Jump to content

Sulo

Admin
 • Content Count

  852
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

2 Followers

Lisätiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

6,054 profile views
 1. Merkki: Cube Malli: Hyde Race Lyhyt kuvaus: hihnavetoinen, 8-vaihteinen Rungon koko: 62 Kuvaus: Huoltovapaa hihnavetoinen pyörä pidemmälle kuskille. Vuosimalli 2019, ajettu n. 500 km. Ostettu syksyllä 2019 ja ajettu vain 2020 kesä. Laitettu lokasuojat, muuten kaikki paketissa mukana tullutta osaa. Säilytetty pyöräkellarissa. Hieman likainen, mutta täysin kunnossa. Mukaan Kryptoniten lukko kolmella avaimella. Takalokarin saanee istuvammaksi pidemmällä ruuvilla ja spacerilla. Takuu ei voimassa. Linkki valmistajan sivulle: https://www.cube.eu/en/2019/bikes/trekking/urban/hyde/cube-hyde-race-blackngreen-2019/ Nouto Jyväskylä, Lutakko. Hinta: 750€ Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: 0503051227 (mieluiten klo 9-15), tai yksityisviesti. Myyn pyörän ulkomaille muuttaneen kaverin puolesta.
 2. Peitteet, videot ja popparit pitäisi olla kaikki kielletty. Testasin ja samaa tekee hyvälläkin yhteydellä. Laitoin selvityspyynnön, kiitos ilmoituksesta. EDIT: ubi.com blokattu. @Kumppa
 3. Joulun aikoihin on tarkoitus tehdä isompi päivitys sivustolle, jonka jälkeen joutaa taas keskittymään näihin hieman pienempiin asioihin. Asia on siis tiedossa ja ratkaisua tullaan etsimään. Mitään yhden naksautuksen ratkaisua ei ole.
 4. Mites nyt @roenski ? Saattaapi olla myös Safarin ongelma tai sitten Googlen ongelma, mutta Chrome ainakin osaa mukautua ko. mainostyyppiin.
 5. Laitteesi tarkka malli? https://en.wikipedia.org/wiki/IPad @roenski
 6. Saisitko kuvankaappauksen?
 7. Luo uusi ilmoitus, älä viestiä. Uuden ilmoituksen luominen? Valitse tuotteellesi sopiva osasto ja klikkaa se auki. Oikeasta laidasta löytyy vihreä nappula "Uusi ilmoitus", klikkaa sitä ja täydennä tiedot. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sivuston ylälaidasta löytyvää painiketta "Uusi", jonka alta valitse "Ilmoitus". https://www.fillaritori.com/ohjeet/
 8. Otin pois, johan se sielä aikansa roikkui. Kieltämättä piilotuksen aika on liian lyhyt..
 9. Ei ole mahdollista. Ilmoituksen tagien näkyvyys korjattiin sen vuoksi ilmoitusmaileihin. Värilliset pikafiltterit ovat vain tyhmiä linkkejä, eikä niihin saa valintoja tallennettua. Tee yksi uusi syöte haluamillesi osastoille? Esimerkiksi näin: https://www.fillaritori.com/discover/238/
 10. Vinkkejä kuvauksen täyttöön lisätty, kiitokset.
 11. Lazy loadia viilattu (pitäisi ladata mainokset nopeampaa), vaikuttiko mihinkään?
 12. Samaa mieltä, asia on korjattava. On vain jäänyt muiden virityksien varjoon.. Avasin keskustelun asiasta mainostoimittajan kanssa.
 13. Merkki: Focus Malli: Chronos 2008 Lyhyt kuvaus: hybridifillari projektiksi Rungon koko: L/55 Kuvaus: Menneen kesän tekemätön projekti kiertoon. Rungossa käytön jälkeä ja kulumaa. Ruuveja ruosteessa ja kulutusosat vaihtokunnossa. Alustava korjaus-/ostoslista: Eturattaat Takapakka Jarrupalat Keskiö Ketjut, 115 linkkiä Vaijerit Rissat Vaihtajankorvake KD32597007 Jarruneste Satula Renkaat Tupit Keulan lukituksen korjaus Rihtaus Navat? Kerran purettu ja huolimattomasti putsattu. Tärkeimmät osat ruuvattu takaisin kiinni. https://kolo.cz/clanek/focus-chronos-2008 Hinta: 0€ Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 0503051227 Vain nouto Jyväskylän Lutakosta.
 14. Tiedossa oleva ongelma, mutta ratkaisua ei vielä valitettavasti ole.
 15. Lomakkeen alimmaisena musta Uusi ilmoitus -nappula.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.