Jump to content

KevinKarj

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

206 profiilin katselua
  1. Hei, Voin maksaa lukosta 120e sis. Postikulut. Riippuen toki, onko lukossa mukana pyörään kiinnitettävää kannatinta. Yst. Kevin
  2. Kiitos vastauksesta. Onko kyseisessä pyörässä siis gps- paikannin? Mietin itse juuri pyörää, jossa voisi kyseinen ominaisuus olla. Tietäisi missä pyörä menee, mikäli omalla kohdallani kävisi varkaus. Itselläni juuri varastettu Canyonin pyörä (ei sähkö), ja mietin ostavani sähköpyörän kyseiseltä valmistajalta.
  3. Mielenkiinnosta kysyn, että oliko pyörässä akku ja ajotietokone kiinni pyörässä? Lähinnä mietin, että uskaltaako sähköpyörää ostaa, jos nekin kiinnostavat varkaita ilman akkua ja ajotietokonetta.
  4. Moikka, Nyt en pysty varmana sanomaan, että löytyykö pyörästä vielä ostokuitti, voin kyllä yrittää etsiä. Tänään onnistuu esimerkiksi klo 16 jälkeen.
  5. En ole kerennyt ottaa uusia kuvia. Aikaisemmat ottamani kuvat liian suuria tiedostoja, joten yritän tänään myöhemmin ottaa uudet.
  6. Merkki: Silverback Malli: 1 scento Lyhyt kuvaus: Fitnespyörä/hybridi Rungon koko: M Kuvaus: Myydään 2018 syksyllä ostettu hybridi/fitnespyörä alumiinirungolla ja hiilikuituhaarukalla (paino n.10kg) Pyörä hyvässä kunnossa, vaikka pientä kulumaa löytyy pyörän ohjaustangon alapuolelta johtuen säilytyksestä. Pyörä säilytetty aina lämpimässä kellarissa. Pyörä huollettu kauttaaltaan liikkeessä viimeksi 2020, koska jäänyt vähälle käytölle lasten syntymän jälkeen, jonka jälkeen pienempiä itse tehtyjä huoltoja. Tänään kokeilin pyörää ja vaihteita ja pelittää edelleen hyvin. Kulkee siis edelleen pehmeästi ja melko hiljainen, ei mm. Ketjut, vaihtajat ym kolise tai hankaile sen kummemmin ja jarrut edelleen tehokkaat. Pyörässä myös kiinnityspaikat tarakalle ym. Rengaskoosta en nyt satavarmana osaa sanoa onko 27" vai 28". Renkaan kumit hyvässä kunnossa ja pienellä kuvioinnilla maastoajoa helpottamaan sekä ovat pistosjojatut. Mukaan saa vielä hillitymmillä kuvioinneilla olleet alkuperäiset kumit, mikäli löydän ne. Mukaan myös pulloteline, lokasuojat (jotka vähän vinkkelistä, helppo irrottaa) ja kuvassa esiintyvä seisontatuki. Itselleni jätän pyörästä Thulen -istuimen adapterin. Pyörässä laadukkaat Shimano 105 osasarja. Pyörän koko on M ja ajaja 175cm, soveltuu pidemmälle tai lyhyemmälle kuskille. Voin kuljettaa pyörän lähiseudulle, mikäli ostaja ostaa pyörän. Alla linkki, josta voi yksityiskohtaisemmin nähdä pyörän specsejä. https://swishcycles.co.uk/product/silverback-scento/ KUVIA LISÄÄ MYÖHEMMIN Hinta: €380 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä yhteys
×
×
  • Luo uusi...