Jump to content

Spin

Jäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Tuollainen DH pyörä ois lojunu tallissa käyttämättä kohta 5v. Varmasti on huoltoa vaille, ja tämä on huomioitu hinnassa. Keulan saapi varmasti huoltaa ja pinnoja kiristellä vähintään. Keulan putkessa huomasin ikäväkseni hapettumaa myös. Näkyy yhdessä kuvista. Kuvat kertoo osista enemmän kuin itse muistan. Pyörä oli suht arvokas aikanaan, mutta nyt mahdollisuus ostaa edukkaasti vaikka ensimmäiseksi DH pyöräksi aikansa huippu. Keula Rock Shox Boxxer WC 05 Iskari Fox Vanilla RC ProPedal Kuvat kertoo hivenen enempi. https://www.dropbox.com/sh/0bv8x122nd9cpxc/i0YSRgIoPj Hintapyyntö: 500e / tarjous Sijaitsee Kemissä. Mielellään nouto, jolloin voi itse todeta pyörän kunnon. Toki voin myös pistää matkahuoltoon ostajan laskuun. Tällöin maksu pyörästä etukäteen tililleni, ja pyörän toimitus maksetaan noudettaessa matkahuollosta. Yksityisviestillä tavoittaa nopeasti
  2. Hakusessa ois Shimanon SPD-SL polkimet ja niihin passelit klossit. Lisäksi hakusessa 172cm / 65kg jannulle pyöräilyhousut. Oikeastaan sekä pitkät että shortsit. Asustan Kemissä. Lähialueelta nouto onnistuu, muutoin sitten pitäis postittaa. Yksityisviestillä tavoittaa, tai jos kuvaa on laittaa niin : sami.saastamoinen ÄT pp.inet.fi
  3. Kuvaus: Myynnissä n. 2000km ajettu bianchi:n maantiepyörä vuosimallia 2011. Ultegra/105. Pyörä täysin kunnossa eikä nyt kovin isosti häpeä uudelle. Pientä käytön jälkeä tietty on, muttei isompia naarmuja tms. Vaijeri vähän hinkannut runkoa kun ei ole suojattu. Vakio osasarjalla. Kahvat ultegraa, takavaihtaja ultegraa ja etuvaihtaja 105. Jarrut reparto corse. Manuaali ja joku laatutarkistuskorttikin vielä mukaan löytyy. Mielellään nouto Kemistä, jolloin voi itse todeta pyörän kunnon. Mahdollisesti voin myös laittaa matkahuollon kuljetetavaksi ostajan maksaessa kulut. Mietityttää vain miten tuon "pakkaa", eli suojaa kuljetuksen ajaksi. Tällöin en vastaa matkahuollon aiheuttamista kolhuista. Pyörä ei nitise eikä natise, toisin kun kuvassa oleva cannondale (ei myytävänä) . Myynnin syynä on vain väärä runkokoko itselle. Olen 173cm, ja ostin nyt 52cm:n cannarin bianchin tilalle. Hintapyyntö: 850e Paikkakunta: Kemi Yhteydenottotapa: yksityisviestillä tavoittaa nopeasti.
  4. Hakusessa ois teline missä nuo pyörän pienet huollot sun puhdistukset onnistuis nätisti. Kunhan on ehyt ja ajaa asiansa niin olisin kiinnostunut. Tarjota voi hintapyynnin kera, eikä se kuvakaan haittaa jos löytyy linkkiä tai kuva koneelta. Mailiin voi vaikka nakata : sami.saastamoinen ( ät ) pp.inet.fi. Asustelen itse Kemissä, mutta kusti tai matkahuolto kuljettaa tarvittaessa jos vain myyjä viitsii postittaa. Yhteyttä siis YV:llä tai yllä olevaan mailiin.
  5. Kuvaus: Mielellään kuiturunkoinen mantiepyörä 172cm pitkälle ajajalle. Ei tarvitse olla kalleinta haitekkia, hinta mielellään väliltä 1000-1500e, jos sellaista löytyy ? . Alumiinirunkokaan nyt ei ole pois suljettu jos hyvä löytyy. Tarjoukset kuvien ja hintapynnön kera alla olevaan sähköpostiin. Voin noutaa n. 100km säteellä, muutoin ehkä matkahuolto sitten jos hyvä sattuu kohdalle. Paikkakunta: Kemi Yhteydenottotapa: YV
  6. Spin

