Jump to content

M: Vanha Tunturi Peto


sanja

Recommended Posts

Ihan huippuhieno ja vanaha Tunturin Peto myynnissä!

En luopuisi tästä jos en olisi aivan käsi kunnostushommissa ja vaikka tämä rämisee ja paukkuu ajaessa niin olen käyttänyt tähän asti ihan hyvillä mielin (tällanen hipinretku ku oon niin ei oo niin nuukaa). Nyt luovutan kuitenkin ja myyn eteenpäin jollekin joka osaa ainakin kumin paikata koska kävi tossa tovi sitten niin "onnellisesti" että yks aamu töihin lähtiessä vanne paukku asvalttiin joten pyörä jäi nököttämään tohon bussipysäkkiä vasten. Täsä todistusaineistoa:

img0640km.jpg

Pyörä on siis vanha ja ihan on sen näköinenkin! Ruostetta löytyy ja reippaasti ja joku entisistä omistajista on sitä hienosti (lue: rumasti) yrittänyt ohjaustangosta peitelläkin sprayaamalla mutta muuten on alkuperäset maalit tallella. Runkoon on maalattu numero 11. joten mahtaakohan olla että tällä on ajettu joskus iha kilipaaki, josain lehemänpaskojärven ympäriajoissa tieten koska pohojammaalta tämän toin mukanani etelään muuttaessani.

Takalokarisa on aivan älyttömän hieno Peto-varotusmerkkikin nii että tietää jotta millanen peli siinä kulukee jo ihan takana tulijatkin! Tällähän jää kyllä heleposti hitahammat jäläkeen!

img0314ep.jpg

Niijoo. Polokimet on eriparia (toinen musta ja toinen valakonen) ja renkaat tuskin on alkuperäset mutta vanahat neki, sen verran hauraan näköset kumit ainaki!

Mikäli jotaki olennaista jäi kertomatta tai haluat tehä tarjouksenn nii laitappa sähköpostia:

sanja.kannus (ät) gmail.com lähtee sille joka sitä eniten haluaa! Toivottavasti saa ansaitsemansa hyvän kojin!

Menopeli on Riihimäellä ja täältä noudettavissa. Toki voin lähettää myös matkahuollon kautta ostajan piikkiin mikäli hän niin toivoo, kokemusta ei tuollaisesta ole mutta mielellään kokeilen kaikkea uutta! Eli otappa yhteyttä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...