Jump to content

MYYTY: Formula T1 -levyjarrut (etu, taka + 4kpl 180mm levyjä ja PM-adapterit)


Larry

Recommended Posts

MYYTY: Formula T1 -levyjarrut, sopii enduro/trail/xc -käyttöön. Ostettu keväällä 2015. Edelleen kiinni alkuperäiset palat, joissa hyvin kulutuspintaa. Edessä 102cm letku ja takana 148cm. Takajarru kaipaa todennäköisesti ilmauksen, koska letku on ollut irti 2 kertaa. Takajarrun FCS-säätimessä on pieniä työkalusta tuleita naarmuja (oli jumiutunut, eikä auennut näppivoimin), muuten erittäin hyväkuntoiset, ei muita käytön jälkiä. Mukaan 4kpl Formulan 180mm levyjä, joista toinen pari on vanhempaa mallia, ja PM-adapterit x 2.

Hp. 170€ koko paketti! (uutena 398€). Tarvitessa voin myydä myös uuden ilmaussetin (+15€).

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 25.1.2016 at 22.15, micdic said:

80e heti niinku tarjouksessa netissäki 120euroon uutena.ilman levyjä tosin.mut mäkään en tarvi levyjä totohon pakettiin,

59454488.jpg

 

Voisitko ystävällisesti laittaa tänne linkin tuosta tarjouksesta? Esim. CRC:ssä kullan väriset T1:t on -50% alennuksessa ja alennettu hinta on 255,98€ (etu + takapää) ilman levyjä ja adaptereita... Parempaa tarjousta uusista tuskin löytyy.

Myynti-ilmoituksesta löytyy yhteystietoni, joten tänne tulevaa huutelua pidän pelkkänä trollauksena ja kaikkena muuna kuin asiallisena kaupankäyntinä.

Link to comment
Share on other sites

micdic: Ei taideta nyt puhua edes samoista jarruista. T1 on Formulan endurokäyttöön suunniteltu malli. Esim. Dirt Mountainbiken testissä todetaan, että teho riittää hyvin DH-käyttöön ja moititaan ainoastaan kallista hintaa (229£ / pää). Ota reilusti omalla niemllä yhteyttä, kun kerran olet jarruista kiinnostunut. Jos yrität vain trollaamalla saada hintaa alaspäin, se ei tule onnistumaan.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...