Jump to content

pesuman

Member
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maailman halvimmat aidot uudet kamat on yleensä bike-componentsilla ja siellä setti maksaa 3600 euroa uutena. Olet tainnut katsoa pelkästään etu- tai takavanteen yksittäishintaa. Sellaista sattuu...:-) Tai toki jenkeistä saattaa löytyä settikin edullisesti, mutta tulliit ja rahdit tekevät amerikan tuonnista todella kallista.
 2. Hei, eri pyöränvalmistajat käyttävät eri kierremittoja omissa rungoissaan. Myyntiä helpottaa, jos tiedät, millä kiereellä kyseinen akseli on. Niitä on 1mm aina 2mm saakka 0.25mm välein. Läpiakseleissa ei valitettavasti ole yleistä kierrestandardia muutoin kuin halkaisijan ja pituuden osalta.
 3. Vapaana loppusyksyn reissuille
 4. Kuvaus: Käytetyt, hyväkuntoiset, tarpeettomat 700 x 28mm Hintapyyntö: 40 euroa + pk:t Paikkakunta: HELSINKI Yhteydenottotapa: YV
 5. Kuvaus:Monta reissua nähnyt laukku, mutta vielä toimiva. Mahtuu 56cm maantiepyörä isommalti sovittelematta. Vanhempaa mallia. Paikkakunta: Helsinki. HUOM! vain nouto tähän hintaan. Mahtuu isompaan farkkumalliseen autoon. Yhteydenottotapa: YV
 6. Kuvaus: Erittäin hyväkuntoinen "sohva" kipeän takamuksesi alle. Jos pyöräily on siitä kiinni, osta tämä prostataystävällinen satulamalli ja ajaminen on taas nautittavaa. Leveys n.155mm. Paino n. 400g. Hintapyyntö: 30 euroa + 5.90 smartpost kuluja. Paikkakunta: Itä-Helsinki Yhteydenottotapa: YV, tavoitettavissa la 21.9. saakka.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.