Jump to content

tmhrknn

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Tavara liikkuu, nämä myyty! Kuvaus: Alkuperäiset Islabiken "no tools"-apurattaat cnoc 16 -pyörään. Olleet käytössä, mutta yhä toimivat. Hintapyyntö: 10 euroa sisältäen toimituksen Suomessa, ovelta hakija saa tingata. Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: Vastaus ketjuun, yksityisviesti tai sähköpostilla sama kuin tunnus täällä @gmail.com -päätteellä.
  2. Tämä pyörä myyty! Kuvaus: Puolitoista kesää käytössä ollut pyörä apurattailla ja rapakaarilla. Hyvässä kunnossa, tosin käytönjälkiä löytyy, niinkuin lastenpyörässä pitääkin. Hintapyyntö: 100 euroa, sisältäen postikulut Suomessa. Noutamaan saapuvat voivat tingata. Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: Vastaus ketjuun, yksityisviesti tai sähköpostilla sama kuin tunnus täällä @gmail.com -päätteellä.
  3. Tämä pyörä myyty! Kuvaus: Kaksi kesää ja kahdella pojalla käytössä ollut pyörä. Käytönjälkiä näkyy, kuten lastenpyörässä kuuluukin, mutta muuten hyvässä kunnossa. Mukana Islan omat apurattaat ja kuvassa näkyvät rapakaaret. Hintapyyntö: 250 euroa, sisältäen postikulut Suomessa. Noutajat voi tinkailla. Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: vastaus ketjuun, yksityisviesti tai sähköpostilla sama kuin tunnus täällä @gmail.com päätteellä.
  4. *nämä myydyt* Kaapin perukoilta löytyi siivouksen yhteydessä yksi pari otsikon mukaisia jarrupaloja. Tuollaisia syövä pyörä on poistunut taloudesta, joten luovutetaan tarvitsevalle kohtuullista korvausta vastaan. Palat sijaitsevat Rovaniemellä. Tarjoukset yksityisviesteillä tai sähköpostiin, joka on sama kuin tunnukseni @gmail.com -päätteellä. [attachment=0]kool.jpg[/attachment]
  5. Hakusessa olisi laadukas pyörä lapselle. Ensisijaisesti Islabikesin Cnoc 14, Cnoc 16 tai Beinn 20 Small. Myös Specializedin vastaavia tai muita laadukkaita ja keveitä pyöriä saa tarjota. Ehdottomana vaatimuksena on toimivat käsijarrut eteen ja taakse. Mielellään Rovaniemeltä tai lähialueilta. Yhteydenotot yksityisviestillä tai sähköpostiin(osoite sama kuin tunnus @gmail.com-päätteellä).
  6. *MYYTY* Myynnissä keltainen potkuttelupyörä, jolla lapsi oppii helposti tasapainottelua. Pyörä on kaksi vuotta vanha ja ollut peräkkäisinä kesinä käytössä kahdella lapsella. Pyörä on laadukas ja hyvässä kunnossa. Pyörä sijaitsee Rovaniemellä. Hp. 50e. [attachment=0]Adventure_Zooom_Beginner_Bike_Yellow.jpg[/attachment] Yhteydenotot yksityisviesteillä tai sähköpostilla(sama kuin tunnus @gmail.com-päätteellä).
×
×
  • Luo uusi...