Jump to content

Haro Mary 29 SS, teräksinen MTB-sinkula, 16", Jyväskylä


JAalto

Recommended Posts

Merkki: Haro

Malli: Mary 29 SS,

Lyhyt kuvaus: teräksinen MTB-sinkula

 

Rungon koko: 16"

 

Kuvaus: Myynnissä Haro Mary 29 SS eli teräksinen maastosinkula. Ketjun kiristys toteutetaan tässä pyörässä epäkeskolla keskiömuhvilla, joka tiukataan paikalleen keskiön alapuolella sijaitsevilla kuusioruuveilla. Systeemi on helppokäyttöinen ja sallii tavallisten BSA-keskiöiden käytön. Alkuperäistä kokoonpanoa on päivitetty Shimanon BL+BR-M6000 hydraulisilla levyjarruilla, putkiosia on lisäksi vaihdettu BBB:n valmistamiin. Pyörässä on Contin 2" leveät, keskeltä sileät renkaat, joilla on hyvä ajella asvaltilla ja kovalla soralla. Pyörän välitykset nyt 32x16. Mukaan saa halutessaan 18T ja 20T takarattaat, sekä vielä toisen 16T rataksen. Keskiö ja kammet ovat mallia GXP. Runkokoko on 16", ajoasennon saanee sopivaksi 170-185cm pituisille kuljettajille. Mukaan saa halvat flattipolkimet, joilla olen itse ajellut. Maryssa on vakiona tuikiharvinainen 32,4mm satulaputki, joka liki aina on jo valmiiksi pienennetty alumiinisella shimmillä mittaan 31,6mm. Tässä yksilössä alumiinishimmi on poistettu ja tilalle on laitettu delrinistä sorvattu adapteri 30,9mm sisämitalla. Tämä kombinaatio on huomattavasti alkuperäistä varmempi, sillä nyt metallipintojen välissä on polyasetaalisovite, jolloin satulatolppa, metallinen shimmi ja teräsrunko eivät pikkuhiljaa hitsaannu kiinni toisiinsa.

Tämä on muutaman vuoden ajan ollut itsellä ns. kyläpyöränä, eli ajeltu lähikauppaan, metrolle, kouluun yms. Nyt muuton myötä tarpeet ovat muuttuneet ja koska pyöriä on muutenkin useita, tästä joutaa luopua.

Ulkoisesti käytön jälkiä löytyy etsimättäkin. Ohjaustangossa ja haarukassa U-lukon roikottamisesta aiheutuneet kulumat, ohjaustangon kahvakumeissa repeämää. Ympäri pyörää naarmuja ja paikoin kevyttä hapettumista. Rakenteellisesti kuitenkin hyvässä kunnossa, toimintaa tai turvallisuutta häiritseviä kulumia ei ole havaittavissa missään. Toiminnallisesti pyörä on hienossa kunnossa. Juuri ennen myyntiin laittoa jarrut nesteytettiin ja palat vaihdettiin. Pyörä myös puhdistettiin ja voimansiirto tarkistettiin. Nyt kaikki pyörii herkästi ja ajettaessa mitään ylimääräistä rousketta tai vajavaisuutta ei ole.

Tästä vastine esim. Kona Unitille huokeaan hintaan!

 

Hinta: €275

 

Paikkakunta: Jyväskylä

Maakunta: Keski-Suomi

 

Yhteystiedot: YV / 050-5164492

Puhelinmyyjät ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on laittaa YV:tä tai nakata viestiä Whatsapissa.

Pyörä todennäköisesti kulkeutuu PK-seudulle ainakin kerran tammikuun aikana. Voin tämän tietty myös Matkahuollolla lähettää ostajan laskuun.

 

IMG_4241.JPGIMG_4242.JPGIMG_4243.JPGIMG_4244.JPGIMG_4245.JPGIMG_4246.JPGIMG_4247.JPG

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...