Jump to content

Sulo

Admin
 • Posts

  915
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

About Sulo

Lisätiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

8,406 profile views
 1. Valitettavasti ei onnistu. "Notifications can only be linked to one place and that's the feedback that has been left."
 2. Kysyin kehittäjältä, jos ilmoitukseen saisi linkin vastapalautteelle.
 3. Ilmoitukset kyllä tulevat selaimeen, sovellukseen ja mailiin, jos ne ovat sallittu tai päällä. Onhan tuossa tietysti mahdollisuus, ettei kumpikaan osapuoli asiaa tiedä, mutta en oikein keksi miten sitä voisi paremmin tuoda esille, tai ohjata palautteenantoa tekemään. Lähinnä luotan nimimerkkien laatikoihin "mainostuksessa".
 4. Merkki: PEARL IZUMi Malli: Pro AmFIB Super Lyhyt kuvaus: talvipyöräilyhanskat Kuvaus: Uudet hanskat, koko XL. https://rtech.fi/tuote/pearl-izumi-pro-amfib-super-talvipyorailyhanskat Nouto JKL Heinälampi tai postitus automaattiin +5e. Hinta: 60e Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yksityisviesti
 5. Saa kyllä, mutta niiden ylläpitäminen osoittautui turhan haastavaksi ja niistä luovuttiin.
 6. Pistetty kehitykseen ehdotukseksi.
 7. Vain yksi teema käytössä.
 8. Äkkiseltään tuntuisi, että ei kovin merkityksellinen asia myynnin tai oston kannalta? Helppo sopia, kun kaupat on sovittu.
 9. Käännä laite poikittain, niin toimii hyvin, ainakin iPad Minillä.. pystyssä myös hirveä. Huutelen foorumikehitykseen, vaikia sanoa reagoivatko.
 10. Ei pysty. Taidettiin tapella tagien (myydään, ostetaan jne.) näkyvyydessä maili-ilmoituksissa.
 11. Wasabilla taisi olla vain hetkellinen katko.
 12. https://www.fillaritori.com/classifiedtopics/ @Jepukka
×
×
 • Create New...