Jump to content

Jovn

Jäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Focus Malli: Izalco Pro 56cm Lyhyt kuvaus: Maantiepyörä
  2. Merkki: M: Focus Izalco Pro 56cm Malli: Izalco Pro Lyhyt kuvaus: Maantiepyörä Rungon koko: 56 Kuvaus: Myydään huippukuntoinen Focus Izalco. Täysi Dura-ace sarja, vanteet Mavic ksyrium SL. Tätä pyörää on sikäli mukava myydä että se on priima kunnossa! Ajettu kuntolenkkiä n. 3000km. Vanteet luotisuorat. Myyn pyörän koska selkäni leikattiin 2019 elokuussa. Yritin aloittaa pyöräilyn uudelleen keväällä mutta kilpafillarin ajoasento ei sovi minulle enää. Saa tulla katsomaan ilman ostopaineita Vantaalle Tammistoon! Pyörä on tosiaan loistokunnossa! Hinta: €1800 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Jaska 0405o11162
  3. Kuvaus: MTB kegät + klossit Koko (lisää myös otsikkoon): n 44,5 Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Vantaa, tammisto Yhteydenottotapa: 04o5011162 Hyvässä kunnossa. Ei ole käyttöä. Nouto Tammistosta.
  4. Kuvaus: punaiset, siistit Hintapyyntö: 20 Paikkakunta: vantaa, tammisto Yhteydenottotapa: 04o5011162
  5. Jovn

    Myyty!

