Jump to content

.


Thomas

Recommended Posts


(Edit. ei ollut vihjalua, en usko että tällä forumilla pyörii varkaita, kattelin vain että on aikas samanlainen kun trim master, mutta näköjään nishiki on tehnyt pari melko samanlaista runkoa, ja kun myyjä oli epävarma niin luulin että olisin voinut auttaa mutta ei, kiitos matoleka)
 

Link to comment
Share on other sites

No ainakaan yksi ja sama pyörä noi eivät ole (toivottavasti tässä ei mitään sellaista vihjailla?), se on selvä. Rungon mitat ovat täysin erinlaiset. Alemman kuvan seattube on jotain 560mm ..Ylemmässä kuvassa Arrow Speedin viittaavat vaijerin ohjurit ja etuhaarukka. Etuhaarukka Trim Masterissa sirompi ja vaihdevaijerit ainakin 80- luvun puolenvälin malleissa kulkivat jo keskiömuhvin alta. Thomasin rungossa näyttäisi olevan noi "kourut" vaijereita varten jotka viittaavat Arrow Speediin. Ei mulla muutaa..

Link to comment
Share on other sites

Edellisen omistajan pintaan vetämä paksu maalikerros vähän hämäävä ja Nishikin tuon ajan mallisto laaja, joka vaikeuttaa tarkkaa malliselvittelyä. Samoja tunnusmerkkejä kuitenkin käytin mallin päättelyssä kuin matoleka yllä, varsinkin etuhaarukka viittaa Arrow Speediin. Tarkempia tietoja voi halutessaan kysellä yksityisviestillä niin ei turhaan postata myyntitopicciin.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...