Jump to content

Hugo.puputti

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Moikka. Jos kiinnostusta myydä tankoa laita yv
  2. Merkki: Focus Malli: Gravel Lyhyt kuvaus: Xl gravel Rungon koko: Xl Kuvaus: Hakusessa mieluiten focus merkkinen gravelpyörä, mutta myös muita rennolla geometrialla olevia pyöriä etsinnässä :) Runkokoko min. Xl tai n.60cm Ja mieluiten koeajomahdollisuus pk seudulla Hinta: €999 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Nol nel nol 4164524
  3. Merkki: One one Malli: Space chicken Lyhyt kuvaus: Hiilikuitu gravel Rungon koko: Xl/60cm Kuvaus: Tästä loistava kevyt hiilikuitu pyörä pitkälle kaverille. Koko XL/60cm ja ollut ajossa 190cm kaverilla. Pyörä on heti valmiina ajoon, nastat alla ja kesäkumit mukaan. Pakka, ketjut vaihdettu ja kolmesta satulasta saa valita mieleisensä :). Pyörä on tubeless ready, mutta tällä hetkellä sisäkumit käytössä nastoilla. Tilattu englannista ja olen toinen omistaja. Kuitit ja paperit löytyy. Kiekot vaihdettu kevyisiin Token prime G23AR Sram apex 1x11 osasarja Runko ja haarukka hiilikuitua Runko XL/60cm Lisäinfoa/kuvia kysymällä Tervetuloa testaamaan! Hinta: 800 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 0404164524 (mieluiten viestillä)
  4. Merkki: Cyclocross xl espoo Malli: . Lyhyt kuvaus: Cyclocross Rungon koko: 57+ Kuvaus: Hakusessa 190cm pitkäjalkaiselle miehelle graveli tai cyclocross. Plussaa jos pyörä on musta ja talvirenkailla :). Pk seudulta onnistuu nouto ja pieni koeajo olisi hyvä. Hinta: 700€> Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Puh: 0404164524 (viestiä saa laittaa)
  5. Moikka. Minkäkokoinen kaveri tätä on ajanut tai minkäkokoiselle sopii. 0404164524. Laita tuonne viestiä
×
×
  • Luo uusi...