Jump to content

Myyty!


Jovn

Recommended Posts

Siis,

Myyn pois Pinarellon 2014 Dogma maantiepyörän Sram Red sarjalla. Runko on OEM-runko eli ei originaali. Runko on pienin poikkeuksin täysin identtinen Think2 65.1 rungon kanssa. Tilattu samalta tehtaalta jossa tehdään alkuperäiset rungot mutta merkinnät puuttuvat. Halusin kokeilla että kuinka suuri ero alkuperäisellä ja OEM-rungolla on; käytössä en ole huomannut eroa. Myös työn jälki on kuin alkuperäisessä. Tilasin pyörä mattamustana "stealth" ja joistakin paikoista näkyy 3k hiilikuituverkko. Pyörän saa kivutta alle 7kg. Mukana myös sovitepalat mikäli haluat myöhemmin asentaa fillariin sähkösarjan. Haarukan putkessa säätövaraa n. 3cm. 

Koko: 55cm (176-183cm kuskille)

Osasarja: Sram Red 10spd. Edessä Rotorin q-ring 50/39 rattaat. 

Vanteet: Priimat Fulcrum Racing1 (2000km ajetut vanteet) + lähes uudet Veloflex:n avorenkaat (yksi extra Veloflex vararenkaaksi).

Muut: Kuvan satula ei tule fillarin mukaan. Tilalle saa halutessaa Selle Italian SLR satulan n. 140g. Kauppaan kuuluu myös 2 x ketjut, kuvassa näkyvät juomapullotelineet ja Zipp:n sarvet.  Kuvan polkimet eivät kuulu kauppaan ellei toisin sovita. 

Pyörällä on ajettu yksi kausi, 2000km. Osasarjalla ajettu hiukan pidempään mutta sekin on priima kunnossa. Koeajo mahdollinen. En lähde myymään osia, vanteita yms. erikseen. Välilevyongelman vuoksi myyn koko paketin kerralla.

 

 

Link to comment
Share on other sites

En halua nillittää, mutta käsittääkseni OEM tarkoittaa "original equipment manufacturer", eli että kyseessä olisi alkuperäinen tuote.

Tässä tuotteessa se ei ymmärtääkseni pidä paikkaansa, vaan kyseessä ihan rehellisesti kopiorunko, ei Pinarellon tuotantoa ollenkaan?

Eli muuttaisin maininnan OEM:n sijasta joksikin toiseksi, selvemmäksi :)

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...