Jump to content

f_rele

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

757 profiilin katselua
  • dras

  1. Kuvaus: Croozer Kid For 2 2012/2013 ja Infant Sling setti. Kunto on hyvä, mikään ei ole rikki, ulkopuolella likaa käytöstä. Ollut aktiivisemmassa käytössä 1 vuoden ja ollut sen jälkeen satunnaisella käytöllä ja viime vuodet seissyt sisävarastossa. Retkillä on oleet meidän Jackrusselit tavaratilassa kyydissä, eli tämä tiedoksi allergiaperheille. Osat pitäisi olla kaikki tallella: -Kaksi vetokiinnikettä pyörään -Vetoaisa -Kääntyvä etupyörä -Suora etupyörä juoksuun -Työntöaisa -Turvalenkki linkkumekanismiin -Viiri -Ohjeet. Opastan myös mielelläni ostajaa miten kärry toimii. -Varasolki Istuinosat: -Vauvaslingi -Pienelle lapselle istuintuki -Pienelle päälle pääntuki -Perus osat, eli vihreät valjaat ja vihreät pääntuet. !LISÄKUVAT!: https://www.dropbox.com/sh/rianqisisnvm9f0/AAB8Mtd7bLOKlPK4DZnbYhMCa?dl=0 Hintapyyntö: 300 Paikkakunta: 01450 Vantaa Yhteydenottotapa: nolla,viisi,nolla572338,kuusi. Sinne whatsapp vietiä/tekstaria ja saa tietty soittaakin.
  2. Kuvaus: Sidi Dominator 5-FIT Mega 41.5 kengät. Ostettu heinäkuussa 2014 Velosportista. Ajettu noin yht. 4h sis työmatkaa auringonpaisteessa ja sisällä trainerilla. Laatikko tallella ruuveineen. Myyn, koska olivat nyt kuitenkin väärää kokoa. Hintapyyntö: 100€ / tarjota saa. Paikkakunta: Vantaa, Korso Yhteydenottotapa: yv Mielellään nouto jotta pääsee kokeilemaan, mutta lähetän kyllä tarvittaessa.
  3. f_rele

    Myyty: Dawes Blowfish 14"

    Laitoin spostia (Jere.kes...)
  4. Yhteydenotto yv:llä. Vantaalla asun, mutta keski-suomesta asti voi järjestyä nouto.
  5. Haussa otsikon mukainen traineri. Noudan pk seudulta tai ehkä kauempaakin. Tarjouksia otetaan vastaan YV:llä Edit: Ostettu.
×
×
  • Luo uusi...