Jump to content

mtk

Jäsen
 • Viestit

  388
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Tietoja käyttäjästä mtk

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Vantaa Myyrmäki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

8 204 profiilin katselua
 1. XT RD-M739sgs siisitikuntoinen 8-vaihtaja, toimii myös 6-ja 7-vaihteisena, ilman rissoja, 20€ XTR RD-M951gs siisti 9-vaihtaja, toimii myös 7-ja 8-vaihteisena, ilman rissoja varaosaksi, rungossa halkeama, näkyy vaijerin lukituruuvin etupuolella kuvassa, 10€ XT SL-M780 10spd. liipasin, pannan yläkaari katkaistu ja näin saatiin sram/avid matchmaker clampissa roikkuva, toimiva vaihteenvalitsin. Varaosaksi, matchmaker:iin tai uudella pannalla tankoon, 10€ Hintapyyntö: hinnat tuotteiden perässä Paikkakunta: vantaa Yhteydenottotapa: yv:llä alkuun.
 2. mtk

  MYYTY - For Sale Klein Attitude pyörä

  Itse en Klein:stä välitä, mutta auttaa kyseisen merkin kannattajia kovasti kun tietävät pyynnin ja missä päin suomea on. -Kiitos
 3. mtk

  MYYTY - For Sale Klein Attitude pyörä

  Ok, hintapyynti ja arvo ei aina kulje käsikädessä, paljonko haluat pyörästä?
 4. mtk

  MYYTY - For Sale Klein Attitude pyörä

  Millä paikkakunnalla? Hintapyyntikin pitäisi olla.
 5. mtk

  Mini Harley

  Kevät tulee...
 6. mtk

  MYYTY - Mondraker Panzer 20" 2017

  Useampikin sivusto antoi kuskin suositus mitaksi 114-135cm.
 7. Elikkäs 2001 vuosimallin huollontarpeessa (tiivisteet) oleva keppi 26" renkaalle, 1 1/8 ruoto jota 190mm., QR, postmount. Jarrutappien paikat poistettu siististi, maalattu ja lakattu, mutta vuosi metsäpolkuja jättää jälkensä. Hintapyyntö: 0€/ vain nouto Paikkakunta: vantaa Yhteydenottotapa: yv:llä alkuun.
 8. BB mount piti tulla mutta tällänen sieltä putkahti. En jaksa palautella enkä väsätä telinettä tälle, joten joutaa jollekkin joka tarvii. Huippumerkkien tapaan kevyt on (27g.) mutta paljon halvempi ja laadukkaan oloinen. Kiinnitys osat luonnollisesti mukaan. 30-40T rattaalle kertovat käyvän. Hintapyyntö: 15€ Paikkakunta: vantaa Yhteydenottotapa: yv:llä alkuun.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.