Jump to content

ollihoo

Jäsen
  • Viestit

    60
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän ollihoo kaikki viestit

  1. ollihoo

    --

    Voisiko ylläpito puuttua tähän hinnoitteluun? Tyyppi editoi edellisiä uppauksia aina uuden uppauksen myötä. Tämä on laskujeni mukaan ainakin viides kerta kun ilmoitusta upataan tekstillä hinta nyt vain 1997e. Mutta edelliset upit on editoitu. Tämä antaa palstaa vakituisesti seuraamattomalle oletuksen että hinta olisi oikeasti laskenut uusimman upin myötä. Ja sellaisille ihmisille näitä mielestäni koitetaan myydä. Ei kukaan tällä palstalla vakituisesti roikkuva osta tältä tyypiltä mitään. Ja ylläoleva koskee kaikkia nimimerkin ilmoituksia, ei pelkästään tätä myyntiartikkelia.
  2. ollihoo

    O: 27,2mm tolppa

    Tollanen ois jouten http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/30299-Vaihdan-27.2-setback-tolppa-suoraan-vastaavaan
  3. Uusi myyntipakkauksessa oleva otsikon mukainen kypärä. Valkea. Koko L. Hintapyyntö: 70+ mahd. pk:t Kuopiossa. Nol-viis-nol 34o2113
  4. Moi! Kiinnostasko vaihdossa käyttämätön/uusi myyntipakkauksessa oleva Specialized Tactic2-kypärä? L-koko. Yv:llä vaik vastaile. Olli
  5. ollihoo

    Myyty

    Laitoin mailia!
  6. Ok. Onko laittaa linkkiä kyseisiin osiin? En pikaisella guuglailulla löytäny. Olisin kyllä kiinnostunut tolpasta.
  7. No nyt fillari-lehden foorumin seuraava siirto nähty. Ylläpidon vastaus käyttäjäpalautteeseen oli hv ja kvg. Eli jos Sulo Vilen saa värkättyä Fillaritori.comille rinnakkais foorumin pyöräilykeskustelulle nii uskon että tulisi tarpeeseen. F-lehden keskusteluihin voi sit tökkiä linkkiä uuden foorumin samaa aihetta koskeviin ketjuihin. Toteutuupahan F-lehden foorumin ylläpidon suurin haave, tietokanta ei varmasti kuormitu ku kukaan ei enää vieraile siellä. Kyseisen foorumin ylläpidolla on sama asenne ku suomalaisessa tienpidossa, jos tiestö kuluu, nii ei korjata vaan laitetaan alhasempi nopeusrajotus ja varotuskyltti.
  8. ollihoo

    Trek Enduro Series 2014

    DeeHoo miehii keulil. Kertooko se jottain lajin nykyisestä olemuksesta?
  9. Poisti mahdollisuuden "uudet viestit"- listauksen käyttämiseen. Sekä nettiversioissa että Tapatalkissa. Lisäksi foorumin "haku"- toiminto on poistettu. Ja ylläpito ei ole esittänyt vastausta käyttäjäkunnan kyselyyn kyseiste ominaisuuksien poistosta ja pysyvyydestä. Tällä hetkellä hyvin kelvoton foorumi omaan käyttötarkoitukseensa. Siksi tämä topiikki.
  10. Totta tuoki. Oudon radiohiljaisuuden ovat valinneet. Luulis jonkun sieltä ylläpidosta kommentoivan asiaa.
  11. Kyllähän se oma sivustokin voisi tulla kyseeseen.
  12. Sellaista mietiskelin että olisiko pyöräilijöiden järkevää siirtyä käyttämään tätä fillaritori.com sivustoa keskustelupalstanaan? Moni varmaan huomasi mitä ylläpito teki fillarifoorumi.fi käytettävyydelle, itsellä ainakin aika paska fiilis tuli, kun sivuston lukeminen hankaloitu roppakaupalla. Eikä ylläpitäjillä ko asiassa ole kiinnostusta käyttäjien mielipiteen huomioimiseen.
×
×
  • Luo uusi...