Jump to content

niklasastala

Jäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

696 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Hakusessa olisi simppeli droppitanko, joka sopii singlespeed pyörään. Ohessa kuva, joka antaa osviittaa minkälaista droppitankoa hakusessa. Kuvassa olevaa teippiä ei tarvitse olla. Hintapyyntö: Mitään hervottomia hintoja en ala maksamaan. Paikkakunta: Espoo, Uusimaa. Pitäkää tämä mielessä kun tarjoilette, en ole matkaamassa pitkiä matkoja. Yhteydenottotapa: Tarjoilkaa täällä tai lähettäkää YV:tä. Tarkastan viestit lähes päivittäin.
  2. niklasastala

    POISTAKAA

    Vielä olisi tarkotus ostaa pyörä.
  3. Minkäs kokoiselle henkilölle tarkoitettu?
  4. Onko pyörä missä kunnossa nykyään? Milloin viimeksi huollettu? Onko mitään vikoja tai korjattavaa? Entä sitten maksaminen? Pitääkö maksaa ennen lähetystä, lähetyksen aikana vai kelpaako lähetyksen saavuttua?
  5. niklasastala

    VOI POISTAA!

    Mitä olen tässä nyt viime viikon kattellu tarjolla olevia pyöriä, niin kyllä siellä pari parempaa on 1000e tai alle, joten 1050e heikompitasoisesta (ainakin omasta mielestä) ei oikein toimi. Muutenkin odottelen vielä lisää tarjouksia. Terveisin, Niklas
  6. niklasastala

    VOI POISTAA!

    Vähän uudempaa olisi haussa. Ja niin kuin sanoin kuvauksessa, pyörän tulisi olla huollettu ja korjattu ennen kuin ostaisin, sillä näin saisin täydellisen kuvan pyörän todellisesta kunnosta. Terveisin, Niklas
  7. Kuvaus: Ostetaan hyväkuntoinen ja mieluiten uudenveroinen freeride pyörä. Pyörän tulisi olla hiljattain tarkastettu ja huollettu, jotta kaikki viat olisi korjattu jo ennen ostoa. Ei huvittaisi lähteä kulutaamaan lisää rahaa pyörän korjaamiseen. Hakusessa olisi 186 senttiselle sopiva pyörä, joten pyörän tulisi olla kokoa M tai L, tuumissa mahdollisesti 17" paikkeilla. Aloittelen vasta freeride pyöräilyä, joten ellet hintaa suostu pudottamaan hintapyynnön kohdalle, niin ammattilaispyöriä on turha tarjoilla. Hintapyyntö: Maksimissaan 1000e Paikkakunta: Espoo, Uusimaa. Ottakaa huomioon, sillä en lähde pitkiä matkoja pyörää hakemaan. Yhteydenottotapa: Tarjoilkaa täällä, käyn täällä kerran päivässä. YV:kin voi lähettää.
  8. Hey, Is the bike still for sale? PS. I also speak Finnish.
×
×
  • Luo uusi...