Jump to content

Raikke

Jäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

864 profiilin katselua
  1. Nosto ja hinnan tarkastus...ostakaa hyvä pyörä lojumasta pois...kaipaa ajoa!
  2. Kuvaus: Myynnissä Felt f5x. Tehdasspeksien mukainen lukuunottamatta: -Ritchey kuitutolppa, alkuperäinen alu Felt mukaan -Deda 110mm kannatin -Kenda Happy Medium uudehkot semi-slicks gummit Sram Rival vaihdelaatikko ja Avid mekaaniset levyt Ashiman roottoreilla XT-pedaalit Mukaan alkuperäiset Vittoria Cross Pro cyclokumit(n.70%) ja Continental 28mm maantiekumit(uudenveroiset). Ajeltu maltillisesti hiihtotreenin ja painonnoston lomassa, taloudessa on ollut ja on muitakin fillareita joten kaikki ajelu ei ole kohdistunut tähän yksilöön. Takakiekosta mennyt yksi pinna poikki, korjattu. Hyvä pyörä. Kaupat mieluiten kasvotusten vaikkapa 100km säteellä pk-seudusta?? Kuitit löytyy. Cycle- Center Hesari 10/2013. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  3. Raikke

    Poistettu myynnistä

    Nostoo....saa tarjota.....vaihdossa voin ottaa Leokon painonnostolevyjä, tankoa jne...
  4. Raikke

    Poistettu myynnistä

    Nostellaan kun tuota energiaa ei tunnu vieläkään löytyvän pyöräilyyn.....
  5. Kuvaus: Myydään LX/XT voimansiirtoa joka ollut noin 2kk kiinni hiekkatiepyörässä(1X9 vaihteistona) ja ajettu noin 250km. Osa osista on täysin uusia. -LX kammet, 175mm, 1X36h ratas ja joku alusuojarinkula kiinni -Shimano keskiö, kierteellinen,ulkopuolisilla laakerikupeilla -42h,32h ja 22h rattaat eteen LX, uudet -XT 9-v takavaihtaja -LX etuvaihtaja 3-v, pantakiinnitys, uusi -LX takavaihtajan liipasin 9-v -LX etuvaihtaja liipasin 3-v, uusi -takapakka 11-32 9-v vissiin Deore -Shimano ketju 9-v, uusi Hintapyyntö: ja mahdolliset lähetyskulut päälle Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa:
  6. Kuvaus: Karpoonirunkoinen cyclocross Feltti myynnissä...koko 55cm sloopattu,M/L, vaakaputki efektiivisenä 56cm.Onpi Avidin levyjarruilla ja Sram Rival vaihdelaatikolla.Käytännössä uuttavastaavassa kunnossa.Innokkaimmat löytävät kuvia ja geometriaa googlettamalla, täysin 2014 mallin mukainen seuraavin muutoksin: -Ritchey carbon satulatolppa(alkuperäinen alu Felt mukaan) -Deda hieno ja kevyt 110mm stemmi(alkuperäistä ei ole) -28mm Contin maantiekumit(yksi 110km lenkki ajettu) -XT-pedaalit -mukaan Vittoria XL cross kumit, n.70%kuviosta jäljellä, ei rengasrikkoja -mukaan Kenda Happy Medium kumit, ajettu n.100km Kaupat kasvotusten käteisellä, ei vaihtoa.Pyörä ostettu syksyllä-13 Hesarin Cycle-Centeristä Kannon Tomilta.Myydään pysyväksi muodostuneen energiavajauksen vuoksi. Hintapyyntö: Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa:
  7. Nostetaan. Runkopuolella myydään m-kokoa runkosettinä josta löytyy kuva. Tämä siis koko L.
  8. Nosto ja hinnan tiputus -100e tai XT-kiekkosetti kaupanpäälle...pelkät kiekot pikalinkuilla.
  9. Moikka, mulla on fillaritorissa myynnissä 19" hiilarijäykkäperä....ilmoitus taisi olla 3.sivulla tänään 15.6. Pyörä Vantaalla.Terv. Raikke
  10. Ups ja lisätään mahdollinen vaihto kilpuriin kokoluokassa L eli 56-59cm. Väliraha tapauskohtaisesti...myös vanhemmat kilpurit kiinnostavat ei tarvitse olla mikään 5000e tykki kun jalat eivät lunasta tommoisten vaatimaa vauhtia...vaihdossa käyvät myös Leokon ym. täysikokoiset painonnostolevyt!!! Niin ja pyörästä saa myös tarjota.
  11. Moi, mulla olis jouten käytännössä uusi vm.2013 Nishiki SLD hybridi koko L. Lokasuojat ja pakkari, mekaaniset levyjarrut, valkoinen runko. Hp.480e, soittele 0405411117.
  12. Kuvaus: Myydään Full-Dynamix Predator hiilikuiturunkoinen jäykkäperä 29er. Rungon valmistusmaa on Italia, sama paja valmistaa Battaglin maantierunkoja, siis ei mikään taiwanin ihme.Rungon väri mattamusta valkoisin logoin ja koko L 19". Suoralla kaulaputkella, 9mm pikalinkuille.Keula on Rokkarin Reba RL kaukolukituksella, osasarja Sram X0 2x10 gripshifteillä(etuvaihtaja Sram XX) ja jarruina Formula R1 ,levyt XTR160mm&140mm.Eturattaat 42/28 ja kammet 175mm.Kiekkoina ZTR Crestit, DT Swiss 190 navoilla joissa keraamiset laakerit, päällä litkutetut Maxxis Crossmarkit.Ohjaamo on kuitusekoite Pazzaz 90mm, Ritchey alutanko 680mm ja Deda Elementi 350mm kuitutolppa vanhalla Marco satulalla.Pyörä kasattu keväällä 2013, olen ostanut tämän vempaimen syyskesällä 2013, kokonaisuutena ajettu aivan liian vähän. Pieniä käytönjälkiä ja pinttynyttä likaa löytyy, mutta en veloita niistä erikseen. Alle 10kg XC kisapeli oikean ajoasenteen omaavalle hepulle. Oma ajelu on pappapyörittelyä metsässä alurunkoisella täpärillä ja työmatkaa cc pyörällä, joten tämä jäi vähän orvoksi. Vaihdossa kelpaa omakotitalo ym. arvokasta, rahalla pyörän saa helpommin...1900e. Kuvia kännykkään ja kaupat mieluiten kasvotusten, voin tuoda näytille noin 50km säteellä Vantaan Tikkurilasta.Pikkulisähinnasta mukaan uudenkarheat Shimano XT kiekot!! Hintapyyntö: 1750e` Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: [email protected] , 0405411117 , privat
×
×
  • Luo uusi...