Jump to content

PTM

Jäsen
 • Viestit

  33
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Hamina

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

319 profiilin katselua
 1. Kuvaus: Myytävänä Santa Cruz Tallboy LTc propack, josta käytetty ylälinkun huolto-osat. Mukana on siis käyttämättömät alalinkun huolto-osat. Propack-sarja sisältää linkkujen laakerien ja stefojen lisäksi akselit ja niiden päihin tulevat pultit ja kartio-osat. Tämä sarja käy Tallboy LT:n alumiiniseen ja hiilikuituiseen versioon, mutta myös mahdollisesti joihinkin muihin Santa Cruzin pyöriin. Tallboy LT:n alumiinisen ja hiilikuituisen rungon Propackien ero on vain akselin pulttien ja pulttien päihin tulevien kartio-osien väri. Toisessa on hopeiset ja toisessa mustat. https://www.bike-components.de/en/Santa-Cruz/Pro-Pack-Kit-for-Tallboy-LT-p64194/ Hintapyyntö: 20€ noudettaessa. Tarvittaessa Postin kautta lähetettäessä lisäksi 6€ lähetyskuluja. Paikkakunta: Hamina Yhteydenottotapa: YV tai moilanen.p.t (at) gmail.com
 2. PTM

  MYYTY - Brand-X pyörälaukku

  Nyt saa hakea ilmaiseksi pois. Vain nouto.
 3. Kuvaus: Myytävänä 29" kiekkosetti: - WTB KOM i23 kehät - DT Swiss 350 navat (etunapa 100/15mm ja takanapa 142/12mm akselille) - Navat Centerlock jarrulevyjen kiinnityksellä, mutta mukaan tulee myös adapterit 6-pulttikiinnitteisille jarrulevyille - XD-vapaaratas Molemmissa kehissä pieni noin 1mm heitto. Hintapyyntö: 140€ noudettaessa. Tarvittaessa Matkahuollon kautta lähetettäessä lisäksi 10€ lähetyskuluja. Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 4. PTM

  MYYTY - Hayes Stroker Ryde levyjarrut

  Kuvaus: Myytävänä ylimääräiseksi jääneet Hayes Stroker Ryde hydrauliset levyjarrut. Etujarrussa letkua 77cm ja takajarrussa 131cm. Paikallaan olevissa jarrupaloissa on vielä pintaa jäljellä, mutta mukaan tulee myös uudet jarrupalat. Hintapyyntö: 30€ noudettaessa. Tarvittaessa Postin kautta lähetettäessä lisäksi 6€ lähetyskuluja. Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 5. Kuvaus: Myytävänä ylimääräiseksi jäänyt Giant Contact SL Switch hissitolppa. Tolpan halkaisija 30.9mm, liike 150mm ja kokonaispituus 440mm. Tolpassa on hieman kiertosuuntaista klappia, mutta se ei tunnu ajossa. Mukaan tulevat kuvissa olevat tavarat. Tolpan saa muutettua rungon sisäiselle tai ulkoiselle vaijerille, ohjekirjasta löytyvät ohjeet tähän muutokseen. Hintapyyntö: 60€ noudettaessa. Tarvittaessa Postin kautta lähetettäessä lisäksi 6€ lähetyskuluja. Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 6. Kuvaus: Myytävänä hyväkuntoinen Cube Stereo 120 HPC SL 27.5 täysjoustorunko. Runkokoko 18", 27.5" renkaille, perä joustaa 120mm, perä 12x142 akselille . Etukolmio hiilikuitua ja takakolmio alumiinia. Perään mahtuu ainakin Schwalben Rocket Ron 2.6" leveänä. Ilman takaiskaria. Mukaan tulee taka-akseli ja rungossa paikallaan oleva Sram GXP keskiö. Osittain suojateipattu kiveniskuteipillä. Tarkemmat speksit ja geometria alla olevista linkeistä. https://www.bike-discount.de/en/buy/cube-stereo-120-hpc-sl-27.5-side-swing-frame-carbon-n-flashred-593552 https://www.cube.eu/en/products/fullsuspension/stereo/cube-stereo-120-hpc-sl-carbonnflashred-2016/ Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 18" Hintapyyntö: 350€ noudettuna. Tarvittaessa Matkahuollon kautta lähetettäessä lisäksi 10€ lähetyskuluja. Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 7. PTM

  MYYTY - Brand-X pyörälaukku

  Kuvaus: Myydään Brand-X pyörälaukku (pelkkä pyörälaukku, ei siis sisällä kiekkopusseja). Käytetty kerran pyörää kuljetettaessa auton sisällä. Laukun koko noin 1225x740x22cm. Kuvien perusteella näyttää hyvin samanlaiselta kuin Chainreactioncycles:lla myynnissä oleva CRC:n omilla logoilla oleva pyörälaukku. Hintapyyntö: 0€, vain nouto Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 8. Punainen eli rebound on medium ja sininen eli compression on low.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.