Jump to content

Dumbo

Jäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Gravel kiekot Malli: Hiilikuitu Lyhyt kuvaus: Xdr vapari tubeless. Kuvaus: Kysellään täältä jos jollain on jääny ylimääräseksi laadukkaat, suorat ja moitteettomat gravel/maantie levyjarru kiekot noin 35-50mm profiililla. Sisäleveys min 21mm ja 12x100 / 12x142 läpiakselit ja xdr vapari. Mieluiten pks ja kaupat kasvotusten et pääsee tutkimaan. Hinta: Alle 1000. Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydet yv.
  2. Merkki: 29" tubeless maastokiekot, Malli: Boost, Lyhyt kuvaus: Pikalinkuilla. Kuvaus: Moi, Onko kenelläkään ylimääräisenä 29" boost kiekkosettiä pikalinkuilla ja sram eagle sx pakkaan yhteensopivalla hubilla? Oisko se sit shimano hg? Ainoastaan priima kuntoset ja suorat/ehjät. Ja vielä pitäs olla tubeless ready. Edullisemman pään kiekkoja mieluusti mut silti laadukkaat. Hinta: 0-300€ Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydet yv.
  3. Merkki: Garmin Malli: tai stages Lyhyt kuvaus: Wattipolkimet/kammet 172,5 Kuvaus: Jos jollain on jäänyt ylimääräseksi niin ostetaan hyväkuntoiset garmin vector polkimet tai stages kampi/kammet. 6800 gen3 ois osuvin mut muutkin voi käydä. Mieluummin edullisemman pään vaihtoehtoja. Hinta: 0-300€ Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydet yv:llä.
  4. Moi, Jos jollain on jäänyt ylimääräseksi otsikon mukanen satula ja haluaa siitä järkevään hintaan luopua niin oisin kiinnostunut. Musta tai musta/pun väri, ei valkosta. Ainoastaan priima kuntoset kelpaa. Yhteys Yv:llä.
  5. Myydään suoraan ajosta otsikon mukainen noin 1500-2000km ajettu kiekkosetti michelin pro4 endurance (28mm) renkailla. Shimano 11spd vapari. Kiekot on suorat ja toimivat ja renkaillakin viellä ajaa. Kaupat mieluiten kasvotusten. Hintapyyntö: 100 Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: Yv
  6. Kuvaus: Myydään lähes uuden veroiset shimanon huippu kengät. 3 lyhyttä maantie lenkkiä testattu ja todettu aavistuksen pieniksi. Paikat spd klosseille. Koko (lisää myös otsikkoon): 45 Hintapyyntö: 120 Paikkakunta: Vantaa / Nurmijärvi Yhteydenottotapa: yv
  7. Kuvaus: Pari kk syksyllä pyörässä kiinni ollut langaton perus mittari. Täysin toimiva ja hyvässä kunnossa. Hintapyyntö: 20€ + mahdolliset postit. Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: yksityisviesti
  8. Kuvaus: Myydään hyvässä kunnossa oleva otsikon mukanen penkki. Ajettu syksyllä noin 200km. Leveys 143mm. Hintapyyntö: 70€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: yksityisviesti.
  9. Ok. Mielellään kaupat ainoastaan kasvotusten kun tossa lähettelyssä on aina riskinsä.
×
×
  • Luo uusi...