Jump to content

frnkr

Jäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

844 profiilin katselua
  1. Minkäs ikäinen yksilö tämä on kun malli taitaa olla yli kymmenen vuoden takaa? Saako tuohon vaihdettua akselin ja mittaako spiderista?
  2. Merkki: Quarq dzero (tai joku muu) Malli: Quarq Dzero (or something else Lyhyt kuvaus: wattimittari, powermeter Kuvaus: Ostoslistalla wattimittari 2x10/11/12 vaihteiseen järjestelmään. Mieluiten spider mutta myös kampiversio käy. Haussa ennen kaikkea molemmin puolin mittaava mutta ei polkimia. Fillarissa Sram GXP mutta tarvittaessa vaihdan kammet/laakerin. —- I'm buying a power meter for a 2x10/11/12 gear system. Preferably spider, but the crank version will also suit. I’m preferring a meter which is measuring on both sides. Bike is Sram GXP, but feel free to offer other options too. Hinta: Tarjoa, pls offer Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: yksityisvesti, sms/wa: nol nel nel 050 1035 message here or sms/wa: zer for for 050 1035
  3. Ihan uteliaisuudesta kysyn että onko tohon hintaan tullut pilkkuvirhe?
  4. Ok, liian snadi mulle, thanks anyways 👍
  5. Merkki on venäläinen. Onko rungon lisäksi muita merkin komponentteja? Lähinnä nyt mietin vaihtajan korvaketta mutta myös muita mahdollisia epästandardeja palikoita. Onko tietoa rungon valmistusmaasta ja mikä tuo M on numeroissa (510 vai 550)?
  6. Ylläpidolle tiedoksi että tämä on myyty
  7. Ok, taitaa silti olla liian pieni. Ilmossa lukee M (ja S) ja S on mulle liian pieni
  8. Miltä vuodelta tuo runko on kun ei näytä 2020?
  9. Merkki: Specialized Malli: S-works Evo MTB koko 43 Lyhyt kuvaus: Spessun ykkösmalli, lähes uusi Kuvaus: Oletko aina halunnut S-Worksin kengät mutta et raaskinut sijoittaa 350€ niihin? Onnen päiväsi on käsillä, sillä nyt on tarjolla vähän käytetty Spessun huippukenkä parin vuoden takaa. Ostin kakkoskengäksi spinningiin, jossa kenkää käytetty ehkä kymmenisen kertaa. Kerran kokeiltu ulkona. Itsellä näitä kahdet parit, joista toinen ollut käytössä vuosikausia ja edelleen pelittää. Tuplaboa takaa tarkan säädettävyyden myös vauhdissa ja kaikki materiaalit parasta mahdollista. Pohjallisia on tuskin käytetty, koska ne harvat ajot on tehty Spessun omilla tuning-pohjallisilla. Vaihdoin leveämpään kenkään ja siirrän nykyiset ajokengät varalle eli nämä vapautuvat nyt jollekin parempaan käyttöön. Tästä 350 euron kengät 150:llä (tai paras tarjous). Mukaan näppärä säilytyspussi. Käytännössä sama malli on edelleen myynnissä ja ainoat erot ovat väritys ja uudempi Boa. Nouto Ullanlinnasta. Jos postiennakolla niin lähetyskulut ostajalle. Lisäksi kuljetuskustannukset kahteen suuntaan etukäteen, joista toinen hyvitetään ostohinnasta. Ilmaisen palautuksen saa jostain muualta, sorry. Hinta: 150 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yv, sms, puhelu mitä näitä nyt on. Nol nel nel nol viis nol 1035
  10. Kuvaus: Näppärä ja nokkela pakkari joka kiinnittyy suoraan haarukkaan remmeillä. Helppo ja nopea kiinnittää ja ottaa irti. Tämä ei siis tarvitse mitään ruuveja, korvakkeita tms. Ostin aikoinaan cycloon. Kuljen nykyisin kaikki duunimatkat jopolla, niin tämä makaa käyttämättömänä ja vie vain tilaa rompearkusta. Laitetaan siis hyvä kiertoon, jos jollakulla olisi sille enemmän käyttöä. Nouto ok, postitus mahd. jolloin postimaksu tuplana etukäteen (eli jos et osta niin maksat palautuksen). Onnistuu myös toimitus 50 km säteellä hgistä, jos asut jossain maantielenkin varrella. Hintapyyntö: 50 euroa / tarjous (uutena 89) Paikkakunta: Helsinki, kantakaupunki Yhteydenottotapa: yv, sms, wa, soitto, savumerkit ja kirjekyyhky. Viidakkorumpujen vastaanotin on tällä hetkellä valitettavasti rikki.
×
×
  • Luo uusi...