    Pyöräilyshortsit

    Kuvaus: Pyöräilyshortsit ois hakusessa. Tarkoitus käyttää sekä maastossa, että maantiellä, kun en kehtaa noissa tiukoissa jynssätä paljaaltaan, vaikka kropassa ei moittimista olekkaan. Sori te jotka käytätte . Eli semmoiset soppelit polveen asti menevät tai vähän yli jotkut ois ok. Käytän alla topattuja pöksyjä tosiaan, joten ehkä se maastohousu on se mitä haen. Eli vähän likaa hylkivä kangas pop. Oma koko, pituutta n. 173cm ja painoa 65kg. Vähän riippuu mallista, mutta yleensä M koko tai 32" istuu ok. Nykyisin ehkä jo vähän väljiäkin voivat olla. Tarjotkaa kuvan kera. Paikkakunta: Kemi Yhteydenottotapa: YV tai sami.saastamoinen miuguÄTmaugu pp.inet.fi
  7. Eli otsikko sen kertookin. Jos ois sattunut jollain jäämään formula R1 jarruihin passelit jarrupalat lojumaan jarrujen myynnin jälkeen....tai muuten vain ylimääräiset, niin voisin ostaa pois. Tarjotkaa YV:llä.
  8. Tuommoiset ois hakusessa. Eli 140mm levy taakse + sille IS to PM adapteri. Yksityisviestillä voipi tarjota. Hyväkuntoisia ja levy ehdottomasti suora tietenkin . Kysellään ennenkuin tilaan uudet... Tarjoa mielellään painojen kera (mikäli on punnittu). Nykyinen 160mm levy on 78gr, joten sitä painavampia turha tarjota .
  9. Voin myydä myös erikseen. Tästä kevyt stemmi ja tanko. Järkeviä tarjouksia kuunnellaan myös.
  10. Kemin ympäristön jalkatiet tarjoaa hyviä lenkkejä kesää talvea .
  11. Koitetaampa kepillä jäätä. Eli jos jollain ois ylimääräisenä Formula R1 jarrut eteen + taakse, niin voisin ostaa mikäli hinnasta sopuun päästään. Välttämättä levyjä ei tartte, kun löytyy jo 160 milliset keposet levyt. Tarjotkaa yv:llä tai kuvan kera suoraan mailiin : sami.saastamoinen |ät| pp.inet.fi .
  12. Spin

    Ajovarusteet

    Eli hakusessa ois ajovarusteet talvipyöräilyyn tämmöselle 172cm / 70kg kaverille. Eli tuo päällimmäinen asu. Ei tarvii tosiaan olla paksuja kamoja. Alla on tekniset alusasut jne. Kunnolliset topatut pyöräilyhousut voisin myös kyllä ostaa. Tarjotkaa yv:llä ja jos kuvia niin laittelen sitten mailiosoitteen minne kuvat voipi toimittaa . Kengätkin ehkä voisin ostaa. Oma jalka on välillä 40-41, sievin ja jalaksen työpoppoot on 40, muuten melkein 41 on koko sitten. Kävin tänään intersportissa koittamassa jotain keskon omaa fillarimonoa...ja 40 koko oli pieni jos vähänkään sukkaa jalassa . MTB kengät hakusessa. Ei tartte olla talvimallia. SPD klossit plussaa. Näitäkin voi tarjota yv:llä ja kuvien kera kuten ylempänä mainittu.
  13. Ostin käytettynä enkä kerennyt paikalleenkaan laittaa kun tuli ohittamaton tarjous toisesta kevennyspaketista pyörään. Joten koitetaampa jos ostajia löytyis tälle. Pro XCR low riser hiilikuitutanko. Mittaa tangolla 660mm. Painoa 188gr. Samaan sarjaan Pro XCR stemmi, 80mm, 102gr. Pakettihintaan 70e. Sijaitsevat Kemissä, josta voi noutaa. Muutoin postit päälle. Tarjotakkin saa. Yksityisviestillä tavoittaa ja nopeat syövät hitaiden eväät. Edit: Hintaa laskettu. Voin myydä myös erikseen, tanko 40e ja stemmi 40e. Ovat siis 31.8mm.
  14. Kaupan ois Tektro Draco nestejarrut. Ollut käyttämättä ainakin pari vuotta, joten en uskalla sanoa onko palat kovettuneet. Väri valkoinen, kuten kuvasta näkyy. Ei levyjä, vain kuvassa näkyvät kamppeet. Letkua n. 77,5cm ja 147cm. http://www.deeku.com/images/mankeli/tektro%20001.JPG Hintapyyntiä 45e + postit / tarjota saa. Vaihdossa vois kelvata kevyt juomapullo + teline. Yv:llä tavoittaa. Noutaakkin voi Kemistä. Edit: Myyty
  15. Spessun maasturin pientä keventelyä, joten hakusessa ois hiilikuituinen/muuten vain kevyt satulatolppa 30.9mm kokoa. Penkin kiinnitys pitää olla ylä/ala suunnalta, ei sivulta! Edit: Tanko ja stemmi ostettu. Myös kevyttä MTB jakkaraa voi tarjoilla. Ei mitään ylihintaisia kiitos , uusia saa kaupastakin. Ilmoitathan tarjouksessa tuotteen painon ja hintapyynnin. Yksityisviestillä tavoittaa parhaiten.
×
×
  • Luo uusi...