Jump to content

MYYTY: Focus Bud (mm. RS Revelation 426 ja Fox Van R) - 500 e


villho

Recommended Posts

PYÖRÄ ON VARATTU

 

Myydään polkurymistelyyn hyvin sopiva Focus-täysjousto. Koko L ja renkaat 26". Sopii tuollaiselle n. 175-190 cm pitkälle kuskille. Viimeiset muutamat vuodet pyörä on ollut todella vähällä käytöllä, kun konevetoiset pyörät ovat vieneet miestä. Nyt läskipyöräkuume nostaa päätään ja varastoo pitää saada tilaa, joten Focus lähtee kiertoon.

Pyörä on tyydyttävässä kunnossa ja siitä löytyy sekalaista käytönjälkeä, mutta kaikki toimii kuten pitää. Tällä on pyöritty keskuspuiston poluilla, kierretty Tahko ja käyty myös MTBCF:n ajolla Tukholmassa. Eli jos haussa on monikäyttöinen täpäri laatuosin, eivätkä käytönjäljet aiheuta tikkua silmääsi, niin tässä hakemasi pyörä.

Pyörää on päivitetty aikamoisesti - päivityksistä tärkeimpinä mainittakoon keulille vaihdettu Rock Shoxin Revelation 426 (140 mm joustolla) ja taakse Foxin Van R -jousi-iskari, joka tuli briteistä TF Tuned shopista ja tekivätpä siihen vielä pushauksenkin ennen kuin laittoivat sen minun suuntaani. Lisäksi pyörää pysäyttämään on alkuperäisten Avid Juicy 3:n tilalle vaihdettu Juicy 7:t. Kaikkea muutakin päivitystä pyörään on tehty - tsekkaa kuvat ja kysy lisää. Voimansiirto SRAM X7/X9. Mukaan ei tule polkimia.

Eikä siinä vielä kaikki. Ostaja saa mukaan satunnaisen setin varastosta löytyvää tähän pyörään kuuluvaa osaa (mm. Nokian 294-nastat ja Avidin ilmaussarjan jarruille).

Ja tämän kaiken saa Espoon Kauklahdesta omakseen, kun kouraan latoo 500 euron edestä yhteisvaluuttaa tai tekee vastaavan maksusuorituksen bittien välityksellä. Kohtuullista korvausta vastaan myös kotiinkuljetus onnistuu n. 50 km säteellä.

Yhteyksiä voi ottaa joko sähköpostitse ***POISTETTU***

 

bud001.jpg

 

bud002.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...