Jump to content

CressuRipa

Jäsen
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Moi etsin omassa ilmoituksessa kellään jäänyt ylimääräiseksi Shimano Tiegra 9-vaihteille takavanne ja rattaat yhdistelmää, joka hyvässä kunnossa. Maantiepyöräni on palvellut yli 15 v ja vannejarrut hioneet vannetta jarrupalojen kohdalta vaarallisen ohueksi. Etuvanteellekin löytyy käyttöä. Ongelma en varma sopivuudesta ja toiseksi kysyn liikutko Hesan suunnalla näkisin mitä ostamassa. Postitusta voin ehkä harkita(?) Yt Risto
  2. Merkki: Shimano Malli: Tiagra Lyhyt kuvaus: vanne 9v rattaat 28 tuumaa Kuvaus: Kyselen onko kellään jäänyt ylimääräiseksi Shimano Tiagra vaihteille takavanne ja 9-vaihde rataspakka yhdistelmää, joka hyvässä kunnossa. Maantiepyöräni on palvellut yli 15 v ja vannejarrut hioneet vannetta jarrupalojen kohdalta vaarallisen ohueksi ja siihen varaosana "uutta käytettyä" siis etsimässä. Kumit löytyvät ja hakusessa pelkät metalliosat vanne/kiekko rattaat 28 tuumaa. Edullisempaa settiä etsimässä ja kaupunki yleispyöränä kumi 28-32 mm eli ei tarvitse olla hirmu kapea vanne.... Hyvä jos Meilahti - Töölö - Pasila yms Länsi-hesan puolelta löytyy ! Hinta: €123 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Hyvä jos Meilahti - Töölö - Pasila yms Länsi-hesan puolelta löytyy !
  3. Merkki: Yosemite Malli: kengänsuojat Lyhyt kuvaus: 44-45 koko Kuvaus: Uudet neopreeniset kengänsuojat hyvät talvifillarointiin 44-45 kokoa pyöräilykenkiin sopivat aukot lukkopolkimia varten pohjassa, kärjessä kumivahvistus, sivussa vetoketju ja varressa tarrakiristys. Hinta: 10 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vaan noudot
  4. Merkki: Yosemite Malli: neopreeni Lyhyt kuvaus: kengänsuojat 44-45 koko Kuvaus: Uudet neopreeniset kengänsuojat hyvät talvifillarointiin 44-45 kokoa pyöräilykenkiin sopivat aukot lukkopolkimia varten pohjassa, kärjessä kumivahvistus, sivussa vetoketju ja varressa tarrakiristys. Hinta: 10 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vaan noudot.
  5. Merkki: Mavic Malli: unisex Lyhyt kuvaus: tuulenpitävä takki Kuvaus: Tyylikäs Mavic takki Made in Japan XL sikäläinen kokomerkintä vastaa meidän L-kokoa eli 180cm pituiselle ok. Takissa joustava ja tuulen pitävä kangas, taskut takana/rinnalla. Kunto hyvä ei huomauttamista. Hinta: 20 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  6. Merkki: Yosemite Malli: neopreeni Lyhyt kuvaus: kengänsuojat 44-45 Kuvaus: Uudet neopreeniset kengänsuojat hyvät sadekeleihin tai talvifillarointiin 44-45 kokoa pyöräilykenkiin sopivat aukot lukkopolkimia varten pohjassa, kärjessä kumivahvistus, sivussa vetoketju ja varressa tarrakiristys. Ostettu Biltemasta, josta taitaa olla nyt loppu. Hinta: 10 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vaan noudot.
