Jump to content

Trek 1.2 (56cm) vaihdetaan cyclocrossariin.


Lauha

Recommended Posts

Kokeillaans kepillä jäätä ja katsellaan miten tällainen vaihtokauppa herättää kiinnostusta.

 

Ostin kesällä (heinäkuussa 2014) Trekin maantierassin. Tarkemmin 1.2. Eli tämä; http://www.trekbikes.com/fi/fi/bikes/road/performance_race/1_series/1_2/#

 

Jo tuota investoidessa pähkäilin kovasti crossarin ja maantiepyörän välillä ja ihan viime metreillä tein päätöksen tuosta nykyisestä. Syksyn tullen kuitenkin on alkanut mietityttää, että valitsinko sittenkin väärin. Oliskos henkilöä jolta löytyy levyjarrullinen syklo, joka joutaisi eteenpäin tai mietityttää vaihto maantierassiin?

 

Hakusessa olisi siis levyjarrullinen käppyräsarvi. Trekin Crossripistä on kokemustakin, joten olkoon se yhtenä vaihtoehtona. Canyonin Inflitestä voin maksaa jopa vähän extraa merkin vuoksi. Tallista kun löytyy Canyonin maasturi, joka kaipaa kaveria. *hymiö* Koko olisi aika liki tuota 56 cm / L-koko (?). Välirahat katsellaan sitten tilannekohtaisesti, mutta joitain satkuja väliin löytyy. Hakusessa ei ole kuitenkaan mikään maailmanluokan hiilarihärveli, joka maksaa miljoonan. Vaihdokki saisi olla suht vähillä kilsoilla tai ainakin hyvässä kunnossa.

 

Trekki itsessään on täysin orkkiskuntoinen, väriltään sininen fillari. Heinäkuun jälkeen kilometrejä mittariin on kertynyt karkeasti noin 1500 km. Ensihuoltoon en vielä ole malttanut viedä, mutta sekin on esillä tässä aikanaan. Kuvissa näkyvistä lisäkamoista voidaan sitten keskustella kiinnostuksen mukaan.

 

Mikäli ajatuksia löytyy, niin niitä voisi esittää sähköpostitse osoitteeseen lari (piste) torronen (miu) gmail.com

 

Kiitos.

 

 

post-7359-0-06433000-1414487719_thumb.jp

post-7359-0-69206700-1414487726_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...