Jump to content

MYYTY - Kona Jake 24 -cyclocross/maantiepyörä, Oulu


mercury

Recommended Posts

 

Myydään lasten cyclocross/maantiepyörä Kona Jake 24. Sopii hieman yli 120-senttisestä lähemmäs 150 cm mittaan asti. Meidän kuski on vasta reilu 140-senttinen, mutta isommalla pyörällä ajettuaan ei enää välitä tästä. 

 

Tarkemmat tiedot: http://2k12.konaworld.com/kids.cfm?content=jake_2-4

 

Kunto on teknisesti oikein hyvä, mutta suunnilleen tai ehkä hieman reilun tuhannen kilometrin jälkeen pojalla olleessa pyörässä on hankaumia, naarmuja ja jokunen maalichippi. Lommoja tai pahoja skraduja ei ole tullut. Pyörä ei ole kuitenkaan ollut kilpakäytössä.

 

Pyörässä on kuvissa pidempi stemmi, mutta vaihdan myydessä tilalle alkuperäisen. Kuvat on muutenkin otettu suoraan ajosta, eli pyörä siistitään vielä.

 

Asennettuna on lisäjarrukahvat ja niiden laittamisen yhteydessä tankoteippi vaihtui mustaan, kun valkoinen ei tahtonut pitää väriään kovin hyvin. Lisäjarrukahvat auttoivat kuskia pienempänä tottumaan hieman helpommin droppitangolliseen pyörään, ja olivat ihan kätevät iso reppu selässä ajaessa. Pienikätisen voi aluksi olla hankalaa yltää noille briftereiden jarrukahvoille, ja niissä on tälläkin hetkellä paikallaan isoimmat säätöpalat (huppujen päiden alla olevat 5mm palat) kahvojen lähemmäksi tuomiseksi. Pienempikokoisista säätöpaloista toinen on mennyt hukkaan, mutta jos löytyy, lähetän perään. Toinen niistä on lisätarvikekuvassa mukana.

 

Renkaiden keskinappuloista on kulut melkein kokonaan pienet urat, että ei kovin paljoa. Etukiekon jarrupinta on melkein uudenveroisessa kunnossa ja takakiekossa erittäin hyvässä kunnossa.

 

Mukaan tulee myös Schwalben 47-milliset marawinterit talviajoa varten sekä niihin sopivat sisurit. Ajoa on tullut muutama sata kilometriä, kunto on erinomainen ja kaikki nastat tallella. Aika paljon alkuperäisrenkaita suuremmasta koosta huolimatta mahtuvat pyörimään ja tilaa riittää lumelle ja loskallekin, ja asentuvat ihan nätisti vanteille.

 

Mukaan tulee pyörän kuvissa näkyvä (pidempää stemmiä lukuunottamatta), nastarenkaat sisureineen, sekä lisätarvikekuvan manuaalit, takakiekon pinnojen suoja, kuvissa näkyvän etuheijastimen takakaveri, koskemattomat patterikäyttöiset möhkölamput, sekä musta ja sininen paikkamaalipullo skradujen peittelyyn.

 

Hintapyyntö: 440 euroa

Paikkakunta: Oulu

Yhteydenottotapa: yksityisviesti 

 

IMG_3947s.jpg

IMG_3948s.jpg

IMG_3967s.jpg

IMG_3964s.jpg

IMG_3978s.jpg

IMG_3980s.jpg

 

Kuvia naarmuista, maalichipeistä, ja renkaiden ja jarrupintojen kunnosta:

 

IMG_3950s.jpg

IMG_3949s.jpg

IMG_3965s.jpg

IMG_3956s.jpg

IMG_3954s.jpg

IMG_3951s.jpg

IMG_3953s.jpg

IMG_3955s.jpg

IMG_3958s.jpg

IMG_3960s.jpg

IMG_3959s.jpg

IMG_3962s.jpg

IMG_3961s.jpg

IMG_3969s.jpg

IMG_3968s.jpg

IMG_3957s.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...