Jump to content

MYYTY - Canyon Ultimate CF SL 2014, M, Vantaa


jmmaki

Recommended Posts

Kuvaus: Myydään hyvin pidetty Canyon Ultimate CF SL 2014. Tästä kevyt (kokoonpanon paino n. 7,1 kg) ja jäykkä runko loppukesän ajoIhin. Pyörällä on kilometrejä takana 12 tkm. Muutamia pieniä käytön jälkiä löytyy, mutta yleisilme ja toiminta on moitteetonta. Ei ole kaaduttu. Myydään uuden sähkövaihteisen Aeroadin tieltä pois. Tarkemmat speksit Canyonin sivuilta: https://www.canyon.com/fi/road/ultimate/ultimate-cf-sl-9-0.html. Tämän vuoden malleista poiketen tässä on Ritcheyn kevyempi stemmi ja tanko. Stemmi on 11 cm, voin vaihtaa tilalle myös Giantin 10 cm stemmin. 

 

Kiekoilla ja takapakalla on ajettu n. 5 tkm ja näillä ketjuilla tämä kausi, n. 2 tkm. Ketjut on pidetty puhtaina ja vaihdettu ajoissa, joten eturattaat ja takapakka on ovat kilometreihin nähden hyvässä kunnossa ja niillä ajettaneen vielä 5-10 tkm. Pyörässä ajamattomat Mavicin renkaat (edessä 23 mm ja takana 25 mm, ao. kuvassa vielä vanhat kuluneet renkaat), lisäksi mukaan uudet Dura-Acen vaihdevaijerit ja kuoret ja Fizikin tankoteipit. Muoks: kuoret olivatkin menneet krossariin keväthuollon yhteydessä.

 

Rungon koko: M, sopii Canyonin mukaan 177-182 cm kuskeille (itse olen 183,5 cm ja ollut oikein sopiva , joten mieltymysten mukaan kelpaa myös vähän pitemmille tai lyhyemmille kuskeille)

Hintapyyntö: 

Paikkakunta: Vantaa 

Yhteydenottotapa: jmmaki miukumauku live.com tai viesti Torin kautta.

thumbnail_IMG_2410.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...