Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

Sulo

Admin
 • Content Count

  835
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

2 Followers

Lisätiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

5,541 profile views
 1. Toimii näköjään näin nykyisin.. Ohje/käännös korjattu. Pyysin kehittäjää tekemään koko toiminnon piilottamisen mahdolliseksi, näkisin melko turhaksi..
 2. Lisäsin "Ei voimassa" tilan. "Lahjoitetaan" on jo käytössä, tarkoituksella jätetty pois pikafilttereistä, on niin harvinainen. https://www.fillaritori.com/classifiedtopics/ -> Ilmoitukset tila: Lahjoitetaan Jotain mätää kieltämättä on, selvittelen, kiitos ilmoituksesta.
 3. Merkki: Suunto Malli: Ambit Lyhyt kuvaus: sykemittari Kuvaus: Ensimmäinen versio. Vähän käytetty ja toimivana käytöstä poistettu. Tänään tuli laatikosta vastaan ja latasin täyteen. Rintaremmin patteri saattaa olla loppu ja kuminauhassa pientä kulumaa. Nopein noutaa Lutakosta. Hinta: 0€ Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV
 4. Kyllä, kyllä ja kyllä Ulospäin lähtevien mailien lähetysosoite muutettu ja lootaan lisätty vielä auto reply, jos/kun joku siihen erehtyy viestin lähettämään. Yksityisviestin sisältö palautettu ilmoitusmailiin.
 5. Tämä on ns. vakioasetus, mutta se aiheutti ogelmia, joten otin pois. Hyvin moni vastasi sähköposti-ilmoitukseen, jolloin se päätyi minulle. Vastauksissa ei ole "reititystä" viestiketjuun, joten pahimmillaan kaupankäynti pysähtyi, kun en ollut vastaamassa jokaiseen viestiin. Edelleen vastauksia tulee ilmoituksiin lähes päivittäin, en edes uskalla arvata kuinka tukossa maililoota olisi, jos sisältö näkyisi..
 6. Harmi kuulla 😕 Eivätkö filtterit auta?
 7. https://www.velobia.fi/musguard-pikalokasuoja Satulatolppaan kiinni ja vaikka tarranauhalla rutistus Tai sitten lipare tai pikakiinnittyvä..
 8. No hyvä Vielä kun ilmoitukset saisi tiivistetyssä näkymässä ja ilmoituksen avaus siirtäsi ensimmäiseen viestiin, eikä viimeiseen (nosto)viestiin.. Näistä laitettu kehitysehdotus foorumisoftan tekijöille.
 9. Pikafiltterit lisätty osastoille. Mobiilissa nappula toistaiseksi päällekkäin, korjaus pyydetty.
 10. Merkki: Testi Malli: Testi Lyhyt kuvaus: Testi Kuvaus: Testi Hinta: Testi Paikkakunta: Akaa Maakunta: Ahvenanmaa Yhteystiedot: Testi
 11. Kuvaus: Tarpeeton perusteline tarjolla. Käytön jälkiä on, mutta toiminnaltaan ok. Nouto JKL Lutakko. Hinta: 20e Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: yksityisviesti
 12. Ilmoituksien nostaminen ensimmäiseksi ilman uutta viestiä aiheutti liikaa hämmennystä, joten siitä luovutaan. Jatkossa nappulan painaminen luo automaattisesti uuden viestin ketjuun, jolloin esim. ilmoituksien järjestäminen ajan mukaan (vakioasetus) näyttää järkevälle. Samalla lisätty ominaisuus sisältösyötteeseen, ilmoituksen nostiviesti sisältää nyt myös tiedon ilmoitustyypistä (myydään, ostetaan jne.). "Nostolaskurissa" on vielä toistaiseksi pieni käännösbugi:
 13. Ei nykyisellä ratkaisulla. Ei tietääkseni. Voit kuitenkin seurata haluamiasi alueita ja saada niistä ilmoituksia. Itse kirjoitettu kaupunki tai maakunta piti olla jo estetty. Laitan uudelleenkorjattavaksi. Virheen jälkeen osastovalinta nollaantuu. Aikaisemmin virheen jälkeen osasto vaihtui ensimmäiseksi vaihtoehdoksi, joka aiheutti ilmoituksien päätymisen väärille osastoille. Parempaa teknistä toteutusta/ratkaisua ei ole vielä keksitty.
 14. Mainosmyynti on hyvin pitkälti ulkoistettu, hajautettu ja automatisoitu, eikä mainossisältöön pääse juurikaan vaikuttamaan, varsinkaan etukäteen. Toki mm. aikuisviihde on pyritty suodattamaan heti alkuunsa pois. Sivusto tuskin koskaan muuttuu maksulliseksi. Mainosvapaa ja muita etuja/ominaisuuksia sisältävä maksullinen jäsenyys on käynyt mielessä, mutta eipä ole tullut edistettyä.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.