Jump to content

Nishiki Arrowmaster retro maantiepyörä, 59, Helsinki


CressuRipa

Recommended Posts

Merkki: Nishiki

Malli: Arrowmaster

Lyhyt kuvaus: retro maantiepyörä

 

Rungon koko: 59

 

Kuvaus: Hyväkuntoinen "varauksella" Japanilaisvalmisteinen retropyörä -80 luvulta. Runko teräsputkeen muhveilla juotettu ja mukaan runsas varustelu: alkuperäiset muoviset jalkakoukut, uusittu satula, lamput, juomapulloteline ja satulalaukku.

Etuhaarukka on ottanut taipuman, kun ketjulukko kerran jäi etupyörän väliin. Silti testikuntoinen ja pienet kulumat huomioitu hinnassa. Myynnissä Meilahdessa, sopii noin 180cm+/-5cm ja parhaiten iltaisin ke 1.6 onnistuu kaupanteko. Myydään tämä mieluiten sellaiselle, joka ymmärtää mitä on ostamassa ja on kykenevä tekemään korjauksia.

 

Hinta: €150

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: Meilahti-Pasila

 

 

1 IMGP2575.JPG2 IMGP2580.JPG3 IMGP2577.JPG4 IMGP2581.JPG5 IMGP2582.JPG7 IMGP2584.JPG8 IMGP2589.JPG9 IMGP2592.JPG10 IMGP2594.JPG11 Arrow.jpg.9376648caccd9277c05fdaff6345022a.jpg

 

 

Muokattu: , käyttäjä: CressuRipa
Saatu palaute!
Link to comment
Share on other sites

Hei myyn tämän mieluiten sellaiselle, joka ymmärtää mitä on ostamassa ja on kykenevä tekemään korjauksia. Ajokuntoisella tarkoitin pystyy testaamaan vaihteiston ja saamaan tuntuman ajoasentoon ja senkin testauksen sopivassa paikassa poissa liikenteestä. Pelkästään tuon runkovaihteistovivun käyttö, kun pitää irrottaa käsi tankolta pitää harjoitella jotta se sujuu liikenteessä. Sikaa säkissä ei siis tarvitse ostaa ja kyllä tämä on sopiva peli tälläistä retrofillaria etsivälle👍.  

 

Ymmärrän kommentin ja itsekin mietin aluksi uskaltaako ajaa. Tein pyörällä kuperkeikan, kun etulaukussa ollut ketjulukko meni pinnojen väliin ja pysäytti matkan. Itsekin otin sen verran osumaa, että säikäytti ja pidin pyörää kellarissa. Pikkuhiljaa kunnostin ja taas otin kaupunkiajoon tosin hieman varovaisemmin. Kaikissa vanhemmissa retropyörissä on riskinsä ja niillä on kaatuilu ei sellaisia pumpulissa pidettyjä tosi maailmassa löydy. Uusi omistaja voi vaihtaa haarukan, jos siltä tuntuu ja niitä voi saada 50e hinnoissa. Vastaavista pyöristä on tehty kauppoja pikkuvikoineen 250e luokassa. Rehellisesti tässä ollaan siis myymässä, kerrottu viasta ja kiertotaloutta kannatetaan 🤓👍

Muokattu: , käyttäjä: CressuRipa
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...