Jump to content

MYYTY* Cannondale Chase 2 (M-koko, alumiinirunko) *MYYTY


tune

Recommended Posts

Hyväkuntoinen ja erittäin laadukas (hiotut hitsaussaumat ja muutenkin erittäin hyvä työstön/kasauksen jälki jne.) USA:ssa käsityönä tehty mattamusta 2004 vuoden Cannondale Chase 2 alumiinirunko medium-kokoisena. Olen ko. rungon ainoa omistaja, jopa pyörän ostokuitti on vielä tallessa. Rungolla ei ole ajettu moneen vuoteen, johtuen ko. rungon jäämisestä lähinnä varaston seinälle roikkumaan, kun siirsin osat toiseen runkoon omien ajojen suuntautuessa aikoinaan enemmänkin kevyempään poluilla ajoon (joten kunto on sen mukainen). Rungosta löytyy muutama pieni vaijerin hankauma ja muutama ketjun jälki, muutoin erittäin hyvässä kunnossa ja rakenteelliseseti ei mitään sanottavaa (ei kolhuja tai murtumia jne.). Runkoon sopii 1.1/8" tai 1.5" tai kartiomallisilla (tapered) kaulaputkilla varustetut keulat ohjainlaakerista riippuen. Rungosta löytyy ISCG-kiinnikkeet ohjuria varten ja takahaarukasta löytyy tilaa oman kokemuksen mukaan ainakin 2.5" leveille renkaille.

Mukaan saa rungon (vaihtajan korvakkeineen ja letkun/vaijerin kiinnikkeineen) lisäksi FSA:n ohjainlaakerin (1.1/8" kaulaputkellisille keuloille), satulatolpan kiristimen, neopreenisen ketjusuojan ja pyörän ostokuitin. Lisätiedot ja kuva alkuperäisestä kokoonpanosta täältä:

- Leveä ohjaustanko nousulla, kiinnityskohdan halkaisija 25.4 mm tai mahdollisesti voi tarjota isompaa tankoa lyhyen 1.1/8" kaulaputkelle sopivan stemmin kanssa hinnasta/vaihtokaupasta riippuen.

- Jarruadapteri 203 mm levylle, Post mount to Post mount kiinnityksillä.

- Fox ilmakannu, 200 mm (7.875") silmävälille ja 50 mm (2.0") tai 57 mm (2.25") iskunpituuksiselle iskarille (molemmissa samanlainen ilmakannu) sillä pienemmällä ilmatilavuudella. Kunnon tulee olla siedettävä eli ei lommoja, ei naarmuja kannun sisäpinnalla (ulkopuolella saa jotain kosmeettista jälkeä olla), eikä pettäneitä tiivisteiden väliseiniä ja niin edelleen...

Katsotaan vaihtojen sopivuus jne. tapauskohtaisesti. Vaihdot ainoastaan tapaamalla/noudolla (ei postilla).

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...