Jump to content

tii

Jäsen
 • Viestit

  6
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varattu, nouto sovittu. Kuvaus: Naisten maantiepyörä Felt ZW100 alumiinia, hiilikuituhaarukalla. Runkokoko 47 (Feltin naisten pyörien mitoituksessa M), on aika pientä mitoitusta. Ostettu keväällä 2017. Ei ole kaaduttu koskaan ja on säilytetty sisätiloissa. Mahtava pyörä esimerkiksi ensimmäiseksi maantiepyöräksi! Myyn koska hurahdin maantiepyöräilyyn niin että hankin uuden pyörän. Kysy lisätietoja jos jokin mietityttää. - Felt women specific alumiinirunko - Hiilikuituhaarukka - Koko M/47: valmistajan mukaan reach 372, stack 539, standover height 713 - Shimano Claris osasarja, vaihteet 2x8 - kiekot Felt Fit Woman WRSL3, tubeless ready - rengaskoko 700c (28) - Renkailla ajettu todella vähän, minulla on ollut eri renkaat tässä alla - Felt women specific satula - Feltin ilmoittama paino 9,39kg (en ole mitannut itse) Mukaan ei tule polkimia. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 47 Hintapyyntö: 400 eur Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki, Herttoniemi Yhteydenottotapa: nol nel nel kaks seiska viis seiska kolme ysi neljä, mieluiten viesti koska töissä ja pyöräillessä en vastaa puhelimeen :-)
 2. Kuvaus: Rockshox Reba RL keula. 120mm joustoa, 27,5" renkaille. Solo air. 42mm offset, 15x100mm hub. Putkea jäljellä 166-167 mm. Ajettu 2017 syksystä. Mukana tulevan akselin kiristämisvivun kolo ei ole aivan uuden veroinen (kts kuva) mutta sitä pystyy käyttämään. Mukaan myös remote control vipu ja vaijeri jos haluat, en ole käyttänyt itse sitä alun jälkeen. Hintapyyntö: 100 eur tai tarjoa Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: laita viestiä nol nel nel kaks seiska viis seiska kolme ysi neljä Mieluiten möisin livenä, nouto Herttoniemestä tai Sörnäisistä. Tarvittaessa postitan, postikulut maksaa ostaja.
 3. Kuvaus: Hyvin vähän käytetyt Shimano Saint PD-MX80 flat-polkimet. Säädettävä piikkikorkeus. Mukaan myös vaihdettavat piikit. Hintapyyntö: 35 eur Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Mieluiten myynti livenä, nouto onnistuu Herttoniemestä tai Sörnäisistä. Tarvittaessa postitan, ostaja maksaa lisäksi postikulut.
 4. Kuvaus: Ostan pyörän sivulaukut, taakse, 2kpl, ensisijaisesti kiinnostunut ortliebistä, väritoive musta, tilavuus voisi olla yhteensä 25-35 litraa. Jos löytyy niin ota yhteyttä! Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
 5. tii

  MYYTY - Shimano M163 MTB lukkokengät 38

  Nää lähtee neuvotellullakin hinnalla, haluaisin nämä pois nurkista pyörimästä! Naiselle tai junnulle just sopiva koko
 6. Kuvaus: Shimano M163 MTB lukkokengät, mustat. Käytetty vain viikon verran 1-2 kertaa, ovat minulle liian pienet. Tarrakiinnitykset. Itsellä on ollut nyt puolisen vuotta käytössä samat mutta koko 39 ja nämä ovat ihan loistavat kengät. Koko (lisää myös otsikkoon): 38 Hintapyyntö: 40e tai tarjoa! Haluaisin nämä pois nurkista. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Nouto Herttoniemestä tai Sörnäinen/Hakaniemi. Postitan vain jos maksu ensin tilille. Mahd. postikulut maksaa ostaja.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.