Jump to content

Sulo

Admin
 • Content Count

  772
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

2 Followers

About Sulo

 • Birthday 06/10/1986

Lisätiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

4,819 profile views
 1. Ilmoitukset nyt ok? @ystävällinenpekka @HaraldH
 2. @HaraldH Täällä juttua asiasta, päivittelen sinne tilannetietoa.
 3. Kyse on erityyppisistä maileista: Päivittäinen (tai viikottainen) kooste Välitön ilmoitus Kooste toimii ok, mutta prefixit/etuliitteet (myydään, ostetaan jne.) eivät ole vakiona mailipohjassa. Ensimmäinen purkkaviritys testattu jo toimivaksi, joten eiköhän tähän saada vielä hyvä korjaus aikaiseksi. Välittömät ilmoitukset eivät toimi, ongelma selvityksessä.
 4. Raportoidut ongelmat hieman ristissä toistensa kanssa Testasin myös itse, ei saavu ilmoitukset.. Kysyin molemmista kehittäjältä.
 5. Kohtaan kaksi tehty parannus. Ensimmäistä osastovalintaa laajennettu, jolloin jälkimmäinen osastovalinta lomakenäkymällä on suppeampi. Edelleen helpoin tapa saattaa ilmoitus oikealle osastolle, on aloittaa ilmoituksen tekeminen sopivalta osastolta.
 6. Otsikon mukaiset osastot poistuvat noin kuukauden kuluttua käytöstä. Uusien viestien kirjoittaminen on estetty. Olemassa olevat ilmoitukset pitää tehdä uusiksi lomakepohjia käyttämällä, mikäli niiden haluaa säilyvän. Ilmoituksia ei siirretä ylläpidon toimesta. 1. Avaa tuotteellesi sopiva osasto 2. Valitse oikeasta reunasta vihreä "Uusi ilmoitus" nappula. 3. Täydennä tiedot (huomioi valita oikea tila ilmoitukselle). 4. Poista vanha ilmoitus näkyviltä (avaa ilmoitus ja valitse ilmoituksen yläpuolelta "Viestiketjun hallinta", jonka jälkeen valitse "Piilota pysyvästi") Myös myynti-ilmoitukset saa ja kannattaa tehdä uusiksi, kunhan huolehtii vanhan ilmoituksen piilottamisesta.
 7. Laajennettu/kehittynyt haku on otettu testikäyttöön: https://www.fillaritori.com/classifiedtopics/ Pääasiat: 1. Haku ilmoituksen tilan mukaan 2. Haku paikkakunnan mukaan 3. Haku maakunnan mukaan 4. Haku vain tietyiltä osastoilta Haun toiminta vaatii ilmoituksien jättämistä lomakkeiden kautta, joten aivan vielä tästä ei päästä täysillä nauttimaan. Korjattavia asioita: 1. Aluevalinta uusiksi, on melko hankala -> Valintaikkunaa kasvatettu, levähti myös mobiilissa.. viilaillaan mahdollisesti myöhemmin. 2. Kännykällä käytettäessä maakunnan valinta väärässä kohdassa Muita ongelmia? Osto- ja vaihto-osastojen poistoon liittyen, hakuja voi nyt tehdä ilmoituksen tilan mukaan. Henkilöt, jotka eivät välitä myydyistä ilmoituksista, sekä osto- ja vaihtoilmoituksista, voivat suodattaa ne pois. Lisäksi tällä korjataan ongelma jatkuvasti väärille osastoille ilmestyvistä ostoilmoituksista.
 8. Melko hyvin näyttää homma rullaavan. Enimmäkseen haasteita näyttää olevan lyhyen kuvauksen kanssa, josta myös osa otsikkoa muodostuu. Lomakkeiden sisältöä voi vapaasti ja nopeasti muokata, joten kertokaa ihmeessä, jos jokin on vinossa. Huomioikaa kuitenkin, että lomakkeen pitää palvella myös osto-, vuokraus- ja vaihtoilmoituksia. Osto-, vuokraus- ja vaihto-osastoille kirjoittaminen estetään jossain vaiheessa, joten ilmoituksia suositellaan tehtäväksi uudelleen/tuplana lomakkeiden kautta. Korjaukseen meneviä asioita: Siirretty ensimmäiseen viestiin.
 9. Lomakkeet otettu käyttöön suurimmalla osalla osastoja. Jännä nähdä mitä tapahtuu..
