Jump to content

tii

Jäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: SKS Malli: Raceblade Pro XL Lyhyt kuvaus: Pikakiinnitteiset lokasuojat Kuvaus: Pikakiinnityksellä olevat lokasuojat SKS Germany Raceblade Pro XL. Nämä on olleet minulla maantiepyörässä eli kapealle renkaalle sopivat ja 28 ollut rengaskoko. Käytetty yhden viikonlopun ajan. Ei enää tarvetta itsellä näille. Saat kaupan päälle myös pikkulokarin pikakiinnityksellä, muistaakseni ollut mulla ton setin kanssa käytössä. Nouto Hakaniemestä Helsingistä. Hinta: 15 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  2. Merkki: Giant Malli: S-X2 Disc Lyhyt kuvaus: edullinen kiekkosetti Kuvaus: Giant S-X2 Disc etu- ja takakiekko: - 622x19 - 6-bolt levyjarrukiinnitys - 9/10 shimano/sram pakalle - Quick release kiinnitys - Tubeless ready Ajettu yksi kesä, hyväkuntoiset. Ollut gravel-pyörässä kiinni, kuski on kevyt ja reitit on olleet tasaisia. Nouto Helsingistä Hakaniemestä, tai postitus ostajan maksaessa postikulut. Maksu mieluiten mobilepaylla. Hinta: €80 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  3. Merkki: Look Malli: Keo Blade Lyhyt kuvaus: Polkimet Kuvaus: Look Keo Blade polkimet. Mukaan myös käyttämättömät harmaat Look Keo klossit. Settiin kuuluu kaksi eri vahvuista "bladea": 8Nm ja 12Nm. 8Nm kiinni polkimissa nyt ja mukaan tulee nuo käyttämättömät 12Nm. Poljettu parin kesän ajan ja kuski ollut kevyt. Kunto erittäin hyvä, mitä nyt naarmuja on normaalista käytöstä. Myyn koska hankin tehopolkimet ja nämä on nyt tarpeettomat. Jos haluat tarkempia kuvia, kysäise. Nouto Hakaniemestä tai voin postittaa kun ostaja maksaa postikulut. Maksu mieluiten mobilepaylla. Hinta: €50 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  4. Kuvaus: Ostan pyöränkuljetuslaukun maantiepyörälle lentokoneessa kuljetusta varten. Mielellään rullat jotta pystyy vetämään perässä. Jos sulla on ylimääräisenä varaston täytteenä, tarjoa! Haaveissa esim. Evoc mutta muutkin käy. Pienet kauneusvirheet ei haittaa, mutta olis kiva että laukku on siinä kunnossa että se suojaa pyörän. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  5. Kuvaus: Liv Contact Forward naisten satula. Oman mittauksen mukaan noin 155mm leveä. Vähän käytetty, tuli uuden pyörän mukana ja vaihdoin itselle mieluisamman tilalle. Hyväkuntoinen. Hintapyyntö: 25 20 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Mieluiten nouto Herttoniemestä tai Sörnäisistä. Maksu mobilepay tai käteinen. Jos postitus niin ostaja maksaa postikulut.
  6. MYYTY Kuvaus: Uudesta pyörästä purettu käyttämätön setti, 2x9, mekaaninen. Sisältää: - Shimano Sora R3000 kahvat 2x9 - Shimano Sora R3000 etuvaihtaja - Shimano Sora R3000 takavaihtaja - (Lisäjarrukahvat mukaan jos haluat) - Shimano HG400-9-speed takapakka, 11-34 - KMC X9 ketju - FSA Omega kammet, 48/32. Ei ole ollut ikinä polkimia kiinni. - FSA Mega Exo BB-4000 keskiö BC1.37" x 24T (tähän tullut naarmuja irrottaessa) - TRP Spyre-C mekaaniset levyjarrujen satulat Hintapyyntö: 195e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Voin laittaa lisää kuvia tarvittaessa, kokorajoitus esti laittamasta tarkempia. Mieluiten nouto Helsingin Herttoniemestä tai Sörnäisistä. Maksu käteinen tai mobilepay. Jos postitus niin ostaja maksaa postikulut ja maksu tilille tai mobilepay.
