Jump to content

GPS

Jäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 373 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Alexrims CXD26 700c cyclo / gravel kiekot. Alle 1000 kilometriä ajetut, mutta takanavan laakeripesän pinnoitteet kuluneet rikki, eli takanapa pitää joko uusia tai hioa pinnoitteet pois. Etunapa toimii hienosti. Shimano kasetille, 6 pultti levylle ja pikalinkku. Hintapyyntö: Pullo viiniä, tai muuta vastaavaa. Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  2. Kuvaus: GT Peace Tour matka- / retkipyörä. Runko Reynolds 520 terästä. Rungon koko M, pystyputki 54cm. Pyörä on ensisijaisesti suunnattu matkakäyttöön, eli runko ja kiekot mitoitettu kestämään lastaamista, mutta toimii takuulla myös muussa käytössä. Rungossa erinomaiset kiinnikkeet tavaratelineille ja lokasuojille. Kiinni täyspitkät lokasuojat ja tavarateline takana. Haarukoissa tilaa isommallakin ilmatilalla varustetuille renkaille.Akseliväli pitkä, ohjaus rauhallinen ja todella vakaa ajettava myös kuormattuna. Shimano 3 x 9 vaihteisto tangonpäävaihtajilla ja Avid BB7 levyjarrut. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M, pystyputki 54cm, vaakaputki 57cm. Hintapyyntö: 390 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Yhteydenottotapa:
  3. Kuvaus: Kuvan erittäin siisti ja todella vähän ajettu Gravel Grinder. Sram apex 1x11 vaihteet ja hydrauliset levyjarrut. Tilaa todella isoille renkaille, nyt alla 47mm Scwalben nappularenkaat ja kiinteät lokasuojat. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 54 Hintapyyntö: 700 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Yhteydenottotapa:
  4. Kuvaus: 155mm Hintapyyntö: 50 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  5. Kuvaus: siisti ja vähän ajettu, 138mm Hintapyyntö: 40 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  6. Toinen jakkara myyty, toinen vielä tarjolla.
  7. Kuvaus: 2 kappaletta Selle Italia SLC satulaa. Ehjiä ja suht siistissä kunnossa. Hintapyyntö: 50e / kpl Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  8. Kuvaus: Ostetaan joko jäykkä tai lyhytjoustoinen etuhaarukka juniorin pyörään. Nouto pk seudulta. Hinta maks 50e. Paikkakunta: Hki Yhteydenottotapa: 044 5011888
  9. Kuvaus: Käyttämättä jääneet Fulcrumin kiekot vannejarruille. Shimano 9-11s yhteensopiva. Hintapyyntö: 150 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  10. Nostellaan. Nyt tästä vakaa ja toimiva maantiepyörä osasarjan hinnalla!
  11. Kuvaus: Melkein ajamatta jäänyt Planet X RT58 maantiepyörä. 180 Senttisen kuskin käytöstä. Täydellinen 11s Shimano 105 osasarja. Kiekot Shimano RS31. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L Hintapyyntö: 525 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Yhteydenottotapa:
  12. Kuvaus: Ajamattomat kiekot. Pikalinkku, 6 pultti levyjarrukiinnitys. Ostettu Saksasta alle kuukausi takaperin, myyntiin suunnitelmien muututtua. Hintapyyntö: 300 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  13. Kuvaus: Adidas Evil Eye ajolasit kaksilla linssillä. Mahdollisuus käyttää silmälasisovitetta. Pieniä käytön jälkiä, mutta toimivat kuitenkin. Hintapyyntö: 30 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...