Jump to content

MYYTY: Focus Arriba 2011 Fitness -pyörä (L / 55cm)


copter

Recommended Posts

Terve,

Myynnissä olisi otsikon mukainen pyörä. Ostettu keväällä 2011 Larun Pyörästä. Nyt kuitenkin pyörän vaihtaminen erityyppiseen olisi ajankohtaista, joten tämä yksilö olisi myynnissä.

Pyörä on virheetön, oli siinä ei ole naarmuja eikä sen toiminnassa ole mitään vikaa. Pyörällä on ajettu alle 500km johtuen edellisen kesän kiireellisestä muusta harrasteohjelmasta. Käytetty siis vain lenkkiajoon. Pyörään on vaihdettu Specialized Contour lukkotupit sekä Pro Rubber Anatomic nousukahvat ajomukavuuden lisäämiseksi. Lisäksi pyörästä löytyy jälkiasennettuna päiväkäyttöön tarkoitetut taka- sekä etuvalot (pienet palavat tai vilkkuvat ledit) sekä myös pimeämmällä ajamiseen soveltuva kirkkaampi Cree LED -valaisin. Pyörään myös asennettu Elite Custom Race juomapulloteline. Pyörässä on seisontatuki.

3.jpg

4.jpg

Tietoja

Pyörä: http://www.kauppaveljet.fi/tuote/1931/

Kahvat: http://www.larunpyora.com/product_info. ... cts_id=631

Valot 1: http://www.dealextreme.com/p/3w-60-lume ... -aaa-47705

Hintapyyntö pyörälle olisi 370 EUR pitäen sisällään kaiken yllä mainitun. Lisäksi pyörässä on tällä hetkellä asennettuna Cateye Velo Wireless+ ajotietokone, jonka kanssa kokonaisuuden saa hintaan 400 EUR (valmiiksi asennettu + säädetty tälle pyörälle asetukset). Mittari on hankittu pyörän kanssa samoihin aikoihin. Pyörän mukana tulee vakiopolkimet, kuvassa on lukkopolkimet (Shimano PD-A530) asennettuna, jotka toki myös voi pyörän mukana lähteä lisähinnasta.

Ajotietokone:

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...