Jump to content

casanova

Jäsen
  • Viestit

    110
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän casanova kaikki viestit

  1. Merkki: Schwalbe Malli: Marathon Plus Lyhyt kuvaus: renkaat 37-622 Kuvaus: Käyttämätön pari liki tuhoutumattomia renkaita jouten. Kohta sitä sepeliä taas jaetaan! Merkintöjen mukaan tuumakoko 28x1.40 tai vaihtoehtoisesti 37-622 / 700x35C. E-Bike ready 50 km/h. Myydään yhdessä (hinta parista). Osta pois. Mieluiten nouto Helsingin Oulunkylästä. Kulkevat tarvittaessa mukana Porvoon suuntaan. Tarkemmat speksit esim. tuolta: https://www.bike24.com/p265567.html?sku=256483 Hinta: € 25 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä alkuun.
  2. Nosto. Siellähän tämä laatikko on yhä komeron perukoilla.
  3. Merkki: Giro Malli: Quarter FS -kypärä Lyhyt kuvaus: valkoinen, L-koko (59-63) Kuvaus: Uusi ja käyttämätön kelpo kypärä hyvään hintaan. Metriäkään ei tämä päässä ole ajettu. Alkuperäinen pakkaus tallessa ja muovit ym. ovat vielä paikoillaan. Kypärä on ostettu jo hyvän aikaa sitten ja unohdettu palauttaa ajoissa nettikauppaan. Väri valkoinen. Koko L (59-63 cm). Lisätietoja: https://www.bikester.fi/giro-quarter-fs-pyorailykypara-M106066.html Mieluiten kaupat kasvotusten Helsingin Oulunkylässä. Myös postitus ostajan riskillä ja kustannuksella mahdollinen, jos noutavaa ostajaa ei ilmaannu. Hinta: 20 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä alkuun.
  4. Merkki: Islabikes Malli: Beinn Lyhyt kuvaus: punainen lastenpyörä Rungon koko: 20s Kuvaus: Myydään tarpeettomana kelpo lastenpyörä, josta omat pojat ovat jo kasvaneet ohi. Sopii lapsen koosta riippuen parhaiten noin viiden-kuuden vanhalle. Väri on punainen eli se kaikkein nopein. Ostettu meidän talouteemme käytettynä. Yhteensä tämä pyörä on ollut neljän lapsen käytössä, mikä näkyy rungossa ym. normaaleina käytön jälkinä. Pyörää on pesty ja huollettu säännöllisesti sekä säilytetty kuivassa/sisällä. Mukaan: - kuusi varasisuria (20" presta, ei löydy joka marketista) - alkuperäiset käsin avattavat pikalinkut - halutessasi U-lukko yhdellä avaimella Tämä Isla on malliltaan Beinn 20 small, joka vanhempi malli nykyisistä Beinn-pyöristä: https://www.islabikes.co.uk/collections/kids-junior-lightweight-multi-purpose-bikes Vain nouto Helsingin Oulunkylästä. Hinta: 250 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä alkuun.
  5. Merkki: SRAM Malli: Force 1 Lyhyt kuvaus: kammet 175 mm Kuvaus: Itselleni ylimääräinen SRAMin kampisetti 44-hampaisella rattaalla joutaa myyntiin. Kunto hyvä, joskin joitakin kolhuja kampien päissä näkyy jne. Ensisijaisesti nouto Oulunkylästä. Jos noutavaa ostajaa ei löydy, voin myös lähettää. Hinta: 100 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä alkuun.
  6. Merkki: Ortler Malli: napavaihteinen kaupunkipyörä Lyhyt kuvaus: napadynamolla Rungon koko: 60 Kuvaus: Minulle tarpeeton, edullinen, musta, napavaihteinen ja napadynamolla + valoilla varustettu kaupunkipyörä nyt kaupan. Arvioisin sopivan kokoiseksi noin 180-190-senttisille. Mittasin vaakaputken pituudeksi (c-c) n. 565 mm ja pystyputken (c-t) n. 600 mm - vastaa löytämääni geometriataulukkoa. Pyörä on käyttämätön, kokoamaton ja yhä paketissaan. Sisällön saa luonnollisesti tarkastaa ja vaikka koota paikan päällä pyörän ajoon. Ei takuuta, ei palautusmahdollisuutta. Vain nouto Helsingin Oulunkylästä. Hinta: 300 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä alkuun
  7. casanova

    Kehitysehdotukset

    Juuri näin. Kunkin nimimerkin saama palaute on helposti nähtävillä, mutta edistäisi varmasti palautteiden antamista, jos tämä toimisi niin, että nimimerkki A saisi foorumille saapuessaan viestin, että "Nimimerkki B antoi sinulle palautteen" sisältäen linkin, josta pääsisi suoraan naputtamaan vastavuoroisen palautteen. Aika monta kertaa olen itsekin antanut palautteen, mutta vastapuoli ei ole näin muistanut, osannut tai jaksanut tehdä. Valitettavasti sama on varmasti käynyt myös toisin päin.
×
×
  • Luo uusi...