Jump to content

Dumbo

Jäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän Dumbo kaikki viestit

  1. Moi, Kiitoksia viestistä mut noissa on väärä akselityyppi. Se mitä haen on 141 boost pikalinkulla. - Kalle
  2. Merkki: 29" maastokiekot, Malli: 141 boost, Lyhyt kuvaus: Qr, levyjarru. Kuvaus: Kysästään nyt vaikka aika vähän taitaa olla semmosia liikenteessä. Oisko jollain jääny ylimääräseksi tommoset otsikon mukaiset kiekot? Kiekoissa pitäs olla Hg vapari johon menee sramin 12 lehtinen pakka. Mielellään täysin kunnossa olevat ja suorat ja herkästi rullaavat. Tubeless ois kiva mut ei pakollinen. Hinta: Max 300€ Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteys: yv. Mieluiten jostain Uudeltamaalta et voi noutaa.
  3. Merkki: Gravel kiekot Malli: Hiilikuitu Lyhyt kuvaus: Xdr vapari tubeless. Kuvaus: Kysellään täältä jos jollain on jääny ylimääräseksi laadukkaat, suorat ja moitteettomat gravel/maantie levyjarru kiekot noin 35-50mm profiililla. Sisäleveys min 21mm ja 12x100 / 12x142 läpiakselit ja xdr vapari. Mieluiten pks ja kaupat kasvotusten et pääsee tutkimaan. Hinta: Alle 1000. Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydet yv.
  4. Merkki: 29" tubeless maastokiekot, Malli: Boost, Lyhyt kuvaus: Pikalinkuilla. Kuvaus: Moi, Onko kenelläkään ylimääräisenä 29" boost kiekkosettiä pikalinkuilla ja sram eagle sx pakkaan yhteensopivalla hubilla? Oisko se sit shimano hg? Ainoastaan priima kuntoset ja suorat/ehjät. Ja vielä pitäs olla tubeless ready. Edullisemman pään kiekkoja mieluusti mut silti laadukkaat. Hinta: 0-300€ Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydet yv.
  5. Merkki: Garmin Malli: tai stages Lyhyt kuvaus: Wattipolkimet/kammet 172,5 Kuvaus: Jos jollain on jäänyt ylimääräseksi niin ostetaan hyväkuntoiset garmin vector polkimet tai stages kampi/kammet. 6800 gen3 ois osuvin mut muutkin voi käydä. Mieluummin edullisemman pään vaihtoehtoja. Hinta: 0-300€ Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydet yv:llä.
  6. Moi, Jos jollain on jäänyt ylimääräseksi otsikon mukanen satula ja haluaa siitä järkevään hintaan luopua niin oisin kiinnostunut. Musta tai musta/pun väri, ei valkosta. Ainoastaan priima kuntoset kelpaa. Yhteys Yv:llä.
  7. Myydään suoraan ajosta otsikon mukainen noin 1500-2000km ajettu kiekkosetti michelin pro4 endurance (28mm) renkailla. Shimano 11spd vapari. Kiekot on suorat ja toimivat ja renkaillakin viellä ajaa. Kaupat mieluiten kasvotusten. Hintapyyntö: 100 Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: Yv
  8. Kuvaus: Myydään lähes uuden veroiset shimanon huippu kengät. 3 lyhyttä maantie lenkkiä testattu ja todettu aavistuksen pieniksi. Paikat spd klosseille. Koko (lisää myös otsikkoon): 45 Hintapyyntö: 120 Paikkakunta: Vantaa / Nurmijärvi Yhteydenottotapa: yv
  9. Kuvaus: Pari kk syksyllä pyörässä kiinni ollut langaton perus mittari. Täysin toimiva ja hyvässä kunnossa. Hintapyyntö: 20€ + mahdolliset postit. Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: yksityisviesti
  10. Kuvaus: Myydään hyvässä kunnossa oleva otsikon mukanen penkki. Ajettu syksyllä noin 200km. Leveys 143mm. Hintapyyntö: 70€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: yksityisviesti.
  11. Ok. Mielellään kaupat ainoastaan kasvotusten kun tossa lähettelyssä on aina riskinsä.
  12. Kuvaus: Myydään vähän käytetty ja hienossa kunnossa oleva maastopyörä. Ostettu 2010 mutta todella vähän ajettu eikä hirveästi uudelle häpeä. Juuri huollettu liikkeessä ja vaihdettu uusi keskiölaakeri. Vaihtajat shimano xtr, haarukka manitou black (lukittava), jarrut magura levyjarrut. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 49cm. Sopiva noin 170-180cm kaverille. Hintapyyntö: 480€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Vantaa Yhteydenottotapa: yksityisviesti
×
×
  • Luo uusi...