Jump to content

MYYTY: Wilier Izoard 2009, koko L


LasseR

Recommended Posts

MYYTY! Wilier Izoard maantiepyörä, koko L (55cm satulaputki, 55,7cm vaakaputki). Sopii ainakin ~183-senttiselle persoonalle. Runko on otettu käyttöön heinäkuussa 2009, ajettu siis vajaat 3 kesää. Vaihteet/jarrut Shimano 105 (uusinta 5700-mallia), kiekot Shimano RS10, kammet Truvativ Elita 50/36-rattailla. Osat uusia, ajettu muutama sata metriä. Pyörä löytyy Espoosta, hintaa 1250€.

Yhteydenotot lasse.rinne(at)elisanet.fi tai 040-7777 083

[attachment=0]wilier.jpg[/attachment]

Link to comment
Share on other sites

Onko kyseessä täyshiilikuituinen runko? Wilierin Izoardit tulivat ainakin valmistajalta Campan osasarjoilla ja alumiiniset (halvemmat) rungot Shimanoilla. Onko pyörä kasattu itse tai osia vaihdeltu? Shimano 105 5700-sarjaa ei ollut olemassakaan vuonna 2009. Ei itse kasaaminen tee pyörää mitenkään huonommaksi, mutta ostajalle on tärkeää tietoa, onko pyörä ns. alkuperäinen.

Link to comment
Share on other sites

Runko on kokonaan hiilikuitua, samoin etuhaarukka. Ostin aikoinaan runkosetin ja osat erikseen. Nyt iski syksyn päätteeksi kova pyöräkuume, jonka jouduin lääkitsemään uudella pyörällä. Uuden pyörän osat löysivät tiensä tähän Wilierin runkoon ja vanhat osat kulkeutuivat toiseen suuntaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...