Jump to content

JAalto

Member
 • Posts

  633
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by JAalto

 1. Merkki: Enve Malli: SES 3.4 Lyhyt kuvaus: vannejarruille Kuvaus: Myynnissä hieman harvemmin markkinoille päätyvä kiekkosetti Enven huippuvanteilla. Kiekot ovat seisseet jonkin aikaa odottamassa projektia, jonka loppuun saattamiseen ei nyt näytä olevan aikaa tai jaksamista, eikä oikein rahaakaan. Joutavat siis käyttöön jollekulle. - Vanteet SES 3.4, syvyydet 35 ja 45mm, ulkoleveydet samassa järjetyksessä 26 ja 24mm - Navat Formula - Pinnat takana Sapim CX Ray, etukiekon pinnoista ei valitettavasti tietoa Vanteet ovat oikein hyvässä kunnossa, kuitupinnassa ei virheitä ole. Yksi musta Enve-tarra on reunoiltaa hieman repaleinen, tästä kuva. Etuvanteen jarrupinta on erinomaisessa kunnossa, takana kuntoa voisi luonnehtia yleisarvosanalla hyvä: timanttikuvion kärjissä on hieman kiillottumista ja pinta ei ole aivan yhtä karhea kuin edessä. Etunapa on ok, takana laakerit vielä ehdottomasti pyörivät, mutta vaativampi käyttäjä ne haluaisi uusia. Voin lähettää, kulkeutuu myös vähintään kerran kuussa Suonenjoki-Kuopio -akselille, muutaman kuukauden välein myös PK-seudulle. Hinta: €850 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 2. Merkki: K-Edge Malli: Pro mount, Lyhyt kuvaus: Garmin/Wahoo Kuvaus: Myynnissä K-Edgen jämäkkä tietokonekiinnikke ohjaustangon eteen. Kiinnittyy tavalliseen 31,8mm tankoon. Tähän on erikseen saatavissa GoPro-kiinnike alapintaan. Parisen vuotta vanha, mutta kunto siisti. Meni myyntiin, sillä tämä on liian lyhyt Garminin 1030- tai 1040-sarjalaisille. Mukana palaset Garminin ja Wahoon koneille. Hinta: 40 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 3. Merkki: Enve Malli: SES maantierenkaat, 31mm, Lyhyt kuvaus: Tan Kuvaus: Tarjolla vähäisesti käytetyt Enven maantierenkaat 31mm levyisenä ja tan-värityksessä. AJettu ~100km edestä, eli kunto erittäin hyvä. Linkin takana tietoa renkaista, mukana myös taulukko todellisesta leveydestä eri kokoisilla vanteilla: https://r2-bike.com/ENVE-Tire-SES-Road-28-700-x-31C-tubeless-tan Hinta molemmille yhteensä. Hinta: €85 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 4. Merkki: ZIPP 302 Malli: vannejarruille Lyhyt kuvaus: (Shimano/SRAM), erinomainen! Kuvaus: Myynnissä ZIPP 302-kiekkosetti vannejarruille. Vapaarattaan runko mallia Shimano HG 11s., vanteiden tarralogot mustat. Kunto erinomainen: kiekkosetti on suora ja ulkoisesti erittäin siisti, laakerit pyörivät pehmeästi ja välyksettä. Hätäisellä vilkaisulla voisi luulla uusiksi. Mukaan kiekkojen lisäksi Zippin alkuperäiset pikalinkut. Lähettäminen onnistuu kyllä. Hinta: €675 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 5. Merkki: Luck Malli: Vintage MTB-kengät, Lyhyt kuvaus: 44 special wide Kuvaus: Myynnissä tilauksesta teetetyt MTB-kengät nauhakiristyksellä. Luck on espanjalainen firma, joka tarjoaa kenkiinsä monipuolisesti eri koko- ja muotoparametrejä. Kengät tehdään tilauksesta, mutta niitä ei soviteta yksilöllisesti muotittamalla ostajan jalkaan. Näitä kenkiä ei siis ole muotoiltu nimenomaisesti omaan jalkaani, vaan käyttämällä valmiita pohjamalleja, joita on saatavilla eri leveyksille, pituuksille ja jalkaholvin tyypeille. Kengät on tehty laadukkaista materiaaleista ja työn jälki on hyvä. Pohja on hiilikuitua. Lisää Luckin kengistä ja mitoituksista: https://www.luck-bike.es/gb/ https://www.luck-bike.es/gb/content/luck-fitting-system-9 Tässä kengässä pituuskoko on 44, mikä on varsin hyvin linjassa useimpien kenkävalmistajien kokojen kanssa. Kaikki leveysmitat on maksimoitu ja jalkaholvi on mallia matala. Soveltuu siis oletettavasti suomalaiseen jalkaan hyvin. Pyydettäessä toki voin kaivaa tilausvahvistuksesta Luckin omat termit kengän eri parametreille. Omaan jalkaan nämä(kään) eivät valitettavasti sopineet. Myydään ilman nauhoja, pohjalliset ovat käyttämättömät. Kunto erittäin hyvä lukuun ottamatta pientä koiranpennun tekemää nirhaumaa oikeassa kengässä (ks. kuva). Hinta: 115 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 6. Merkki: Lake MX-145 Malli: talvikengät, Lyhyt kuvaus: koko 44 Wide Kuvaus: Myynnissä Laken pätevät loskakelin kengät. Tarkka malli siis MX-145 ja koko 44 Wide. Käytetty satunnaisesti parin kauden edestä, kunto tämän mukainen. Täysin ehjät ja toimivat jalkineet, jonkun verran nuhjaantuneet tietty ajellessa. Pohjallisia ei tule mukaan. Hinta: 75 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 7. Merkki: Wahoo Malli: Elemnt Bolt Lyhyt kuvaus: bundle Kuvaus: Myynnissä muutaman vuoden vanha, mutta melko säästeliäästi käytetty ja edelleen hyvin toimiva Wahoo Elemnt Bolt varusteilla. Itse koneen ja pakkauksen lisäksi mukana tulee kadenssianturi, nopeusanturi ja sykevyö. Latausjohtokin todennäköisesti löytyy. Kiinnitysjalkoja ei tähän pakettiin valitettavasti kuulu. Laitteen akku kestää edelleen tuntikausia ajoa taustavalo päällä ja sensoreita paritettuna, ei havaittavissa merkitsevää heikkenemistä uuteen nähden. Kadenssi- ja nopeusanturit toimivat, nopeusanturi on käyttämätön. Sykevyölle en toimintatakuuta anna: vehje parittuu kyllä tietokoneen kanssa ja joskus toimii ongelmitta, mutta syketieto häviää usein, eikä tämän jälkeen useimmiten enää palaudu. Vika on melko varmasti sykesensorin lähettimessä, sillä kaikki muut sensorit toimivat tietokoneen kanssa hyvin ja sykeanturi vilkuttaa omia ledejään oikein sykkeen tahdissa. Hinta: 100 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
×
×
 • Create New...