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sivuston ylälaidasta löytyvää painiketta "Uusi", jonka alta valitse "Ilmoitus" (englanniksi Classified).


Ilmoituksen nostaminen ensimmäiseksi?

Avaa ilmoitus, ilmoituksen yläpuolelta löydät nappulan "Nosta ilmoitus ensimmäiseksi". Ilmoituksen nostoväli on 7 vuorokautta.


Uusimmat viestit?

Sivuston yläosasta löytyy painike "Sisältö", valikon alta löytyy valmiita sisältösyötteitä, mutta voit luoda myös omiin tarpeisiisi soveltuvia uusia syötteitä.


Sivuston merkkaaminen luetuksi?

Etusivun oikeasta ylälaidasta löytyy painike "Merkitse sivusto luetuksi". Aluekohtainen toiminto löytyy hieman alempaa ollessasi jollakin alueella/osastolla, painikkeessa lukee "Merkitse alue luetuksi". Mahdollista on myös klikata alueen otsikon edestä löytyvää sinistä ympyrää, jonka jälkeen alue muuttuu luetuksi ja ympyrä harmaaksi.


Käyttäjätilin poistaminen?

Ilmoita pyyntö ylläpidolle yhteydenottolomakkeella (löytyy sivun alaosasta) tai yksityisviestillä (vastaanottaja: Sulo).

×
×
  • Luo uusi...