Jump to content

M: Cube Reaction vm. -08, 20" **MYYTY**


timoskari

Recommended Posts

Cube Reaction vm. 2008. Runko on 20", vaihtimet: LX Deore, etuvaihtaja: SLX, takavaihtaja Deore XT, vanteet: Alexrims en24 disc, joissa navat: Deore XT ja renkaat: Schwalbe Racing Ralph/Nobby Nic, jarrut: Formula Oro k18 levyjarrut, keula: RockShock Reba (pumppaa hyvin ja myös lukitus peukalolla), tanko: Easton EA30 ja stemmi Richey wcs 4 axis, penkki: Selle Italia Trans Am. Pyörä lähtee hintaan 700e + postikulut.

Olen juuri vaihtanut pyörään takapakan ja ketjut yht. Lisäksi perushuolto on tehty syksyllä ja vielä pientä fiilausta vaihteisiin vasta äskettäin. Mitään vikaa ei ole, mutta käytetty toki on tätäkin eli pientä jälkeä havaittavissa. Pyörä on siis erittäin hyvässä kunnossa toiminnallisesti. Huolettomia kilometrejä luvassa paljon, ennen seuraavaa huoltoa. Osat ovat kaikki vähintäänkin kohtuullisen laadukkaita, joskaan ei kuitenkaan kilpa-varusteita.

Lisäksi mukaan on mahdollista saada Cube AMS -100 2010 runko halutessa 250€ lisähintaan (Myydään, myös erikseen.). Runko on samaa kokoa ja ohjainlaakeri on paikoillaan, joten pelkällä takaiskarin ostolla saa tästä erittäin helposti muutettua täpärin itselle. Koko paketin voin myydä 900e:lla…

Liittenä kuvia ja pyörähän sijaitsee Torniossa... Kuljetus matkahuollolla 30e onnistuu.

Jos kysyttävää, niin voit soitella, mailailla tai laitella viestiä...

O4O-7644952/ timo.tjaderhane (ät) suomi24.fi

Terv. Timo Tjäderhane

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...