Jump to content

MYYTY Bianchi 61x59 MYYTY


matoleka

Recommended Posts

sekalaisia%202012%20013.JPG?img=thumb280nocrop&hash=e5fc4)

Käyttökunnostettu vanha mutta suht hyväkuntoinen Biachin kilpuri -70- 80 lukujen taitteesta. Tarkkaa ikää ja mallia hankala arvioida koska rungossa ei ole Bianchi tarrojen ja runkonumeron lisäksi muita merkintöjä.

Pyörä ei ole alkuperäinen eikä edes erityisen tarkasti puunattu vaan ainoastaan laitettu ajokuntoon vaihtamalla joitain kulutusosia uusiin, esim. vaijerit ja ketju. Rungon maali näyttää alkuperäiseltä, höystettynä muutamilla ruostetäplillä mutta ei kuitenkaan lommoilla. Jarrukahvat on vaihdettu Tektroihin jotta kahvaotteella ajaminen olisi helpompaa. Alkuperäiset kahvat saa mukaan jos ostaja haluaa.

Kiekoissa(Ambrossio/Mavic) pientä heittoa mutta ei ajoa haittaavaa, renkaissakin on pintaa. Runkoon mahtuu melko leveät nakit pyörimään ( 32-35mm, kokeiltu on.) Laakereita ei ole käyty läpi mutta kaikki pyörii nätisti.

Vaihteisto on sekoitus Ofmegaa ja Campagnoloa.

Pyörä soveltuu mielestäni 185cm ja pitemmälle polkijalle(61x59 c-c).

Hieman isompi kuva löytyy täällä http://flysurfer.kuvat.fi/#/kuvat/sekalaisia+2012+013.JPG Pahoittelut huonoista kuvista, parempia en onnistunut tähän liittämään mutta sähköpostilla saa.

MYYTY hp. olisi 200€+ matkahuolto tai posti. Ja pyörä Imatralla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...