Jump to content

aeromaen

Member
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1,781 profile views
 1. 300 euron lahjakortti 260 eurolla. Vain f2f-kaupat, lahjakortin siirto täytynee tehdä Käpylän-liikkessä. Yhteydenotto yksityisviestillä.
 2. Tällainen: https://www.shop-velotec.cc/products/long-sleeve-aero-speedsuit Kestää vertailun kalliimpiikin haalareihin: https://www.cyclingweekly.com/group-tests/best-skinsuits-for-cycling-360975 Pari kisaa ja muutama treeni ajettu. Kunto ei juuri uudelle häpeä. 70 euroa Yksityisviesti tavoittaa.
 3. Jos pyörälle/runkosetille löytyy ostaja, joka ei levyä halua mukaan, levy vapautuu myyntiin. En ole kokeillut sovittaa levyyn 11-pakkaa, mutta suurella todennäköisyydellä kymppipakka on maksimi.
 4. Hinnan viilaus ja ilmoituksen kiilaus. Pelkkä runkosetti + ohjaamo lähtee parilla tonnilla.
 5. Tästä hyvä kypärä talven tempotreeneihin.
 6. Käytetty, toimii. Mukaan tulee eturenkaan korokepala sekä pikalinkku (ei kuvassa). 60 euroa Yhteydenotto yksityisviestillä
 7. Saksalaisen boutique-pajan top of the line -tempopyörä vuodelta 2013 tarvitsisi uuden ulkoiluttajan, kun nykyinen leppoistaa ajamistaan. Fillari on erittäin vakaa ajettava (pystyn jopa ajamaan halutessani putkelta aeroasennossa) ja tempopyöräksi kevyt. Filllarin ovh on ollut 14 000 euron tuntumassa ja runkosettikin on köyhdyttänyt 8000 eurolla (https://issuu.com/storck_raddar/docs/storck_bicycle_2013_uk_price_list_april) Osasarja: Dura-Ace Di2 7970 pl. kammet (Ultegra 6700 165mm 52/36) ja jarrut (takana FSA Energy, edessä haarukkaan integroitu). Ohjaamo: Storck Zeitjäger Zippin kuitutikuilla. Satula ISM Adamo Attack Takakiekkona Coriman levy D-A-pakalla. Messiin saa ylimääräisen Vittoria EVO CX -tuubin. Etukiekko D-A WH-9000 C50 avorenkaalle. Geometria löytyy täältä: https://www.racycles.com/product/detail/8905. Pyörä on M- eli 51-kokoa. Olen 180cm pitkä ja ajan 54cm maantiepyörää, ja kuten linkin takaa taulukosta näkyy, vaaka- ja pystyputki ovat tuota luokkaa tässäkin rungossa. Edellisen ostajan toimesta akunpidikkeen kiinnityskohtia on tolpasta modattu niin, että tolppa uppoaa kaulaansa myöten rungon sisään. Takahaarukan integroitu jarru on poistettu ja tilalle on asennettu FSA:n maantiejarru. Oikeanpuoleisen jarru/vaihtajakahvan liitin on mennyt sököksi ja sähköpiuhat on juotettu kiinni, mikä aiheuttaa vaivaa lähinnä, jos osat haluaa purkaa rungosta. Hintapyyntö: 2700 euroa. Lisäksi mahdollisuus ostaa Velotecin hyvin vähän ajettu S-koon tempokortsu, L-koon Bell Javelin- tai M-koon Giant Rivet TT -aeropotta kukin hintaan 60 euroa tai 100e/2kpl, 140e kaikki kolme. Yksityisviesti tai eeromaenpaa gmail-osoite tavoittaa. Tämä on niin hieno, että viitsii ajaa vaikka speedot jalassa, kun huomio kiinnittyy vain pyörään:
 8. Työmatkakonkeli saikin Kiinasta jäykkää kuitua keulaan, joten tämä joutaa myyntiin tulevia hammaslääkärin kuluja peittämään. Postmount-levyjarrukiinnitys. Helsingin Koskelassa. Yv tavoittaa
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.