Jump to content

copter

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Shimano Malli: FC-TY40 tai vastaava retro MTB Lyhyt kuvaus: kampisarja Kuvaus: 90-luvun maasturiprojektiin olisi hakusessa 3-rattainen kampisarja joka sopii 6/7/8 vaihteiselle ketjulle. Kammet pitäisi olla 175mm. Square bottom brackettiin olisi tulossa kiinni. Tällä hetkellä pyörässä FC-TY40 kampisarja, mutta siinä liian lyhyet kammet, joten vastaava 175mm kammilla olisi tarpeen. Väriltään saisi olla hopea. Hinta: Tarjoa Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Parhaiten saa kiinni puhelimella 0408641351. YV täällä myös toimii, joskaan en niitä kuitenkaan välttämättä ihan niin reippaasti huomaa.
  2. Kuvaus: Tarve olisi vanhaan 26" maastopyörään vaihtaa vanteet kun aika heikossa hapessa nuo entiset. V-jarruille olisi tulossa ja tosiaan 3x7 vaihteet eli napa pitäisi olla sen mukainen. Kiekot saisi olla about suorat ja kunnoltaan muutenkin asialliset. Vanhat kiekot on hopeat, joten sellaiset etusijalla. Muitakin voi toki ehdotella ja katson sitten tilanteen mukaan. Kiinnitys perus pikalinkuilla. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: YV kuvien kera
  3. Onko kuvaa tai linkkiä josta näkyisi väritys?
  4. Kuvaus: Ylimääräiseksi jäänyt erittäin hyvin pidetty ja vähässä käytössä ollut Kona Honky Tonk 2010, teräsrunkoinen maantiepyörä. Pyörällä ajettu arviolta n. 1000 km satunnaista työmatka-ajoa sekä jotain lenkkejä. Pyörään vaihdettu osia seuraavasti: Tanko: Ritchey WCS Logic II ja gripit uusittu 50km sitten Eastonin punaisiin korkkinauhoihin. Satulatolppa: Ritchey Pro Jarrut: Campagnolo Centaur Red Kahvat: 2013 Shimano Sora ST-3500 STI Road Shift Lever Shifter Pair Set 9x2-speed (alkuperäisissä vanhemmissa vaihto kahvasta vain toiseen suuntaan, näissä molempiin kuten kalliimmissakin seteissä). Renkaat: Schwalbe Durano Plus Stemmi: Pro LT 110mm Haarukka: Hiilikuituinen 3T kopio ilman merkintöjä Juomapulloteline: Elite Pria Pave (säädettävä pullon koko) Mukana tulee myös alkuperäinen teräshaarukka. Kuvissa näkyvät polkimet ja mittarin sensorit / osat eivät tule mukana. Lisäksi kuvista poiketen satula on musta Radon maantiesatula, jonka paino n. 220g. Lisäksi alkuperäisen Konan satulan saa mukaan. Lisätietoja pyörästä: http://www.konaworld.co/bike.cfm?content=honkytonk Hintapyyntö: 450 EUR Paikkakunta: Helsinki 00400 Yhteydenottotapa: 0408641351
  5. MYYTY Kuvaus: Tuli juuri ennen joulua tilattua otsikon mukaiset kiekot Bike24:sta, mutta niille ei nyt sitten ole käyttöä, kun tuli kokonaan uusi fillari myös hankittua vuodenvaihteen alennusmyynneistä. Kyseessä siis hyvät peruskeikot maantiepyörään ja Shimanolle. Tarkemmat tiedot: http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=4642;page=4;menu=1000,4,123,30;mid=0;pgc=0;orderby=2 Hintapyyntö: 139 EUR (hinta Bike24 tällä hetkellä 139,99 ja kun itse tilasin niin maksoin 145 EUR) Kiekot tulivat eilen, joten heti noudettavissa. EDIT: Kyseessä siis täysin käyttämättömät uudet kiekot.
  6. Terve, Myynnissä olisi otsikon mukainen pyörä. Ostettu keväällä 2011 Larun Pyörästä. Nyt kuitenkin pyörän vaihtaminen erityyppiseen olisi ajankohtaista, joten tämä yksilö olisi myynnissä. Pyörä on virheetön, oli siinä ei ole naarmuja eikä sen toiminnassa ole mitään vikaa. Pyörällä on ajettu alle 500km johtuen edellisen kesän kiireellisestä muusta harrasteohjelmasta. Käytetty siis vain lenkkiajoon. Pyörään on vaihdettu Specialized Contour lukkotupit sekä Pro Rubber Anatomic nousukahvat ajomukavuuden lisäämiseksi. Lisäksi pyörästä löytyy jälkiasennettuna päiväkäyttöön tarkoitetut taka- sekä etuvalot (pienet palavat tai vilkkuvat ledit) sekä myös pimeämmällä ajamiseen soveltuva kirkkaampi Cree LED -valaisin. Pyörään myös asennettu Elite Custom Race juomapulloteline. Pyörässä on seisontatuki. Tietoja Pyörä: http://www.kauppaveljet.fi/tuote/1931/ Kahvat: http://www.larunpyora.com/product_info. ... cts_id=631 Valot 1: http://www.dealextreme.com/p/3w-60-lume ... -aaa-47705 Hintapyyntö pyörälle olisi 370 EUR pitäen sisällään kaiken yllä mainitun. Lisäksi pyörässä on tällä hetkellä asennettuna Cateye Velo Wireless+ ajotietokone, jonka kanssa kokonaisuuden saa hintaan 400 EUR (valmiiksi asennettu + säädetty tälle pyörälle asetukset). Mittari on hankittu pyörän kanssa samoihin aikoihin. Pyörän mukana tulee vakiopolkimet, kuvassa on lukkopolkimet (Shimano PD-A530) asennettuna, jotka toki myös voi pyörän mukana lähteä lisähinnasta. Ajotietokone:
×
×
  • Luo uusi...