Jump to content

GIANT kilpa tai maastopyörä -30% ovh:sta


lasluo

Recommended Posts

Tämä ei nyt siis ole tuommoinen täysin normaali myynti-ilmoitus. Homma on siis semmoinen että olen opiskelemassa kiinassa ja tulen suomeen jouluksi. Täällä on Giantin pyörät todella edullisia joten mieleeni juolahti että jos joku on itselleen ostamassa huippupyörää ensi kevät kaudeksi niin semmoisen voisin täältä tuoda. Giantin tehdas sijaitsee tässä lähistöllä ja ilmeisesti juuri sen vuoksi on mahdollista saada tuommoinen jopa alle puoleen hintaan suomeen verrattuna.

Ajatukseni on siis löytää joku joka on kiinnostunut ostamaan itselleen vaikkapa Giant TCR advanced 2 pyörän. Katsotaan mitä pyörä maksaisi suomessa, sanotaan vaikka 3000€, sitten täällä, esim 1600€ ja sitten sovittaisiin hinta jonnekkin tuonne 1600 ja 3000€ väliin eli vaikkapa 2300€. Näin ollen ostaja saisi 700 euroa halvemmalla valitsemansa pyörän ja minä pienen vaivanpalkkion. Näitä kauppoja voin tehdä kaksi kappaletta, sillä tulen suomeen tyttäystäväni kanssa joten me molemmat voimme yhden pyörän perille toimittaa.

Kyseessä on siis isompi kauppa eli teen kaupat sellaisen henkilön kanssa joka on tälläiseen projektiin halukas lähtemään. Pyörä on siis lähes vapaasti valittavissa, mikä tahansa giantin malli tai custom osilla rakennettava pyörä on mahdollista toteuttaa.

Nyt aluksi toivon yhteydenottoja vakavasti kiinnostuneilta henkilöiltä joiden kanssa voidaan lähteä asiaa selvittämään, eli kuinka paljon halvemmaksi täältä tuominen tulisi ja onko säästö riittävä että siihen kiinnostusta olisi.

Viestiä lähettäville tiedoksi, en välttämättä vastaa heti saman tai seuraavan päivän aikana sillä netti on käytössäni vain koululla ja täälläkin vaihtelevasti :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Toki kiinnostaa.

Mites rahoitus? Rahat tilille ja odotellaan sormet ristissä =) Vai löytyykö sulta ylimääräistä sen verran, että maksan täällä päikanpäällä.

Taitaa olla monta haastetta. Kun aika on pitkä, voi tulla jotain muutakin jo mieleen. Kun aika on pitkä, millä varmistetaan sitoutuminen. Kun aika on pitkä, rahaa ei haluta sitoa. Kun ylivuotisia tai loppuvuotisia saa 25-40 % alennuksella tavan kaupoistakin selkeällä takuulla jnejne.

Sanan aika sijalle aika+vieras ihminen+sattumat+takuukysymykset+kaukaisuus kauppaliikkeellä+välittäjän oleminen..=epävarmuustekijöitä.

Eli missään nimessä en tuomitse mutta en ihmettele, jos ihmiset eivät ole jonossa. Riskit alkavat varmaan monelle tuntua houkuttelevammalta jos aika olisi lyhyempi tai alennus isompi, mene tiedä. Monella on hankkeet kuitenkin lelulaatikko-aiheissa sitä, että kun alkaa poltella, vauhtia ei enää mikään pysäytä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Keskustelu on lähtenyt hieman lavasta veronkierron tullessa mukaan, joten pistän lukkoon ja poistan pari viestiä. Tänne ei haluta laittomuuksia missään muodossa. Asiaan vaikuttaa myös ylläpidon yhteydet tulliin.

Halukkaat voivat laittaa privaa lasluo:lle ja jatkaa jossain muussa kanavassa, kiitos.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...