Jump to content

Administrator

Admin
 • Content Count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

1,402 profile views
 1. Häiriö palvelimella web116 (83.145.194.160) Kriittisen häiriön johdosta palvelin web116 on toistaiseksi pois toiminnasta. Suoritamme parhaillaan korjaustöitä, että palvelujen käyttöä voidaan jatkaa mahdollisimman pian. Korjaustyöt tehdään mahdollisimman nopeasti ja pyrimme siihen, että palvelujen käyttö jatkuu ilman muutoksia korjaustyön jälkeen. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä aiheutuvaa haittaa. Tiedotamme tarkemmin aikataulusta ja muista asioista kun niistä tiedetään tarkemmin. Päivitys: Tämän hetkisen arvion mukaan sivustojen pitäisi olla toiminnassa 25.6. aikana, tai viimeistään 26.6. aamuun mennessä joidenkin sivustojen kohdalla. Sivustot joudutaan palauttamaan 13.6. - 15.6. arkistoiduista varmuuskopioista, mutta tietokanta- ja sähköpostidata pyritään palauttamaan mahdollisuuksien mukaan uudemmalta ajankohdalta kun työ on muilta osin valmistunut ja sivustot ovat käyttökunnossa. Päivitys 26.6.2013 klo 9:12: Suurin osa sivustoista on saatu palautettua, suoritamme tietokantojen ja sähköpostidatan palautuksen 24.6. tilanteeseen aamupäivän aikana. Myöhemmin tulleet sähköpostiviestit säilyvät tallessa, mutta tietokannat ylikirjoittuvat 24.6. tilanteeseen Päivitys 26.6.2013 klo 14:14: Tietokantojen palautus 24.6. tilanteeseen on suoritettu. 13.5. - 24.6. saapuneiden sähköpostiviestien palautus on työn alla, ja valmistuu arviolta iltapäivän aikana.
 2. Johtuen palveluntarjoajan laiterikosta sivusto oli poissa käytöstä lähes kolme päivää. Tietokanta saatiin palautettua lähelle hajoamispistettä, mutta silti uusimpia käyttäjätunnuksia ja viestejä on saattanut kadota. Tunnukset ja viestit pitää luoda/kirjoittaa uudelleen. Samalla hajosi etusivun laitapalkki, asiasta on tehty tiketti IPS:n tukeen. Pahoittelut tapahtuneesta. Mikäli huomaatte puutteita, epäkohtia, bugeja tms, niin tähän alle niitä voi raportoida, kiitos.
 3. Noooh, sitä sattuu, korjasin ilmoituksen. Olihan siinä kaikki muu kunnossa, enää ei ole tarvinut hinnoista ja paikkakunnista juurikaan kenellekkään nurista eteenpäin mennään. Mukavaa juhannusta kaikille!
 4. Ihme hommaa.. nostin 1000 -> 10 000kb. Ja oikea asetus taisi nyt löytyä: Global Upload Limit Max total global file space for all uploads for each user in this group. (Includes: PMs and Posts) 500KB -> 3000KB
 5. En saanut kirveelläkään toimimaan, joten otin kokonaan pois.
 6. Viesteihin lisätty pari nappulaa otsikolla "Muokkaa otsikkoa". Linkkaus vie suoraan laajaan editoriin, joka mahdollistaa myös otsikon muokkaamisen. Toivottavasti uudet viesti, jotka sisältävät vain "Myyty" -viestin loppuvat ja myydyksi merkatut ilmoitukset lisääntyvät.
 7. Powerball pyörähteli vinhasti ja numerot osuivat käyttäjien Grönte, SamiKo, Henkka84 ja Jani R. viesteihin. Kolmelle ensimmäiselle Pyoratarvike.comin lahjakortit ja viimeiselle Momento bikesin lahjakortti. Onnea voittajille! Sähköpostit on lähetetty, laittakaa vaikka yksityisviestiä, jos ei tullut perille. PÄIVITYS: Jani R. oli estynyt käyttämään lahjakorttia, joten uudeksi voittajaksi arvottiin Rox, postia laitettu.
 8. Alkaa menemään jo sen verran henkilökohtaiseksi tämä keskustelu, että pistetään lukkoon. Juki, kehitysehdotusten esilletuominen kannattaa jatkossa toteuttaa hieman muilla tavoin, kuin haukkumalla käyttäjiä uusavuttomiksi
 9. Ei noita pitäisi kovin pitkään olla näkösällä, koska ylläpito katsoo kaikki uudet viestit lävitse, poistaa liian aikaiset uppaukset ja samalla heittää turhat "myyty-uppaukset" mäkeen. Käytetään vain varoituksia, niillä kyllä oppii, jos on oppiakseen. Tähän mennessä kukaan ei ole vielä saanut kolmea täyteen ja varoituksia lähtee päivittäin noin kymmenkunta kappaletta. 1. varoitus: 1 piste, ei toimenpiteitä, piste poistuu 365 päivän kuluttua. 2. varoitus: 1 piste lisää, 7 vrk sisällön tuottamisen esto, piste poistuu 365 päivän kuluttua. 3. varoitus: 1 piste lisää, käyttäjä bannitaan sivustolta pysyvästi
 10. Pikkukuva on aina 100x100px, tuo pitää vielä klikata auki. Tarkoitin, että saatko isompaa kuvaa liitettyä?
 11. Kuva koolle ei jostain syystä ole muuta rajoitusta, kuin sen pinta-ala. Tällä hetkellä pakotettu resize 1200x900 pikseliin mikäli on isompi. Nostin tämän: Maximun size of post (in kilobytes [kb]) 100 -> 1000. Vaikuttaako asiaan?
 12. Testasin Lumia 800:lla parikymmentä ilmoitusta ja ei mitään ongelmaa. Mikä kapula sinulla on? Mikä selain? Onko mobiililaitteen teema käytössä, eli esim. mainokset ei näy ja "välilehtivalikko" on ruudukko?
 13. Mitä tarkoitat, kerrotko esimerkkitilanteen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.