Jump to content

mtk

Member
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

1 Follower

Lisätiedot

 • Location:
  Vantaa Myyrmäki

Recent Profile Visitors

13,632 profile views
 1. Hyväkuntoiset ja siistit (ei oo rymytty näillä) 10spd osat kaupan, vaihtaja Type 2, uusilla ajamattomilla rissoilla, medium häkillä. Liipasin matchmaker X clampilla ja uudella vaijerilla. Pakettina 70€ vantaan myyrmäestä. YV:llä pääsee alkuun
 2. Itselle liian lyhyet, 68/73mm keskiöön käypäiset kammet joutais käyttöön. Joitakin asiaankuuluvia käytön jälkiä löytyy, suojateipit (uudet mukaan) ja boot:it ollu aina. Kaupat mieluusti kasvotusten, koska vetopuolen kammessa pienen pieni, olematon välys. Hintaa olis 90€/ vaihto min. 680mm kevyeen kuitu tankoon. Vantaan myyrmäestä löytyy ja yhteyttä saa YV:llä alkuun.
 3. Poitsulta grippari mäkeen kun ei tykkää käyttää, kaapista löytyi sram:n kymppiliipasinta ja medium häkkistä vaihtajaa. Mutta on riskkaapelisti liian pitkä 20" kiekoilla olevaa kura-ohjukseen tuo medium joten jos löytyy hyväkuntoinen, siisti, X7, X9 tai X0 lyhyt häkkisenä niin ottele YV:llä yhteyttä, kuvan ja hintapyynnin kera.
 4. Elikkäs, olis tarve 100mm. keulaan saaha tollanen 9mm. akseli, ehjä tarvis olla ja jos ei punaisella linkulla löydy niin musta sitten. Ja jos sattuu oleen 135mm. perään 10mm. samaa settiä olevaa aksilaa, niin sitäkin kannattaa tyrkyttää. Ostajaa voi ja kannaattaa lähestyä YV:n muodossa kuvan ja hintapyynnin kera.
 5. Hyväkuntoiset kaks-sataset, kuin uudet. Hintapyyntö: 15€/kpl. Vaihto käy 160mm centerlineen. Paikkakunta: Vantaa myyrmäki Yhteydenottotapa: YV:llä pääsee hyvään alkuun.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.