Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

Sulo

Admin
 • Content Count

  841
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

2 Followers

Lisätiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

5,794 profile views
 1. Lazy loadia viilattu (pitäisi ladata mainokset nopeampaa), vaikuttiko mihinkään?
 2. Samaa mieltä, asia on korjattava. On vain jäänyt muiden virityksien varjoon.. Avasin keskustelun asiasta mainostoimittajan kanssa.
 3. Merkki: Focus Malli: Chronos 2008 Lyhyt kuvaus: hybridifillari projektiksi Rungon koko: L/55 Kuvaus: Menneen kesän tekemätön projekti kiertoon. Rungossa käytön jälkeä ja kulumaa. Ruuveja ruosteessa ja kulutusosat vaihtokunnossa. Alustava korjaus-/ostoslista: Eturattaat Takapakka Jarrupalat Keskiö Ketjut, 115 linkkiä Vaijerit Rissat Vaihtajankorvake KD32597007 Jarruneste Satula Renkaat Tupit Keulan lukituksen korjaus Rihtaus Navat? Kerran purettu ja huolimattomasti putsattu. Tärkeimmät osat ruuvattu takaisin kiinni. https://kolo.cz/clanek/focus-chronos-2008 Hinta: 50€ / tarjous Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: 0503051227 Vain nouto Jyväskylän Lutakosta.
 4. Tiedossa oleva ongelma, mutta ratkaisua ei vielä valitettavasti ole.
 5. Lomakkeen alimmaisena musta Uusi ilmoitus -nappula.
 6. Toimii näköjään näin nykyisin.. Ohje/käännös korjattu. Pyysin kehittäjää tekemään koko toiminnon piilottamisen mahdolliseksi, näkisin melko turhaksi..
 7. Lisäsin "Ei voimassa" tilan. "Lahjoitetaan" on jo käytössä, tarkoituksella jätetty pois pikafilttereistä, on niin harvinainen. https://www.fillaritori.com/classifiedtopics/ -> Ilmoitukset tila: Lahjoitetaan Jotain mätää kieltämättä on, selvittelen, kiitos ilmoituksesta.
 8. Merkki: Suunto Malli: Ambit Lyhyt kuvaus: sykemittari Kuvaus: Ensimmäinen versio. Vähän käytetty ja toimivana käytöstä poistettu. Tänään tuli laatikosta vastaan ja latasin täyteen. Rintaremmin patteri saattaa olla loppu ja kuminauhassa pientä kulumaa. Nopein noutaa Lutakosta. Hinta: 0€ Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV
 9. Kyllä, kyllä ja kyllä Ulospäin lähtevien mailien lähetysosoite muutettu ja lootaan lisätty vielä auto reply, jos/kun joku siihen erehtyy viestin lähettämään. Yksityisviestin sisältö palautettu ilmoitusmailiin.
 10. Tämä on ns. vakioasetus, mutta se aiheutti ogelmia, joten otin pois. Hyvin moni vastasi sähköposti-ilmoitukseen, jolloin se päätyi minulle. Vastauksissa ei ole "reititystä" viestiketjuun, joten pahimmillaan kaupankäynti pysähtyi, kun en ollut vastaamassa jokaiseen viestiin. Edelleen vastauksia tulee ilmoituksiin lähes päivittäin, en edes uskalla arvata kuinka tukossa maililoota olisi, jos sisältö näkyisi..
 11. Harmi kuulla 😕 Eivätkö filtterit auta?
 12. https://www.velobia.fi/musguard-pikalokasuoja Satulatolppaan kiinni ja vaikka tarranauhalla rutistus Tai sitten lipare tai pikakiinnittyvä..
 13. No hyvä Vielä kun ilmoitukset saisi tiivistetyssä näkymässä ja ilmoituksen avaus siirtäsi ensimmäiseen viestiin, eikä viimeiseen (nosto)viestiin.. Näistä laitettu kehitysehdotus foorumisoftan tekijöille.
 14. Pikafiltterit lisätty osastoille. Mobiilissa nappula toistaiseksi päällekkäin, korjaus pyydetty.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.