  7. Merkki: Mavic ja Mizuno Malli: original Japan Lyhyt kuvaus: takki ja housut Kuvaus: Tyylikäs pyöräilysetti Mavic takki ja Mizuno housut molemmat originaaleja Made in Japan XL sikäläinen kokomerkintä vastaa meidän L-kokoa eli 180cm pituiselle ok. Mavic bike jacket unisex mallissa joustava ja tuulen pitävä kangas, taskut takana/rinnalla. Kangas kestää pienet sadekuurot kuivana. Mizuno housujen etupuoli tuulen pitävä kangas ja takana joustavampi kangas.Säädettävä vyötärö ja kokopitkät vetoketjut sivuilla. Lahkeen pituus 80cm. Kunto hyvä molemmissa ei huomauttamista. Takki ja housut mielellään myyn yhteishintaan 30e tai erikseen takki 20e ja housut 10e. Hinta: 20 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  8. Merkki: Löffler Malli: Windstopper Lyhyt kuvaus: takki Kuvaus: Hyväkuntoinen ja pieneen sisätaskuun pakkautuva Löffler Windstopper takki. Itselle pyöräilyyn hankittu, mutta totesin hieman suureksi, joten laitetaan eteenpäin. Irroitettavat hihat eli voi käyttää liivinä. Retkelle helppo ottaa varatakiksi pakattuna. Koko XL sopii 185cm kokoiselle. Hinta: 20 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  9. Merkki: Löffler Malli: Windstopper Lyhyt kuvaus: takki XL Kuvaus: Löffler Windstopper takki XL Uuden kuntoinen ja pieneen sisätaskuun pakkautuva Löffler Windstopper takki. Itselle pyöräilyyn hankittu, mutta totesin turhan suureksi, joten laitetaan eteenpäin. Retkelle helppo ottaa varatakiksi pakattuna eikä vie paljoa tilaa. Koko XL sopii +185cm reilu koko. Hinta: 20 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  10. Merkki: Nike Malli: Bikesandals Lyhyt kuvaus: pyöräilysandaalit Kuvaus: Nike pyöräilysandaalit 44 koko Nike pyöräilysandaalit pikakiinnitys ja hengittävä rakenne. Pohja hyvin jäykkä koska fillarointiin suunniteltu Parit mökkireissut fillaroitu ja jonkin verran käytön jälkeä lähinnä kärjestä hankautunut. Koko 44 omaan jalkaan 44-45 hiukka pienet ja laitetaan edullisesti 10e eteenpäin. Hinta: 10 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa paikalla ke-pe illat ja vain noudot.
  11. Merkki: Mavic ja Mizuno Malli: original Japan Lyhyt kuvaus: takki ja housut Kuvaus: Tyylikäs pyöräilysetti Mavic takki ja Mizuno housut molemmat originaaleja Made in Japan XL sikäläinen kokomerkintä vastaa meidän L-kokoa eli 180cm +/- 5cm pituiselle ok. Mavic bike jacket unisex Takissa joustava ja tuulen pitävä kangas, taskut takana/rinnalla. Kangas kestää pienet sadekuurot kuivana. Mizuno housut edessä tuulen pitävä kangas ja takana joustava materiaali. Säädettävä vyötärö ja koko pitkät vetoketjut sivuilla. Lahkeen pituus 80cm. Kunto hyvä molemmissa ei huomauttamista. Takki ja housut mielellään myyn yhdessä 50e tai erikseen 30e. Hinta: 50 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  12. Merkki: Tour de Helsinki Malli: pyöräilyyn Lyhyt kuvaus: hattu Kuvaus: Tour de Helsinki hattu uusi Tekninen tyylikäs Tour de Helsinki hattu pyöräilyyn. Lippa joustava ja hyvin pään myötäinen muoto mahtuu vaikka kypäränkin alle. Näitä kun löytyy kahdet ja tämä niistä jäänyt käyttämättömäksi eli laitetaan eteenpäin. Hinta: 10 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  13. Merkki: Biltema Malli: turvalukitsin Lyhyt kuvaus: pyörän kiekoille ja satulalle Kuvaus: Varasturvallinen etu- ja takapyörän sekä satulatolpan pikalukitsin. Irrotettava kiristyskahva estää nappaamasta renkaita tai satulaa. Uutena n 13e (Motonet myyty loppuun pääkaupunkiseudulta) ja tästä avaamaton pakkaus 7e. Hinta: €7 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  14. Merkki: Halti-Cytec Malli: varustelaukut Lyhyt kuvaus: Haltin tankoon ja Cytec satula Kuvaus: Uusi Haltin tankoon asetettava pyörälaukku, jossa mukana laukun päälle asetettava karttatasku näppärä myös puhelimen seuraamiseen. Kokoa leveys 26cm ja syvyys 20cm. Cytec käyttämätön satulalaukku varusteille koko pituus 16cm, leveys 11cm ja syvyys 11cm. Molemmat uusia yhteishinta 25e. Hinta: 25 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
  15. Merkki: Mavic ja Mizuno Malli: Unisex L Lyhyt kuvaus: takki ja housut setti Kuvaus: Mavic takki ja Mizuno housut pyöräilyyn L Tyylikäs pyöräilysetti Mavic takki ja Mizuno housut molemmat originaaleja Made in Japan XL sikäläinen kokomerkintä vastaa meidän L-kokoa eli 180cm +/- 5cm pituiselle ok. Mavic bike jacket unisex Takissa joustava ja tuulen pitävä kangas, taskut takana/rinnalla. Kangas kestää pienet sadekuurot kuivana. Mizuno housut Edessä tuulen pitävä kangas ja takana joustava materiaali. Säädettävä vyötärö ja koko pitkät vetoketjut sivuilla. Lahkeen pituus 80cm. Kunto hyvä molemmissa ei huomauttamista. Takki ja housut mielellään myyn yhdessä 55e tai erikseen 30e. Hinta: 55 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Myynti Meilahdessa ja vain noudot.
×
×
  • Luo uusi...