Jump to content

MYYTY * Emäputken adapteri 1.5" -> 1.1/8" * MYYTY


tune

Recommended Posts

Eli myydään uusi ja käyttämätön emäputken adapteri, jolla 1.5" rungon emäputkeen voidaan sovittaa 1.1/8" kaulaputkelle ja emäputkelle tarkoitettu ohjainlaakeri. Kätevä esim. jos halutaan 1.5" rungon emäputkeen saada sovitettua keula joka on varustettu kartiomallisella (tapered) kaulaputkella. Tai vaikka kartiomalliseen emäputkeen 1.1/8" kaulaputkella varustettua keulaa laittaessa. "Kutistaa" siis emäputken kokoa pienemmäksi pienemmille 1.1/8" ohjainlaakereille ja keulan kaulaputkille sopivaksi. Materiaali mustaksi anodisoitua alumiinia ja adapterin reunan korkeus vain 1,3 mm (ei siis juurikaan kasvata emäputken pituutta). Myynnin syynä se että adapterit tuli kahden adapterin paketissa ja itsellä tarvetta oli vain toiselle. H. 15 euroa.

adapterf.th.jpg

Adapterin myyntikunto on siis kuvan mukainen ja sijainti Länsi-Helsinki. Nouto on suositeltavaa, mutta postitus onnistuu kunhan ostaja maksaa postikulut ja tavaran hinnan etukäteen.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: tune.pl (at) gmail.com

Vaihdossa voi tarjota:

- Leveä ohjaustanko nousulla, kiinnityskohdan halkaisija 25.4 mm tai mahdollisesti voi tarjota isompaa tankoa lyhyen 1.1/8" kaulaputkelle sopivan stemmin kanssa hinnasta/vaihtokaupasta riippuen.

- Fox ilmakannu, 200 mm (7.875") silmävälille ja 50 mm (2.0") tai 57 mm (2.25") iskunpituuksiselle iskarille (molemmissa samanlainen ilmakannu) sillä pienemmällä ilmatilavuudella. Kunnon tulee olla siedettävä eli ei lommoja, ei naarmuja kannun sisäpinnalla (ulkopuolella saa jotain kosmeettista jälkeä olla), eikä pettäneitä tiivisteiden väliseiniä ja niin edelleen...

Katsotaan vaihtojen sopivuus jne. tapauskohtaisesti. Vaihdot ainoastaan tapaamalla/noudolla (ei postilla).

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...