Jump to content

Sulo

Admin
 • Content Count

  714
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

2 Followers

About Sulo

 • Birthday 06/10/1986

Lisätiedot

 • Location
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

3,918 profile views
 1. Mahdotonta, muokkaaminen pitäisi tällöin estää kokonaan.
 2. Kauppa vaihtoon ja sillä selvä https://www.bike-discount.de/en/buy/shimano-wh-mt500-29-front-wheel-689792
 3. Jaa kappas, katsoin vain kuvat. Soita ja kysy.
 4. Ei käy. https://bike-advisor.com/bicycle-guides/qr9-or-qr15-thru-axle.html @Eelivay
 5. Joo, ja tekee myös ympäri intternettejä. Koittanu blokkailla aina kun tulee vastaan, mutta osoite vaihtuu tai ei muuten vain tehoa.
 6. Hakukoneessa havaittu ongelma, tutkitaan.
 7. The fix for this issue will be included in the next release. Kind Regards, Stuart Tulossa seuraavaan päivitykseen tuntemattomana ajankohtana.
 8. Raportoitu kehittäjälle, odotellaan korjausta.
 9. Sivuston käyttämä palvelin vaihtui webbihotellista "oikeaan" dedikoituun rautapalvelimeen. Virtuaalipalvelimeen, edes dedikoiduilla prosessoreilla, ei haluttu lähteä osittain jaettujen resurssien vuoksi. Palvelin vuokrattiin Ranskasta Online.net -sivustolta. Suunnitelmissa on siirtää sivusto takaisin Suomeen, kunhan sopiva palvelin löytyy, mutta suorituskyvyn puolesta asialla ei tällä hetkellä vaikuta olevan mitään kiirettä. 1x Intel Xeon E3 1245 v5 32 GB DDR4 ECC 3x 250 GB SSD (RAID 5) Premium 300 Mbit/s Data transfer unlimited Centos, Nginx, MariaDB, PHP-FPM, Redis jne. Palvelimen sijaintia paikkaamaan otettiin käyttöön Cloudflaren CDN-palvelu, joka jakaa sivuston staattista sisältöä (ei henkilötietoja) käyttäjän sijaintia mukaillen ympäri maapallon pyrkien pitämään latausajat mahdollisimman pieninä. Tällä hetkellä n. 85% sivuston sisällöstä ladataan Helsingistä suomalaisille käyttäjille. Myös DNS-palvelimet siirrettiin Cloudflarelle ja domainin rekisteröinti hieman myöhemmin. Sivuston hakukone on vaihdettu Elasticsearchiin. Minimissään neljän merkin hakusanarajoitus on poissa! @oct @Heavymachinery @lasseleinonenErikoismerkit vaikuttavat toimivan myös moitteetta. Nopeutta pitäisi olla riittävästi ja hakujen välinen minimiaika on laskettu kaikille käyttäjäryhmille 20s -> 2s. Kuvien maksimikoko on tuplattu 960x540px ->1920x1080px. Esikatselukuvan koko pysyy samana. Käyttäjäkohtaista tallennustilan rajaa ei ole toistaiseksi nostettu. Amazon AWS-palvelusta luovuttiin, nykyisen palvelun/palvelimen resurssit riittävät. Mainokset ovat sivuston ylläpidon suhteen pakollisia ja ne latautuvat edelleen valitettavan hitaasti. Asiasta on viety viestiä eteenpäin mainospalveluiden toimittajalle. Siinäpä ne suurimmat asiat. Kuinka sivusto pelittää nyt? Nopeus ok? Ongelmia?
 10. Saa käyttää täysillä, resurssien pitäisi riittää pitkälle. Kirjoittelen lisätietoja mm. parannuksista myöhemmin.
 11. Nimipalvelimet vaihdettu. Katko ajoittuu näillä näkymin iltapäivälle.
 12. Jos nimipalvelimien vaihto menee ongelmitta ja nopeasti lävitse, niin sivuston siirtoa yritetään jossain kohtaa klo 12:00 jälkeen.
 13. Koska nykyisellä palveluntarjoajalla nimipalvelimien vaihto omatoimisesti on mahdotonta, joudutaan sivuston siirtoa lykkäämään huomiselle. Muutoin kaikki etenee suunnitelmien mukaan.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.