Jump to content

Sulo

Admin
 • Content Count

  716
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

2 Followers

About Sulo

 • Birthday 06/10/1986

Lisätiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

4,029 profile views
 1. Kuka näistä kirjoittaa kuitit ja myöntää takuut?
 2. Säännöt pitkästi . . 6. Kun kaupat on tehty, lisää viestin otsikkoon MYYTY/OSTETTU/VAIHDETTU. Jos mahdollista, älä poista otsikkoa tai ilmoituksen sisältöä. Älä myöskään lisää uutta viestiä ketjun loppuun, jossa kerrot tuotteen olevan esim. myyty. Periaate on, että jokainen saa poistaa itse luomaansa sisältöä. Ei kannusteta, mutta ei myöskään rankaista.
 3. Mahdotonta, muokkaaminen pitäisi tällöin estää kokonaan.
 4. Kauppa vaihtoon ja sillä selvä https://www.bike-discount.de/en/buy/shimano-wh-mt500-29-front-wheel-689792
 5. Jaa kappas, katsoin vain kuvat. Soita ja kysy.
 6. Ei käy. https://bike-advisor.com/bicycle-guides/qr9-or-qr15-thru-axle.html @Eelivay
 7. Joo, ja tekee myös ympäri intternettejä. Koittanu blokkailla aina kun tulee vastaan, mutta osoite vaihtuu tai ei muuten vain tehoa.
 8. Hakukoneessa havaittu ongelma, tutkitaan.
 9. The fix for this issue will be included in the next release. Kind Regards, Stuart Tulossa seuraavaan päivitykseen tuntemattomana ajankohtana.
 10. Raportoitu kehittäjälle, odotellaan korjausta.
 11. Sivuston käyttämä palvelin vaihtui webbihotellista "oikeaan" dedikoituun rautapalvelimeen. Virtuaalipalvelimeen, edes dedikoiduilla prosessoreilla, ei haluttu lähteä osittain jaettujen resurssien vuoksi. Palvelin vuokrattiin Ranskasta Online.net -sivustolta. Suunnitelmissa on siirtää sivusto takaisin Suomeen, kunhan sopiva palvelin löytyy, mutta suorituskyvyn puolesta asialla ei tällä hetkellä vaikuta olevan mitään kiirettä. 1x Intel Xeon E3 1245 v5 32 GB DDR4 ECC 3x 250 GB SSD (RAID 5) Premium 300 Mbit/s Data transfer unlimited Centos, Nginx, MariaDB, PHP-FPM, Redis jne. Palvelimen sijaintia paikkaamaan otettiin käyttöön Cloudflaren CDN-palvelu, joka jakaa sivuston staattista sisältöä (ei henkilötietoja) käyttäjän sijaintia mukaillen ympäri maapallon pyrkien pitämään latausajat mahdollisimman pieninä. Tällä hetkellä n. 85% sivuston sisällöstä ladataan Helsingistä suomalaisille käyttäjille. Myös DNS-palvelimet siirrettiin Cloudflarelle ja domainin rekisteröinti hieman myöhemmin. Sivuston hakukone on vaihdettu Elasticsearchiin. Minimissään neljän merkin hakusanarajoitus on poissa! @oct @Heavymachinery @lasseleinonenErikoismerkit vaikuttavat toimivan myös moitteetta. Nopeutta pitäisi olla riittävästi ja hakujen välinen minimiaika on laskettu kaikille käyttäjäryhmille 20s -> 2s. Kuvien maksimikoko on tuplattu 960x540px ->1920x1080px. Esikatselukuvan koko pysyy samana. Käyttäjäkohtaista tallennustilan rajaa ei ole toistaiseksi nostettu. Amazon AWS-palvelusta luovuttiin, nykyisen palvelun/palvelimen resurssit riittävät. Mainokset ovat sivuston ylläpidon suhteen pakollisia ja ne latautuvat edelleen valitettavan hitaasti. Asiasta on viety viestiä eteenpäin mainospalveluiden toimittajalle. Siinäpä ne suurimmat asiat. Kuinka sivusto pelittää nyt? Nopeus ok? Ongelmia?
 12. Saa käyttää täysillä, resurssien pitäisi riittää pitkälle. Kirjoittelen lisätietoja mm. parannuksista myöhemmin.
 13. Nimipalvelimet vaihdettu. Katko ajoittuu näillä näkymin iltapäivälle.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.