    Siis, Myyn pois Pinarellon 2014 Dogma maantiepyörän Sram Red sarjalla. Runko on OEM-runko eli ei originaali. Runko on pienin poikkeuksin täysin identtinen Think2 65.1 rungon kanssa. Tilattu samalta tehtaalta jossa tehdään alkuperäiset rungot mutta merkinnät puuttuvat. Halusin kokeilla että kuinka suuri ero alkuperäisellä ja OEM-rungolla on; käytössä en ole huomannut eroa. Myös työn jälki on kuin alkuperäisessä. Tilasin pyörä mattamustana "stealth" ja joistakin paikoista näkyy 3k hiilikuituverkko. Pyörän saa kivutta alle 7kg. Mukana myös sovitepalat mikäli haluat myöhemmin asentaa fillariin sähkösarjan. Haarukan putkessa säätövaraa n. 3cm. Koko: 55cm (176-183cm kuskille) Osasarja: Sram Red 10spd. Edessä Rotorin q-ring 50/39 rattaat. Vanteet: Priimat Fulcrum Racing1 (2000km ajetut vanteet) + lähes uudet Veloflex:n avorenkaat (yksi extra Veloflex vararenkaaksi). Muut: Kuvan satula ei tule fillarin mukaan. Tilalle saa halutessaa Selle Italian SLR satulan n. 140g. Kauppaan kuuluu myös 2 x ketjut, kuvassa näkyvät juomapullotelineet ja Zipp:n sarvet. Kuvan polkimet eivät kuulu kauppaan ellei toisin sovita. Pyörällä on ajettu yksi kausi, 2000km. Osasarjalla ajettu hiukan pidempään mutta sekin on priima kunnossa. Koeajo mahdollinen. En lähde myymään osia, vanteita yms. erikseen. Välilevyongelman vuoksi myyn koko paketin kerralla.
  6. Moi, Varastossa roikkuu ylimääräinen vannepari. Kunto erinomainen. Näillä ajettu viime kesänä 300km. Päällä Continentalin 22' Competition Black Chili tuubit jotka menee varmasti yhden kauden lisää. Pikalinkut ja alkuperäiset manuaalit löytyy. Samoin käytetyt jarrupalat. Ja väri piti vielä mainita, beyond black, kaikki mustaa paitsi tarrojen reunat. Kun pyyhkäisee rasvat päältä pois niin nämä menee ihan uusista vanteista. Minulla näille aivan liian vähän käyttöä. Tästä ehjät ja takuuvarmat kiekot nopeimmalle.
  7. Fillari myyty. Siis, myyn pois projektipyöräksi alumiinirunkoisen kilpurin. Runko keskiöstä satulaputken yläpäähän on 53cm. Sopii siis 165-176cm kuskille +/-. Runko on alunperin Finpeak merkkinen. Etuhaarukka on kerännyt hiukan ruostepilkkua mutta huomioin sen myyntihinnassa. Tuunasin tästä itselleni työmatkapyörää mutta koko on minulle liian pieni. Vanteet: Mavic CXP 14. Renkaat: käytetyt Michelin Pro4race. Sisäkumit Vittorian latexit. Flattitanko ja nousukahvat. Alunperin fillarissa oli kippurasarvet. Osasarja Shimano 600: 2 x 8 speed. Vaihtajat toimivat moitteetta. Myös Ketju tulee mukaan. HUOM. vaihde/jarrukahvat puuttuvat mutta niitä löytyy verkkohuutokaupoista yms. Jos teet sinkulaa niin niitäkään ei tarvitse. Polkimet Look KeoCarbon tulevat mukaan. Ei klosseja. Kaikki siis mitä kuvassa näkyy. Tuunaa tästä mieleisesi menopeli. Myyn käytönpuutteen vuoksi. Hintapyyntö: 120€ tai tarjous. Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  8. Vaihtajat myyty! Kuvaus: Shimanon Deore 9-vaihtajat. Hyvässä kunnossa ja pelaa kaikin puolin hienosti. Ei ole paljon ajetut kun ovat olleet kiinni työmatkapyörässä, joka jäi vähäiselle käytölle. Hintapyyntö: 30€. Tarkoitus päästä eroon joten tarjotakin saa. Paikkakunta: Vantaa, Tammisto Yhteydenottotapa:
  9. Viimeinen nosto ennen kuin otan nuo käyttöön... Hinta 1650€
  10. Moi, Myyn pois SKS 28 tuuman irtolokasuojat crossariin tai johonkin muuhun projektiin. Lähes samanlaiset kuin linkki alla; http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=25793 Väri: Carbon/musta Hinta: 15€ Nouto Tammistosta Vantaalta. Jaakko Vuorinen o4o-4oiii62
  11. Moi, Myyn Otsikon mukaiset kiekot. Beyond black väri, eli kaikki mustaa. Tuubit liimattu kehälle. Sekä kiekot että vanteet ovat uudet. Asiallisella tarjouksella tästä kiekot kesän rientoihin. Speksit ja Lisää tietoa zipin sivuilta, tai sähköpostilla minulta. Jaakonpostilaatikko ät gmail piste com
  12. Siis, Myyn pois 20 lenkkiä ajetut, uudenveroiset Mavicin kisavanteet. En ole tottunut tuubirenkaisiin ja vaihdan takaisin avokiekkoihin. Specsit: - Markkinoiden keveimpiä vanteita 1125g - Hiilikuitu profiili n. 40mm + hiilikuitunavat + hiilikuitupinnat - Shimano/sram yhteensopiva vapaaratas - Hinta uutena 3000€ pelkät vanteet Kauppaan kuuluu 2kpl Vittoria Corsa Evo Cx renkaita, joista toisella ajettu 100km ja toisella 750km. Tuo uudempi tuubi on etukiekossa ja taakse pitäisi vaihtaa tuon kuluneen tilalle myös uusi. Noille renkaille en laske mitään hintaa, olkoon vaikka varatuubeja vaikkakin toinen on lähes uusi. Mukaan myös Vittorian 80mm punaiseksi galvanoidut venttiilinjatkeet. Mukaan myös vannekassit ja titaaniset pikalinkut. Kuvan fillari ei kuulu hintaan. Hinta: 1300€ / tarjous. [email protected] 040-5011162 Mavicin sivuilta löytyy tarkat specsit. Ovat edelleenkin Mavicin maantiekiekkojen parhaimmat. Koeajo Tammistossa Vantaalla. Mikäli teknisesti ei toimi niin saa palauttaa.
×
×
  • Luo uusi...