Jump to content

timetraveller

Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location
  Lohja

Recent Profile Visitors

1,125 profile views
 1. Näille on oma alue: https://www.fillaritori.com/forum/28-ostetaan-pyörät/
 2. Oikea alue olisi: https://www.fillaritori.com/forum/58-etujousitetut/:
 3. Oikea alue olisi: https://www.fillaritori.com/forum/61-napavaihteiset/
 4. Xxl:stä hinnat alkaen läski on tällä hetkellä tonnin, mutta tarjouksessa olen nähnyt 700€ irtoavan se edullisin. Ei paha. Sinuna katsoisin sieltä. Sitten Bikeshopissa on Kona Wo, joka bikeshopin hinnanalennuksen ottaen huomioon menee noin tonnin luokkaan sekin.
 5. Kuvaus: Ehjä ja käyttämätön. Kerran testattu. Myyn koska ajan suoravetovastuksella tämän sijasta. https://tacx.com/product/antares/ Hintapyyntö: 65 € Paikkakunta: Lohja Yhteydenottotapa: YV sekä 0456991570 Nouto ja maksu käteisellä tai rahat tilille ja paketti postiin. Postikulut smartpostilla 19,90 €. (varattu!)
 6. Otsikko muutettu. Hienot säärisuojat kolmellakympillä, hae pois !
 7. Kuvaus: Tästä pikkuvikainen trailitykki hyvään hintaan. Ostin kaverilta muutama kuukausi takaperin, mutta ei ole paljoa ajettu tällä kun ajelen krossarilla enimmäkseen. Hinta on huokea, koska pyörä vaatii hissitolppahuollon sekä mahdollisesti takaiskarihuollon. Kyllä sillä ajelee, mutta jos rankempaa kyytiä tiedossa huollattaisin / huoltaisin sen. Linkuston laakerit puhdistettu sekä rasvattu. Takavanne on hieman epäsuora. Noin 5mm heittoa sivuttais- sekä pystysuunnassa. Ei lommoja. Hissitolppa toimi vielä ennen kuvien ottoa, mutta ilmeiseti tiivisteet vuotaa koska tolppa ei nouse kunnolla napista. Takana joustoa hoitaa FOX Float CTD Performance BV 130mm, sekä edessä Fox 36 160mm. Jarrut Avid Trail XO edessä 200mm, 180mm takana. Stemmi jokin lyhyt Spankin kuitispacereiden päällä. Kauppaan sisältyy myös uusi keskiölaakeri sekä yksi tubeless-vannenauha. Ohjekirjat, ja muut laput mukaan. Lisäksi kuusi käytettyä rengasta asennettujen lisäksi: 2x Continental CruiseContact 55-622, kunto erinomainen Maxxis Minion DHF 2.5" 65-622, kunto hyvä Continental MountainKing 2.4" 60-622, kunto hyvä Maxxis Ardent 2.4" 59/61-622, kunto hyvä Maxxis High Roller II 2.3" 58-622, kunto hyvä Jokaisessa renkaassa reilusti kulutuspintaa jäljellä. Contin MK kyljet hieman kuluneet, muut kuin uusia. Osia päivitetty seuraavasti: Etujousitus Fox 36 160 mm Voimansiirto, uusi 10-vaihteinen 11-42 takapakka, sram-ketju sekä 32 ovaali eturatas (mukaan alkuperäinen etuvaihtaja sekä rattaat.) Uudet Schwalben renkaat, litkutettuina. Uusi etuakseli Kuvia: https://imgur.com/a/JFrkrKB Rungon koko: Medium Rengaskoko: 29" Paikkakunta: Lohja Hintapyyntö: 750 € Yhteydenottotapa: YV tai 0456991570 Kaupat hoidetaan Matkahuollolla (maksu etukäteen) ostajan maksaen lähetyksen tai noudolla. Ei poikkeuksia. Ota rohkeasti yhteyttä, ja sovi kaupoista !
 8. Kuvaus: Käytettyjä suojavarusteita edulliseen hintaan. Endura SingleTrack Shinprotector, pari kertaa käytetty, erittäin hyvässä kunnossa (Koko S/M) Troy Lee Designs kyynärsuojat, ostin kaverilta käytettyinä, siistit sekä ehjät (Koko M) - myyty Troy Lee Designs suojahousut, ostin kaverilta käytettynä, siisti sekä ehjät (Koko M) myyty Met-fullface -kypärä(koko L, 59-62cm), ostin kaverilta käytettynä, siisti sekä ehjä - myyty Kuvia: https://imgur.com/a/cnJTGbI Hintapyyntö: 30€ Met-fullface, 5€ TLD kyynärsuojat, 5€ TLD suojahousut, 30€ Endura säärisuojat Paikkakunta: Lohja Yhteydenottotapa: 0456991570 tai YV Ostaja maksaa toimituskulut, tai noutaa. Ei poikkeuksia.
 9. Kuvaus: Vuonna 2017 Tammikuussa ostettu jäykkäperäinen plussamaasturi myytävänä. Kovaa ajoa kokenut, ja osien vikaantuessa paikkailtu sieltä täältä. Lukuunottamatta naarmuntunutta runkoa tämä on erittäin siisti sekä toimiva laite. Naarmuja ja kolhuja tullut, kun ajettu endurokisoja ja hissimäkeä opeteltu ajamaan. Satula ja gripit on vaihdettu muuten vaan toisesta Konasta. Kauppaan sisältyy kolme talvirengasta. 2x Suomi Tyres Fat Freddie sekä 1x Shcwable Ice Spiker Pro. Asentuvat, ja toimivat tubelessina hyvin. Alla olevat renkaat ovat litkutettu. Iskarihuolto tehty 2017 Elokuussa. Poljinvaihtoehdot joko kuvan tasopolkimet, tai Shimanon spd-trail -polkimet (ne häkilliset spd-polkimet) Olen rekisteröinyt pyörän Konan takuupalveluun, ja rungolla on elinikäinen takuu ! Jos runko menee riksrakspoks niin yhteystietoni säilyttämällä voit saada uuden rungon takuusta. Mahdolliset toimituskulut maksaa ostaja. Vähän historiikkia vaihdetuista osista: Vaihtaja Sram GX - Kevät 2018 Takavaihtaja Sram NX - Syksy 2017 Sram NX-ketju - Kesä 2018 Renkaat Schwalbe Smart Sam - Kesä 2017 Keskiölaakeri - Kevät 2018 Jarrulevy 160mm, taka - Kevät 2018 Jarrupalat, etu sekä taka Takavaihtajan korvake - Kesä 2017 (alkuperäinen varmaan ok, mutta vaihdoin varuiksi kun oli hässäkkää. Kauppaan mukaan alkuperäinen sekä toinen uusi) Vaihdevaijeri vaihdettu pariin kertaan, vaihteet toimivat 5/5 tällä hetkellä Hissitolpan vaijeri sekä vipu vaihdettu 2018 kesällä Kilometrejä noin reilu 5000. http://2017.konaworld.com/big_honzo_dr.cfm Kuvia: https://imgur.com/a/YqDcr7f Rungon koko: Medium Rengaskoko: 27.5+ Paikkakunta: Lohja Hintapyyntö: 650 € Yhteydenottotapa: YV tai puh. 0456991570, mielellään soitto, mutta vastaan viesteihin yhtälailla Ostaja maksaa toimituskulut Matkahuollolla, tai noutaa. Ei poikkeuksia. Tervetuloa koeajamaan !
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.