Jump to content

MYYTY Canyon Nerve XC 9.0 maastopyörä (koko XL)


kain

Recommended Posts

Myydään käytön vähyyden vuoksi muiden harrastusten alta (ajettu alle 1000 km) miltei uutta vastaavassa kunnossa oleva hyvin pidetty ja huollettu (tuskin mitään käytön jälkiä) Canyon Nerve XC 9.0 vuosimallia 2010.

Pyörässä mm. Fox iskarit (edessä FIT, takana RP23), XTR takavaihtaja (XT etu), XT vaihtimet, XT kammet, Mavic Crossmax ST vanteet + navat ja pinnat, Formula R1 jarrut 180 mm levyillä, Syntacen P6 hiilikuitusatulatolppa, FSA:n tanko, jne. Katso kuvista tarkemmin, ja kysy lisää tarvittaessa. Myydään ilman polkimia.

Mukaan pakettiin tulee käyttämättömät Schwalbe Nobby Nic 2.2 renkaat, 1 kpl vähän ajettu Continental Race King Supersonic rengas, sekä nyt alla olevat vähänajetut Continentalin X Kingit RaceSport versiona. Continentalit on notubes litkuilla asennettu, ja mukaan tulee pullollinen notubes nestettä tarvikkeineen. Ketjut on vaihdettu Campan C9:siin, ja mukaan myös uudet (paketissa) NukeProof jarrupalat. Työkalut kampien ja keskiön irroittamiseen, iskaripumppu ja neopreeni suojat takahaarukkaan ja takaiskarille (LizardSkin). Ja kun vielä talvi on päällä, laitetaan kaupan päälle 2 kpl hyväkuntoisia Nokia WXC 300 nastarenkaita.

Paketin ostohinta oli noin 2800 EUR (+ nastarenkaat reilu 100 EUR), nyt siis hyvään hintaan uudenveroinen pyörä hyvillä varusteilla. Pyyntihinta sisältää rahdin (matkahuolto) Suomessa. Pyörä on Espoossa, tervetuloa koeajolle.

Hintapyyntö: 2050 EUR >>> MYYTY

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nostetaanpa tämä ylös kun alkaa kelit olemaan vähän keväisemmät.

Pyörä on siis edelleen myynnissä, ja laitetaan hinnaksi ilman nastarenkaita (muuten kuten yllä) 1700 EUR (sis postikulut suomessa ja toki tarjotakin saa), nastoista voisin ottaa vaikka 50 EUR, jos sellaisille on tarvetta.

>> MYYTY

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...