  7. Kuvaus: Shimano BR-RS505 hydrauliset jarrusatulat flat-mount, eteen ja taa. Täysin käyttämättömät. Mieluiten nouto Helsingin Herttoniemestä tai Sörnäisistä. Maksu käteisellä tai mobilepay. Jos postitus niin ostaja maksaa postikulut, maksu tilille tai mobilepay. Hintapyyntö: 55e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  8. MYYTY Kuvaus: Specialized Oura Hollow CR-MO 155mm satula naisille. Ajettu muutamia lenkkejä. Hyvin siistikuntoinen. Mielellään nouto Helsingin Herttoniemestä tai Sörnäisistä. Maksu käteisellä tai mobilepay. Jos postitus niin ostaja maksaa postikulut ja maksu tilille tai mobilepay. Hintapyyntö: 45e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: tai täällä yksityisviestiä
  9. Kuvaus: Myyn pienelle kuskille sopivan Radon ZR team 6.0 vuosimallia 2012. Runkokoko on 15" ja rengaskoko 26". Reba RL joustokeula joustaa 100mm. Shimano Deore ja takavaihtaja ainakin XT. Vaihteet 3x10. Tämä on ollut minulla itsellä ajossa ja olen 156cm/ inseam 70cm. Menisi varmaan pienemmällekin kuskille, minusta tässä on aika matala stand over height, koska runko on hyvin slopattu. Ajettu maastossa ja viime vuosina vain rauhallisesti hiekkatiellä, koska on muuta kalustoa maastoon. Joitain naarmuja on rungossa. Säilytetty aina sisätiloissa. Hyvä ensimmäiseksi maastopyöräksi tms. Mukaan ei tule kuvassa näkyvät polkimet, pulloteline eikä kilikello. Mukaan saat sen sijaan vaihtorenkaat Maxxis Ardent ja tuplana sama pari mitä tällä hetkellä (Rocket ron + racing ralph), ja lisäksi sisurit jos löydän niitä kaapista. Sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä, vain nouto. Myyn koska täytyy tehdä tilaa uusille pyörille. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 15 Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): 26 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Hintapyyntö: 370 eur Yhteydenottotapa:
  10. Varattu, nouto sovittu. Kuvaus: Naisten maantiepyörä Felt ZW100 alumiinia, hiilikuituhaarukalla. Runkokoko 47 (Feltin naisten pyörien mitoituksessa M), on aika pientä mitoitusta. Ostettu keväällä 2017. Ei ole kaaduttu koskaan ja on säilytetty sisätiloissa. Mahtava pyörä esimerkiksi ensimmäiseksi maantiepyöräksi! Myyn koska hurahdin maantiepyöräilyyn niin että hankin uuden pyörän. Kysy lisätietoja jos jokin mietityttää. - Felt women specific alumiinirunko - Hiilikuituhaarukka - Koko M/47: valmistajan mukaan reach 372, stack 539, standover height 713 - Shimano Claris osasarja, vaihteet 2x8 - kiekot Felt Fit Woman WRSL3, tubeless ready - rengaskoko 700c (28) - Renkailla ajettu todella vähän, minulla on ollut eri renkaat tässä alla - Felt women specific satula - Feltin ilmoittama paino 9,39kg (en ole mitannut itse) Mukaan ei tule polkimia. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 47 Hintapyyntö: 400 eur Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki, Herttoniemi Yhteydenottotapa:
  11. Kuvaus: Rockshox Reba RL keula. 120mm joustoa, 27,5" renkaille. Solo air. 42mm offset, 15x100mm hub. Putkea jäljellä 166-167 mm. Ajettu 2017 syksystä. Mukana tulevan akselin kiristämisvivun kolo ei ole aivan uuden veroinen (kts kuva) mutta sitä pystyy käyttämään. Mukaan myös remote control vipu ja vaijeri jos haluat, en ole käyttänyt itse sitä alun jälkeen. Hintapyyntö: 100 eur tai tarjoa Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Mieluiten möisin livenä, nouto Herttoniemestä tai Sörnäisistä. Tarvittaessa postitan, postikulut maksaa ostaja.
×
×
  • Luo uusi...