Jump to content

LJH80

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Lemi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Trek HINTAA LASKETTU Malli: FUEL EX 9.9/9.8 29" Lyhyt kuvaus: UUDELLA 9.9 HIILIKUITU RUNGOLL Rungon koko: L Kuvaus: Huippukuntoinen täysjoustohiilikuitupyörä. Pyörä alunperin Fuel EX 9.8. Pyörässä on nyt takuukorjauksen seurauksena täysin ajamaton fuel ex 9.9 runko, takaiskari + takakolmio. Näissä osissa ei ole naarmun naarmuakaan. Etuhaarukkaan teetetty täyshuolto, ajettu sen jälkeen 3h kevyttä polkuajoa. Tässä tulee jopa polkimet mukana. Voimansiirto, jarrut yms. komponentit kaikinpuolin hyvässä kunnossa. Tämä tosiaan on juuri niin hyvä kuin miltä kuulostaa. Yksi miinus on, hissitolppa hieman takertelee. Osalistaa oheisista linkeistä https://www.vitalmtb.com/product/guide/Bikes,3/Trek/Fuel-EX-9-9-29,19226 https://www.vitalmtb.com/product/guide/Bikes,3/Trek/Fuel-EX-9-8-29,20676 Hinta: €2790 Paikkakunta: Lappeenranta Maakunta: Etelä-Karjala Yhteystiedot: o5oo 745648
  2. Merkki: Islabikes Malli: Beinn 24 Lyhyt kuvaus: Uudehko Rungon koko: . Kuvaus: Toukokuussa 2018 ostettu. Säilytetty aina katon alla. Käytön jälkiä vähän joihinkin kohtiin tullut, yleisilmeeltään siisti ja kaikki toimii niin kuin pitää. Pyörään on suoraan Islabikesiltä tilattu leveämmät Continental renkaat, nämä tulivat siis tehtaalta asennettuna. Mukana tulee käyttämättömät "vakio" renkaat. Toimitukseen kuului myös varasisäkumi, se on edelleen käyttämätön ja tulee pyörän mukana. Lisätietoja saa soittamalla Hinta: 420€ Paikkakunta: Lemi Maakunta: Etelä-Karjala Yhteystiedot: .
  3. Merkki: MYYTY Malli: . Lyhyt kuvaus: . Rungon koko: . Kuvaus: . Hinta: € Paikkakunta: Lemi Maakunta: Etelä-Karjala Yhteystiedot: .
×
×
  • Luo uusi...