Jump to content

JAalto

Member
 • Posts

  538
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by JAalto

 1. Merkki: Shimano Malli: Ultegra R8000 Lyhyt kuvaus: eturattaat 52/36 Kuvaus: Myynnissä pyörästä uusien osien tieltä puretut Ultegra R8000 -sarjan eturattaat koossa 52/36. Ajettu 2000-3000 kilometrin edestä, mikä erityisesti Shimanon kylmätaotulle isolle rattaalle on varsin mitätön määrä. Toimii ja vaihtaa moitteetta. Mukana kiinnityspultit. Hinta: €70 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 2. Merkki: ENVE/Chris King Malli: SES 4.5 vannejarruille, Lyhyt kuvaus: teksturoitu jarrupinta Kuvaus: Myynnissä erinomainen kiekkopari vannejarrullisiin pyöriin! Vanteet Enven 4.5 uudella, teksturoidulla jarrupinnalla ja napoina mustat Chris Kingin R45:t. Hyväkuntoinen, muutamia tuhansia kilometrejä ajettu setti. Pakettiin kuuluu kiekkojen lisäksi Enven pikalinkut, neljä paria eri asteisesti kuluneita 10mm jarrupaloja, kaksi paria käyttämättömiä 8mm paloja ja Enven pieni pussukka. Kuvissa näkyvät renkaat ovat Continentalin käyttämättömät GP5000:t leveydessä 28 ja 25mm. Renkaat voi ostaa mukaan 70e lisähinnalla. Kulkeutuvat useammin kuin kerran kuussa Suonenjoki-Kuopio -seudulle ja toki myös reitin varrelle Jyväskylästä katsoen. Viimeistään kesäkuun aikana mitä todennäköisimmin myös PK-seudulle. Lähetys onnistuu myös, kiekkolaatikoita on laitettu pari varastoon sivuun. Hinta: €1500 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 3. Merkki: Gevenalle Malli: GX vaihtajakahvat, Lyhyt kuvaus: Shimano MTB 1x10s, short pull Kuvaus: Myynnissä näillä kulmilla hieman harvinaisemmat vaihtajakahvat droppitangolle. Tämä setti on yhteensopiva kaikkien Shimanon Dyna-SYS 10-vaihteisten maastovaihtajien ja lyhytvetoisten (maantie) jarrujen kanssa. Sopii siis luontevimmin sora- tai CX-pyörään. Lisää tietoa valmistajan sivuilta: https://www.gevenalle.com/product/gx/ Kahvat ovat myynnissä, sillä lyhytnäköisyyttäni tilasin itselleni setin vaihtajalle, joka ei pyörään koskaan päätynyt. Kahvat ovat siis käyttämättömät ja asentamattomat. Pystyn edelleen palauttamaan tuotteen Gevenallelle, mutta koska valtameriä tarvitsisi ylittää uudemman kerran, kokeilen josko joku täällä olisi kiinnostunut. Kahvojen kaveriksi löytyy omasta laatikosta myös sopivaista voimansiirtoa ja jarruja: https://www.fillaritori.com/topic/250781-shimano-xtslx-wolftooth%C2%A01x10-osasarja%C2%A0mtb%C2%A0jyv%C3%A4skyl%C3%A4/ https://www.fillaritori.com/topic/246909-shimano-br-cx77%C2%A0mekaaniset-levyjarrut%C2%A0post-mount%C2%A0jyv%C3%A4skyl%C3%A4/ Isomman kasan ostajalle luonnollisesti könttäsumma sovittavissa! Hinta: €160e Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
 4. Kiitoksia panoksestani. Jokainen Fillaritorin käyttäjä on minun puolestani vapaa ostamaan "NX 12 tai 11 vaihteisen sarjan tmv." ihan milloin tahansa, joten en näe tässä ongelmaa. Ylläpito tai mahdollinen ostaja puuttunee asiaan, mikäli osien myynnissä tulee esiin eettisesti tuomittavaa tai sääntöjen vastaista toimintaa.
 5. Merkki: Shimano (XT/SLX) + Wolftooth, Malli: 1x10 osasarja, Lyhyt kuvaus: MTB Kuvaus: Myynnissä 1x10 maasto-osasarja, joka pääasiassa koottu Shimanon XT-sarjan paloista. Setti koostuu seuraavista osista: - XT-782 kammet, 175mm - XT RD-M786 takavaihtaja - Wolftooth 34t narrow wide -ratas - SLX M670 vaihtajavipu - Shimanon CS-81-10 pakka, 11-36 - Käytetty, mutta vielä niukin naukin (~0,5%) ajokelpoinen Shimanon ketju ja pikalinkki - Täysin uusi SRAM:n ketju pikalinkillä - Halutessaan mukaan saa myös käyttämättömän BSA-keskiön (Shimano RS500) Näistä ratas ja takavaihtaja ovat hyvin vähän (muutama sata km) ajettuja ja kunto on sen mukainen, kammet ja vaihdin taas ovat vanhempia. Kammissa on reilusti kulumaa ja naarmua, kuitenkin ehjät ja täysin käyttökelpoiset. Vaihdin naksuu pirteästi ja vaihtaa täydellisesti. Pakan kunto on hyvä, kilometrejä reilusti enemmän edessä kuin takana. Hinta: €135e Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV / 050-5164492 Lehtimyyjät, sähkökauppiaat ja muut helppoheikit vainoavat minua puhelimitse, joten varmin on lähestyä ensin YV:llä tai Whatsapilla.
×
×
 • Create New...