Jump to content

MYYTY - Upea Whistle Modoc maantiepyörä, koko 54, Helsinki


WhistleModoc

Recommended Posts

Kuvaus: 

Myynnissä nyt vaimon Chebicistä hankittu legendaarisen Vesa Rautun kasaama Whistle Modoc maantiepyörä. Runko on alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua. Whistle on hieman tuntemattomampi italialainen pyörävalmistaja, joten samanlaista pyörää tuskin tulee kadulla vastaan. Rungon alaputkessa on käytetty todella tyylikästä hieman kulmikasta muotoilua, joten pyörä erottuu edukseen muihin alumiinirunkoisiin verrattuna!

Pyörässä on käytetty sekä Shimanon Tiagra että 105 osasarjaa (jarrut 105, vaihtajat ja kahvat Tiagraa, kampi Campagnolo Mirage). Stemmi on vaihdettu Specializedin 75mm stemmiin.

Kiekot Shimano RS30, joissa Vittoria Rubino Pro renkaat. Satula erittäin mukava PRO Falcon, mutta jos ei sovi ostajan hanurille niin saa toki mukaan alkuperäisen Ritchey satulan. Pyörässä on tällä hetkellä kiinni Shimanon SPD polkimet ja Cateye Micro Wireless tietokone (mittaa nopeuden ja matkan), joista voidaan neuvotella jos kaupat siitä jää kiinni. Pyörässä on myös kuvassa näkyvät erittäin kevyet hiilikuitu-juomapullotelineet, jotka voidaan antaa mukaan mukavalle ostajalle :)

Pyörää on huollettu säännöllisesti pyöräliikkeessä, viimeisin huolto viime kesänä.

Rungon koko: Istuinputki 54cm (C-T mitta, C-C mitta on 49cm). Vaakaputki 55cm. Pyörä sopii varmaankin noin 165-180cm pitkälle, testaamalla selviää varmasti!

Hintapyyntö: 600e

 

 

1.jpg

2.jpg

2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...