 10. Lisäosan uusinta versiota odetaan saapuvaksi lähipäivinä, jolloin kuvien lisääminen on mahdollista, ja lomakkeet voidaan ottaa oikeasti käyttöön. Vastaanotto on ollut ilmeisesti hyvä, ainakaan kukaan ei ole mitään muutoksia ehdottanut. Osa on lisäksi hairahtunut laittamaan myynti-ilmoituksensa ainoastaan testialueelle, mutta siirtelen ne sieltä sitten kerralla pois.
 11. Näköjään "pikkujuttu" unohtui, liitetiedostot/valokuvat lomakkeelta.. Laitettu tilaukseen.
 12. Lomakkeiden testikäyttö alkaa hiljalleen: https://www.fillaritori.com/forum/103-testialue/ Rakennan parhaillaan lomakkeiden ja ilmoituksien sisältöjen rakennetta, joten puutteita ilmenee. Lisäksi käännöstyö on tekemättä. Saa testata vapaasti ja antaa palautetta. Nyt on hyvä aika vaikuttaa!
 13. Lomakkeet ovat tarkoitettu ilmoituksien luomiseen ja monipuolisemman hakukoneen toiminnan mahdollistamiseksi. Ilmoituksiin (viestiketjuihin) liitetään jatkossa tilatieto: Myydään Myyty Ostetaan Ostettu Vaihdetaan Vaihdettu Myydään / vaihdetaan Varattu Erillisistä "Ostetaan”, "Vuokrataan" ja ”Vaihdetaan” osastoista luovutaan ja ne yhdistetään muiden osastojen alle. Ilmoitukset erotellaan toisistaan tageilla, jotka näkyvät ilmoituksien otsikoissa. Tällä pyritään korjaamaan jatkuva ongelma väärien osastoiden käytöstä. Lomakkeiden kenttiä ja ilmoituksien sisällön muotoa voidaan vapaasti muokata. Ilmoituksen otsikko muodostuu automaattisesti lomakkeen kenttien perusteella. Kaupungit ja maakunnat ovat esiasetettuja ja ne voi valita listoilta. Ilmoituksien jättämiselle löytyy nappulat ylävalikoista, sekä eri osastoilta. Ilmoituksen muokkaamiselle ja tilan vaihtamiselle löytyy oma iso nappula ilmoituksen yläpuolelta. KORJATTAVIA ASIOITA: 1. Ilmoituksien linkit ovat tekstimuodossa 2. Osastovalintaan parempi valikko (pitää valita sopiva alue huonosta valikosta, jos ei aloita ilmoituksen tekemistä sopivalta osastolta) Valikkoa suurennettu. 3. Osastovalinta nollaantuu, jos lomake antaa virheen Haastava ratkaista, ongelma kierretty valikon nollauksella, jos lomake antaa virheilmoituksen. 4. Ylläpito ei voi siirtää ilmoituksia (tehkää uusi ilmoitus oikealle osastolle ja piilottakaa vanha) 5. Välittömät ilmoitukset sähköpostiin uusista ilmoituksista eivät toimi 6. Sähköposti-ilmoituksissa ei ole prefixiä/etuliitettä näkyvillä 7. RSS-feedissä ei ole prefixiä/etuliitettä näkyvillä Muita ongelmia?
 14. Kehitys jaetaan neljään vaiheeseen. Lomakkeet Haku Vanhojen toimintojen piilotus Jatkokehitys Kriittisin ongelma sivustolla on puutteellinen haku. Ongelman selättämiseksi rakennetaan uutta tapaa jättää ilmoituksia, joka mahdollistaa monipuolisempien hakutoimintojen käytön. Lomakkeiden tarkoitus on ohjata käyttäjät luomaan mahdollisimman kattavia ilmoituksia, eritellä ilmoituksen tietoja, ja sitä kautta mahdollistaa hakukoneen toiminta. Pahimmat ongelmat ovat myytyjen ilmoituksien näkyvyys ja sijainnin mukaan hakeminen. Normaalit viestiketjujen aloitusominaisuudet tullaan poistamaan, kunhan lomakkeet on todettu toimiviksi ja tarpeita vastaaviksi. Alkuvaiheessa ilmoituksien kirjoittamisen voi tehdä vanhalla (uusi viestiketju) ja uudella (lomakkeet) tavalla. Ensimmäisessä vaiheessa hakukoneeseen tulee mahdollisuus hakea ilmoituksen tilan (myydään, ostetaan jne.) ja sijainnin mukaan. Ominaisuuksia tullaan oletettavasti lisäämään esim. rungon koon mukaan hakemisella. Tällöin myös lomakkeita tullaan muuttamaan tarpeita vastaaviksi. Pieniä parannuksia voidaan tehdä lennosta, mutta suuremmat muutokset tehdään projektin loppupäässä.
 15. Tämä lopultakin korjattu.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.