Jump to content

Pekman

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Kotka

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

877 profiilin katselua
  1. Merkki: Focus Malli: Jam2 6.7 Plus Black Lyhyt kuvaus: 27+ Täysjousto Rungon koko: L/45 Moottorin teho: 250 W Kuvaus: Myydään uutta vastaavassa kunnossa oleva Focus Jam2 6.7 Plus Black sähkö täysjousto. Lisäksi mukaan Schwalbe Ice Spiker Pro nastat, Sixpack 35 mm stemmi, Race Face Chester polkimet ym. Pyörä huollettu noin 1 kk sitten (iskarit, voimansiirto jne.). Pyörän runko ja kammet suojateipattu heti uutena, joten ei naarmun naarmua missään. Pyörällä ajettu hivenen yli tonni, mutta maastoon sillä ei ole vielä ehditty, kun pitää muitakin pyöriä välillä ulkoiluttaa. Pyörä ostettu 10/2020 Larusta ja kuitit ym. löytyy. Alla linkki larun sivuille, jossa tarkemmat tiedot: https://larunpyora.com/tuote/2021-focus-jam2-6-7-plus-black/ Koko setti maksanut sen reilun 5 tonnia, joten nyt on mahdollista saada edulliseen hintaa huippu setti. Hyviä tarjouksia kyllä kuunnellaan. Pyörä sijaitsee kotkassa. Larun kokotaulukko on paikkansapitävä. Olen 181 cm pitkä ja minulle todella passeli koko. Kaikkia tietoja ei tähän saa mahtumaan, joten kysy rohkeasti. Hinta: - Paikkakunta: Kotka Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot: Töiden takia mahdollista vastata ainoastaan YV-viesteihin.
  2. Kuvaus: Myydään Rockshox Sektor R Solo Air 26'' keula (Taper ja 9mm QR). Käytetty viime kesänä viimeksi, mutta kunto/toimivuus varmistettu tänään. Keula toiminnallisesti loistavassa kunnossa ja eikä siinä ole naarmuja. Olen keulan toinen omistaja, enkä tiedä sen vuosimallia, mutta ei varmaan ole montaa vuotta vanha. Keulasta poistettu alkuperäiset tarrat. Kuvat kertonee kaiken oleellisen. Lisäksi mukaan palikat, jos haluaa asentaa ei Tapered-pyörään (Tapered Headset T4 - Taper Conversion, Superstar Components). Hintapyyntö: 140 euroa koko setti + posti. Paikkakunta: MYYTY Yhteydenottotapa:
  3. Kuvaus: Myydään hyvä kuntoinen Focus täysjousto pyörä edullisesti. Pyörä otettu käyttöön 2008 ja olen sen toinen omistaja. Tänä keväänä 03/2013 uusittu SLX:n kammet ja rattaat + takapakka ja ketjut sekä SM-BB (Hollowtech II laakeri). Edessä on Rock Shox Tora 302:n täysin moitteeton keula ja perässä on lukittavissa oleva DNM A0-30RC-iskari. Pyörän kunto on loistava, mutta kaksi naarmua löytyy, jotka näkyvät kuvassa. Tulleet huonosta korjauspukista. Ainoastaan maali lähtenyt ei sen vakavampaa. Renkaina Mountain King 2,2 ProTection, jotka laitettu uutena alle noin kaksi viikkoa sitten. Deoren vaihteet ja Shimanon levyjarrut. Rungon koko 16". Pyörä on ja aina on mahdollisuus tulla sitä kokeilemaan. Ollut 167 cm mittaisen vaimoni käytössä ja olen itsekin sillä ajanut. Postitus ostajan lukuun onnistuu. Hintapyyntö:500e Paikkakunta: Yhteydenottotapa: / YV.
  4. Onko pyörää löytynyt? Jos ei ole, niin voisin tarjota sulle Merida tfs 800-D vm.2010. Otettu käyttöön 4/2011. Olen itse samoissa mitoissa ja pyörän koko on passeli.
×
×
  • Luo uusi...