Jump to content

Oliver

Jäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Ostetaan 186cm kuskille sopiva Surly Pugsley runko ja keula. Myös jokin muu 135mm takahaarukalla ja offset-keulalla oleva runko kiinnostaa. Asun Raisiossa, joten runko mielellään Varsinais-Suomessa. Tarjoa yv:llä.
  2. Ostetaan Park Toolin rihtauspukki ja saa tarjota myös muitakin hyvälaatuisia ja -kuntoisia pyöränkorjaustyökaluja. Mielellään Turunseudulta. Tarjoa yv:llä.
  3. Ostetaan hieman rankeempaan käyttöön sopivat 29er vanteet. Speksit luokkaa Hope Pro 2 Evo navat ja Ztr Flow Ex kehät. Väri mielellään musta, mutta muitakin saa tajota yv:llä. Asustelen turunseudulla, joten mielellään lähettyvillä, niin kaupat sujuu ilman postituksia.
  4. Paras on tietty lähimaastot, joihin pääsee fillarilla nopeasti. Kauneimmat maastot tosin löytyy Lapista.
  5. Hävis otsikon toisesta gripparista vaijeria pitävä ruuvi ja tulppa. Kokeillaan kepillä jäätä, jos jollakin tollaiset lojuu nurkissa, niin voisin ostaa varaosiksi. Yksikin toki kelpaa. Tai, jos jossain muussa gripparissa on vastaava 2.5mm kuusiokololla varustettu ruuvi, niin semmonenkin kelpaa. Tai vaikka vaan tieto, niin voi laajentaa etsintää.
  6. Haussa laadukas ja tukeva korjausteline polkupyörälle, Park Tool tai vastaava. Haussa myös Park Toolin työkaluja, perusvehkeet on, mutta tarjoa, jos sulla lojuu hyväkuntoisia työkaluja tarpeettomana. Mielellään Turunseudulta, tarjoa yv:llä.
  7. Haussa hyväkuntoinen joustokeula 1 1/8" emäputkella ja 29" renkaalle sopiva malli. Joustoa n. 100mm. Sijainti mielellään Turun lähettyviltä, mutta muitakin harkitaan, jos tarjous sopiva. Oliver
  8. Pari vuotta ajettu vajaa kymmenen vuotta vanhalla pojalla ollut pyörä siis myynnissä. Käytön jälkiä fillarista löytyy, mutta aivan ajokunnossa. Runkokoko n. 28cm (n. 11") keskiön keskeltä satulaputken yläreunaan. Fillari sijaitsee Raisiossa ja miuluiten nouto tai voidaan sopia treffit Turun seudulla. Lisää speksejä tai kuvia kysymällä. Kuva:
  9. Haussa laadukas ja suhkoht kevyt etujousitettu levyjarrullinen maastopyörä 150cm jannulle. Runkokoko siis 150cm:lle soveltuvasta ylöspäin, jotta olisi pyörää taas pariksi vuodeksi. Pyörä mielellään Turun/Varsinais-Suomen alueelta, jotta vältytään lähettämiseltä. Myös haku Turun ja Kotkan välillä järjestyy pienellä viiveellä. Pistä kuva tarjouspyynnön kera gmail.com osoiteeseen mallia etunimi.sukunimi, jotta juniori pääsee taas kivemmin isin kanssa mettään rymistelemään Oliver Vartiainen Raisio
  10. Haussa siis 29er fillari, joko kokonaisena, runkosettinä tai jotain siltä väliltä. Koko olisi passeli n. 185 senttiselle ja jäykkäperä mielummin. Saisi olla suhkoht kevyt eli alumiini- tai kuiturunko. Turussapäin asustelen, joten mielummin vielä täältäpäin, jotta kaupat saa tehtyä kasvotusten.
  11. Alkaa pelkkä maratonien juokseminen kyllästyttämään, joten seikkailu triathlonin ihmeelliseen maailmaan on alkanut kiinnostaan. Tarjotkaapa halpaa harjoittelukilpapyörää ja/tai harjoitteluvastusta, jolla harjoitella talvella autotallissa ensi kesän rientoja silmällä pitäen. Ulkonäöllä ei väliä, kunhan koossa pysyy ja pääsee hieman tutustumaan välinehuoltojenkin saloihin, kun koittaa pitää kamoja kasassa. Vielä, kun pyörä olisi 185cm pituiselle sopiva ja sijaitsisi Turunseudulla, jotta nouto onnistuisi, niin homma olisi bueno. Kumarrus ja kiitos!
×
×
  • Luo uusi...